- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
choco01 #15534 üzenetére
Gariztatni csak hivatalos rommal lehet és zárt (locked) bootloaderrel.
Teljesen mindegy milyen romot teszel fel, ami nem hivatalos, az nem garis.
Természetesen a garanciális állapotot vissza lehet állítani.
Szoftver hiba miatt gariztatni tök felesleges, hardver hiba ha eddig nem jött elő, már nem is fog. Nem véletlenül adnak 3 év garanciát. A Huaewei az egyik legjobb ezen a téren.Annyiban más mint a gyári romok, hogy mindenben jobb!
A root hozzáférés egyetken akadály, ha olyan dolgot használsz, ami nem szereti. Pl. Bank alkalmazások, stb... .
Erre is van megoldás, mert elmented a boot.img majd felrakod a gyárit, használod a bank alkalmazást, és utána visszarakod a Cunaja boot.img-t.
Ez a csere kb 2 perc.Igen, te voltál a kisérleti nyúl!
-
Septum15
aktív tag
válasz
choco01 #15530 üzenetére
Insta, Messenger, Twitter, Reddit fent van.
Gmail, Chrome és Viber mellett még jobb is lenne.
Ha sikerülne szert tenned egy P9-re, akkor ajánlanám majd a Cunaja romot, azon van igazán jó akku idő..Pinyo16689
Hivatalos kiadott verzióban a B378 a legutolsó, de 3 gombos módszerrel már van B386 is, és azzal egy fokkal jobb az akkuidő, mint a B378-on. -
wdx
őstag
válasz
choco01 #15530 üzenetére
Ez kb olyan, mint a japán autógyártók közötti vacillálás. "Hondát vagy Suzukit?" Mindkettő ugyanazt tudja, A-ból B-be elvisz megbízhatóan... csak hát a körítés. Én is gondolkodtam rajta, hogy Honor vagy Huawei, mert bár mindkettő kb azonos, de azért mégis csak a Huawei a fő vállalat. A prémium összerakás, stb. Hátha segítettem.
-
Septum15
aktív tag
válasz
choco01 #15526 üzenetére
Gyári legfrissebb szoftver az a B386. Ezen nekem komoly használattal(4g, max fényerő, PES 2017(nagy akkuzabáló játék)) volt 3 óra.
Kisebb használat mellett (wifi, youtube, netezés, szinte semmi játék) már 4-5.
Az új Cunaja rommal már 4-5 óra van komoly használat mellett. Ha kevésbé használom akkor 5-6.
-
-
MK VII
veterán
válasz
choco01 #15293 üzenetére
Szia...
Igen 1 hónapon belül kell aktiválni/regisztrálni, akkor él a 3+3+3-as garancia.
Ha eladod a telefont akkor mielőtt eladod előtte a HiCare regisztrációnál módosítani kell az email címet vagy telefonszámot az új tulajéra különben csak normál tagságot fog kapni...Tehát nem elég, ha csak kijelentkezel a te regisztrációddal aztán az új tulaj regisztrál és belép.. Akkor csak normál tagság lesz...
Így kel megcsinálni. -
HIJ
őstag
válasz
choco01 #3293 üzenetére
Nekem van ilyen. Összességében kicsit fura a cucc.
pro:
- illeszkedik szépen
- védi a kijelzőtKontra:
- tényleg pöttyös napfényben
- rettentően szedi az ujjlenyomatot
- fényes, tehát napfényben kicsit zavaróÉrdekesség: Nem fekszik rá kijelzőre, mint a hagyományos üvegfóliák, hanem pár mikronnal a kijelző felett van. Valahogy csak az alja és a teteje fekszik rá teljesen. Ha megnyomom akkor látszik, hogy hozzáér az üveghez. Ez lehet jó lehet rossz, meglátjuk pár hónap múlva...
-
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest