Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Az normális, ha a lenti SIM slotnál látszik a kijelző világítása?
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #20402 üzenetére
Így néz ki.
A fotó minőségért elnézést, most a táblagépem volt kéznél csak és azzal kaptam le. -
törölt tag
válasz ANDROID??? #20404 üzenetére
Ez normális dolog, lehet belőle valami baja a telefonomnak?
-
tusik
tag
Üdv.
Tönkrement a telefon töltője, arra is vonatkozik a 2 év gari? -
Tomikaa.
tag
Üdv. Hamarosan veszünk egy Citroen Berlingo II-t az érintőképernyős gyári fejegységgel és mivel a navigáció nélkülivel rendeljük, telefonról tükrözni kéne rá a navit. MirrorLink-et és Apple CarPlayt támogat. Lehetséges lenne a P8 lite képét MirrorLink-el rátükrözni? Van valami MirrorShare, de nem tudom, hogy az megfelelő lenne-e.
-
Lackooo84
nagyúr
Ennél a készüléknél a szolgáltatónál vásároltakon külön szolgáltatós rom van (boot intro stb)?
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ANDROID??? #20410 üzenetére
Pedig ismimén ALE-L21C128B130 van, és csak Huawei logó van.
-
Puma K
nagyúr
Helló!
Van egy ilyen UPC-től vett telefonom (ALE-21L) amit ma sikeresen -nem tudom milyen felindulásból- de lassan hogy 1 éve nálam van lefrissítettem az addig számomra tökéletesen megfelelő Android 5.0 EMUI 3.1-ről android 6.0 és emui ... most az ideg szétkefél, mert baromira nem tetszik amit látok és tapasztalok ennél az újabb OS-nél.
Szeretném visszaállítani a régi állapotot, ahogy kivettem a dobozából anno...
Az UCP-nél vettem a telefont mint írtam majdnem 1 éve. Van itt olyan aki a régi OS-t futtatja a telefonon és valamilyen módon meg tudnánk csinálni, hogy a régi rendszer köszönjön vissza nálam is...?
Sajnos a telefonok egy 10 éve hidegen hagynak így nem vagyok képben úgy igazán minden részletekbe belemenően a jelenlegi mobilok szoftveres visszaállítás-módosítás lehetőségeket illetően....
Azt láttam, hogy maga a Huawei adott ki korábban egy rollback-et amivel vissza lehetett állítani a telefont, de mostanra az nincs fent az oldalukon... esetleg ez valakinek meg van...? Milyen módon tudnám vissza állítani a telefonomat...?: Huawei_P8Lite_Rollbackpackage_ALE-L21_Android5.0_EMUI3.1_C900B500_Android6.0rollbacktoAndroid05.0Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Puma K #20414 üzenetére
A lényeg: küldj egy privátot és hátha meglelem a "régit"!
Azóta megtaláltam: egyszerűen Google... http://gsm-firmware.com/index.php?a=browse&b=file&id=20318
:
Én régebben pont 6.x-re vadásztam mert hogy "az jobb lesz az akksinak"...
Nem hivatalos kiadása volt az egyik hazai szolgáltatónak, nehéz volt beszerezni.
Egy idő után *** merült és lassú lett a készülék...
Most hogy újrahúztam, akksit cseréltem (!) megint OK, 5.0.1 fut rajta.
Engem zavar a sok ("régies") főleg Goggle ikon de pl. a parancsikonoknál nincsen az a teljesen értelmetlen korlátozás mint a 6.x verzióban.
Az is a tapasztalatom hogy nem érdemes SD-re mozgatni semmi applikációt, játékot.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
SimonJanos
aktív tag
válasz SimonJanos #20415 üzenetére
helyesen, így engedni:
http://gsm-firmware.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=20318stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Lackooo84
nagyúr
Ha van egy single simes szolgáltatós készülék, csinálok belőle dual simest, akkor a 2. sim slot menni fog bármilyen szolgáltatós simmel, az nincs lezárva?
-
Puma K
nagyúr
válasz SimonJanos #20416 üzenetére
Okés, köszi sikerült megoldani a Huawei oldaláról letölthető fájlokkkal lent a "DOWNLOADS" résznél: [link]
Már csak egy másik UPC-s P8 Lite tulaj kéne nekem aki le tudná menteni az ő telefonján lévő Androidot vagy megosztani velem pontosan melyik verziójú Android van az ő telefonján.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
arzén2
csendes tag
Üdv!
P8 lite telefonom egy újraindulás után bootlopos lett.
b602 rom volt rajta hónapokon át gond nélkül használtam.
Eredetileg telenor függő, egy sim-es készülék.
Flasheléssel vissza raktam egy b171-et de sajnos azóta nincs sim elérés nincs gsm hálózat.
Valaki legyen szíves segítsen nekem!
Kösznöm előre is!"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
rmartin94
aktív tag
válasz arzén2 #20420 üzenetére
Szia!
Nyiss bootloadert, és fastbootból utána fel tudsz rakni akármilyen rá való ROM-ot, xda-n találsz tutorialt. SIM elérés azért nincs jelenleg, mert nincs IMEI számod, mert közvetlen Android 6.0-ról 5.0-ra downgradeléssel elveszik, csak a Rollback-es downgrade-nél nem. Itt a tutorial: [link]Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
arzén2
csendes tag
Üdv!
Az azonosítóm megvan,sim elérés továbbra sem.
Jelenleg ez a build V100R001C432B049 fut.
Mennyi az esélye hardver hibának? (soha nem ejtettem le,vigyáztam rá)
Segítséget előre is köszönök!üdv:ar
"ma van az a holnap,amitől olyan sokat vártunk tegnap" :D
-
octopus75
tag
http://www.stechguide.com/huawei-p8-lite-b635-b636-marshmallow-firmware/
-
greenie
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. A párom P8 lite-ja valószínű nedvességet kapott és beázhatott. Azóta a képernyő nem reagál érintésre. Így sajna menteni sem tudom az adatokat, mert pcre kötve csak töltést kezd, átállítani nem tudom. Sőt kikapcsolni sem engedi magát, vagyis még nem jöttem rá, hogy hogyan,mert bekapcs gombot hosszan nyomva csak újraindúl.
Tudtok abban segíteni, hogy hogyan tudnám csak gombok segítségével kikapcsolni? Vagy akár, hogy tudnám így menteni az adatokat?
Gondolom nincs sok esély, hogy idővel kiszárad és helyrejön... volt már ilyen tapasztalatotok?
Köszi előre is.
Zsolti -
frewwy
tag
Sziasztok!
Single simes p8 litera ha rádobom a legújabb RR-t, akkor az automatikusan dualosítva lesz? -
Bazsa74
tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Jelenleg ALE-L21C432B188 van a telefonon. Szeretném lefrissíteni 6.0-ra. Mate 9-em van nekem, azt simán firmware finderrel letudom. De ezt nem. 585 végüt próbáltam. 5%-nál errort ír. Sim lock Info -nál SIMLOCK_DEACTIVE szerepel.
Köszönöm a segítségeteket.Off
-
rmartin94
aktív tag
válasz Bazsa74 #20430 üzenetére
Szia!
Meg kell próbálni többféle C432B-s kezdetű verziót, azt hiszem a B360 az első 6.0, ami gond nélkül felmegy rá, vagy az 565, de nem biztos, hogy jó az emlékezetem.Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
-
frewwy
tag
válasz ANDROID??? #20429 üzenetére
Időközben sikeresen dualosítottam. Lenne még egy kérdésem, hátha valaki tudja rá a választ. Kifüggetlenítés után a második (osztrák) simről nem megy a mobiladat, csak a magyarról. Valakinek van rá javaslata, hogy ez miért van?
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem teljesen ide tartozik talán, de szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan app amivel a telefont hanggal lehet vezérelni? Felvenni a hívást és hívást kezdeményezni?Elmúlik.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #20441 üzenetére
Megtaláltam másik topikban. [link]
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20442 üzenetére
Megsúgom, van ennek egy gyorsabb módja is.
Beállítások >> Biztonság >> Hitelesítési adatok törlése
Ezek után már kikapcsolhatod a PIN-t.
-
Bazsa74
tag
Üdv.
Újabb segítséget kérnék. Az összefoglaló szerint szeretném nyitni a bootlodert, rootolni és valami romot tennék fel. De az unlock emailre semmi válasz nem jön 4 napja. Hol találok aktuális leírást? ALE-L21C432B634 van rajta. KöszönömOff
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20445 üzenetére
Nincs mit.
Én ma próbáltam, tökéletes megoldás. -
timarcell
tag
Mitől lehet hogy wifi kapcsolat esetén a google alkalmazásokban (chrome, play) alacsony a letöltési sebesség (kb 300kb/s), viszont az ookla speedtest normál letöltési sebességet mutat (20-25Mb/s)?
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Gyermekemnek ZenFone Go (ZB500KL) telefonja van. Ha rámegyek a fájlkezelőre akkor ott látom a hálózaton lévő NAS-t, a hálózati helyek között. [kép]
Ezen a telefonon Huawei P8 , ezt hogy tudnám elérni? A fájlkezelőben nem kínál ilyen lehetőséget.
-
törölt tag
válasz gyulazsolti #20449 üzenetére
Szerintem próbáld meg más fájlkezelővel, hátha azzal menni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 11 - 64Gb - 85% akku - Teljesen karcmentes
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest