Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • illjo

    senior tag

    válasz #72445440 #7620 üzenetére

    Most láttam csak a problémát a downgrade el, tegnap elég sűrű napom volt.
    Odaírok figyelmeztetést az összefoglalóba. A firmfinderes megoldás azért került előtérbe, mert volt egy időszak, amikor pár embernek egyszerűen nem ment a rollbacjk. Ennek a problémának az áthidalására jó volt, mert anélkül lehetetlen volt a downgrade.
    Az akkukezelős fagyasztást nem is tettem be az összefoglalóba, meg akartam várni, hogy legalább még egy embernek működik e. Ott van még a macrodroidos ötletem, amit a macro topikos topikgazda szerint végülis működhet, de igazából nem szívesen nyúlok bele a működő dolgokba magamnál kipróbálásra.
    siskad: van arra opció a firmfinderben, hogy a legújabb fw t szűrjük le? Most nem vagyok gépnél, annyira időm sincs nézegetni. Plusz eljött már az az időszak idő és új megoldások függvényében, amikor csak mások tapasztalataira tudok hagyatkozni. A firmfindert soha gyakorlarban nem használtam, ellenben a régi firmware finder meg a dloados megoldásokat igen.Sajnos nincs teszt telefon, amin mindig ki tudnám próbálni a megoldásokat.
    Valahogy kérlek pontosítsd, hogy szerinted mire figyeljen, aki mégis ezzel a megoldással akar downgradelni. Akkor a hsz edet odalinkelem az összefoglalóba a figyelmeztetés után.

    https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák