- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
-
siskad
őstag
Sziasztok!
Pár napja felraktam a GMS-t a telefonomonra, az akkukezelős fagyasztással próbálkoztam, próbáltam eltűntetni a hibaüzenetet, ami pár óránként felugrott, de végül közben sajnos sikerült szétcsesznem az egészet, így újra kellett kezdenem, újra downgrade-elni, fel a googlifier stb. majd mikor ezekkel megvoltam jött volna a fagyasztásos rész, de ahogy rádugtam a gépre a telefont egyszerűen nem ismerte fel. Próbáltam másik kábellel, másik porton, sőt még másik géppel is, de egyszerűen nem látja a gép a telefont, ráadásul nem ad semmi hangjelzést hogy valami csatlakoztatva lenne, és a telefonon sem jön fel a menü ahol ki lehetne választani a fájlátvitelt. Csak simán tölt a telefon, mintha töltőn lenne. Majd utána raktam volna fel tölteni a gyári töltővel és azt vettem észre hogy nem kapcsol be a gyorstöltés, csak sima töltés van ott is, mintha gépre lenne dugva. Van valakinek erre ötlete mi lehet ez? Délután még ment minden, este már nem.
Szerk.: Bocs, nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
-
siskad
őstag
válasz #72445440 #7608 üzenetére
Az akkukezelős fagyasztás nem is működött, már elengedtem, az icebox-osat szerettem volna csinálni, azért dugtam rá a gépre. Természetesen lehúztam az értesítési sávot, de nincs ilyen opció ahol tudnám változtatni, pont ezzel van a probléma, ha ennyire egyszerű lenne nem írtam volna ADB, HDB is be van kapcsolva, HiSuite is fent, ezért nem értem mi baja lehet.
jeni: jelenleg nem tudok felrakni semmit, hiszen nem látja a gép a telefont. Persze, van imei, térerő is, gyári visszaállítást még nem próbáltam, mert fent van a gms, és ugye azzal kezdhetném újra, de van egy olyan érzésem hogy ez lesz a vége...
-
siskad
őstag
válasz #72445440 #7610 üzenetére
Az értesítést biztos nem zártam be, tegnap majdnem 1 órán keresztül próbálgattam minden lehetőséget. A telefont meg a gépet is újraindítottam többször is (meg mint írtam próbáltam másik géppel is), volt egy cache törlés is, a kábelnek is jónak kell lenni, abból is próbáltam egy másikkal is. De ami nekem gyanús hogy töltőre dugva nincs gyorstöltés. (Természetesen gyári töltőfej, kábel)
Az "összes beállítás visszaállítás" tegnap nem jutott eszembe, de ha hazaérek kipróbálom, hátha.[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz #72445440 #7608 üzenetére
Ezt a hülyeséget nem tudom ki találta ki (bocsánat az illetőtől a leminősítésért de ez hülyeség).
Ezt rám értetted? Én egy xda-s posztot követtem.. és nálam működik..azóta is. Igaz hogy senki sem tudja megmagyarázni, hogy miért.
azt pedig eleve nem tudja tiltani ha rendszeralkalmazás hívná.
De nem is kell.. pont az a lényeg. Nem?
-
siskad
őstag
válasz #72445440 #7612 üzenetére
Ez megoldotta a problémát, köszi a tippet! Mielőtt eRecoveryvel frissítettem feltettem azért tölteni, mert 30% környékén nem akartam nekiállni, viszont kb. 1 óra alatt töltött rá 10%-ot, ez kb. olyan sebesség volt mint amikor gépről töltöd usb-n, olyan mintha ez ragadt volna be neki és mindent ennek érzékelt volna.
-
thebiker
tag
"Downgrade works with dload version EMUi11.0.0.151., but this file from androidhost.ru is not for free. They request 5Euro. https://androidhost.ru/2eEq
Unfortunately after downgrade from 193 to 151 or other EMUI11, the phone has lost the USB connectivity to the computer. No data transfer. Charge only. It can not be downgraded to EMUi10.1 dload method. In 193 firmware works good.
It is possible (or not) to be available in future version of HiSuite or if they will provide access to the server. Or can try to use HiSuite proxy with https://www.firmfinder.ml/Lehet ez történt Nálad is....
-
siskad
őstag
válasz thebiker #7618 üzenetére
Én a GMS topik összefoglalójában lévő "A" módszert használtam (ez alapján), tehát az egylépéses downgrade-et HiSuite proxy-val és az itt is említett firmfinder oldalról kerestem ki hozzá a cuccokat. Viszont most néztem meg a videó alatti kommenteknél, ha úgy állítjátok be hogy a legújabbak legyenek elől akkor írta valaki 1 nappal ezelőtt hogy neki sem ismeri fel a gép a telefont és a gyorstöltés sem megy, pont mint nekem volt. Ez valami új dolog lehet, mivel hétvégén pont ugyanígy csináltam mindent mint tegnap, ugyanezekkel a fájlokkal és akkor még nem ütköztem ebbe a hibába. Én ezeket a fájlokat használtam a telepítéshez, nem tudom a többi fájl is érintett-e ebben, de ha valaki innen csinálná mostanában akkor valószínűleg ezzel a hibával is számolnia kell.
ish4d0w: Megnézem majd neked, de ezután a "B" módszerrel fogom csinálni a downgrade-et, így ahhoz még össze kell szednem a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valami mód, hogy a kábelon keresztül "pendriveként" használjam a telefont ? Sajnos a gépben lévő integrált kártya nem nagyon akarja a 4K HDR filmeket.
-
Hoes
aktív tag
Lehet egy kérdésem? Miért választják sokan ezt a telefont, hogy ha utána GMS-t próbálnak rá felerőszakolni?
Nem ésszerűbb lenne olyan telefont venni akkor amin van GMS?
1 hónapja használom a telefont és abszolút nem érzek késztetést arra, hogy Googlet rakjak rá! Ha meg annyira hiányozna akkor vennék egy Samsungot vagy iPhonet! -
Aryon87
félisten
HarmonyOS mobilon - ezzel versenyezne a Huawei - Tech2 Laci rövidke bemutatója
Hoes: én sem értem, de ez van. A Google az kényszerít hogy használd, függőséget okoz, ami nélkül már nem is lehet élni, ahogy olvasható a többi ehhez kapcsolódó cikkek alatti kommentekben. Legtöbbje a mobilfizetés nélkül "halott".. Mert 10-20 éve is lehetett mobillal fizetni ugyebár
Te csak 1 hónapja használod GMS nélkül, én 1 éve. Most itt van a GMS-el rendelkező LG G4 és semmivel sem érzem előrébb a dolgot. Oké, látom mi az ami nincs P40Pro-n, de azon kívűl hogy 1-2 app tolja a push értesítést (pl Telex app) G4-en ellenben a P40Pro-val még idegesít is, ki is lőttem azt első lendületből. Használhatnám a Simple-t is vele, amit feltettem, de azóta se indítottam el az alkalmazást, hogy legalább kipróbáljam, mi is olyan nagyszerű azon. Csak 1-2 példa a nagyszerű GMS szolgáltatásból..
Play áruház. Lol. APKPure hamarabb lefrissíti az appokat mint a Play.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz Aryon87 #7628 üzenetére
Nekem sem hiányzik a google, pláne, hogy kidobja a főképernyőre a kérdést a reggelizőasztalon, hogy "Milyen volt a nudista strand Balatonszéplakon?" Főleg, hogy akkor elméletileg Pesten dolgoztam.
Mekibe se járok, hogy ott menőzzek a telefonos fizetéssel, mutogatáshoz egyébként is az új Ájfon kellene, nem a P40 Pro. -
FingR86
őstag
Hát innen joparan lehet azért választották ezt a megoldást mert iszonyat olcsón jutottak hozzá egy olyan készülékhez ami tudását illetően 2-3x annyiba kerül ha Samsung vagy iPhone markaban akarod megvenni. És megoldható volt a GMS is.... Akkor meg miért ne? Senki sem a pénze ellensége
-
laci laci
addikt
válasz Aryon87 #7628 üzenetére
Èn naponta többször használom a Google térképet.Használtam a wazet és a Huawei féle maps-ot is,de nekem a Google térkép adja be a legoptimálisabb megoldást.Így használom kell a gspace-t,gondolod milyen sz@r lehet a sok reklám.Mundenkinek más a használati igénye.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Hoes
aktív tag
válasz laci laci #7631 üzenetére
A Google térkép használatához pont nem szükséges GMS, kivéve ha valamiért be akarsz ott jelentkezni, aminek nem látom értelmét!
Én a belföldi nyaralást Google Maps és HERE Maps kombóval oldottam meg, habár utóbbi egyszer jól bevezetett egy kb. "Végzetes kitérő" forgatási helyszín szerű helyre, ahol már lelki szemeim előtt élezték a bárdokat, csak azért mert azon az útvonalon spóroltam volna 1km-t!
Picit voltam csak ideges...Mobil NFC-s fizetés....nálam GMS telón sem működött soha, bezzeg iPhoneon ment lazán!
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7620 üzenetére
Most láttam csak a problémát a downgrade el, tegnap elég sűrű napom volt.
Odaírok figyelmeztetést az összefoglalóba. A firmfinderes megoldás azért került előtérbe, mert volt egy időszak, amikor pár embernek egyszerűen nem ment a rollbacjk. Ennek a problémának az áthidalására jó volt, mert anélkül lehetetlen volt a downgrade.
Az akkukezelős fagyasztást nem is tettem be az összefoglalóba, meg akartam várni, hogy legalább még egy embernek működik e. Ott van még a macrodroidos ötletem, amit a macro topikos topikgazda szerint végülis működhet, de igazából nem szívesen nyúlok bele a működő dolgokba magamnál kipróbálásra.
siskad: van arra opció a firmfinderben, hogy a legújabb fw t szűrjük le? Most nem vagyok gépnél, annyira időm sincs nézegetni. Plusz eljött már az az időszak idő és új megoldások függvényében, amikor csak mások tapasztalataira tudok hagyatkozni. A firmfindert soha gyakorlarban nem használtam, ellenben a régi firmware finder meg a dloados megoldásokat igen.Sajnos nincs teszt telefon, amin mindig ki tudnám próbálni a megoldásokat.
Valahogy kérlek pontosítsd, hogy szerinted mire figyeljen, aki mégis ezzel a megoldással akar downgradelni. Akkor a hsz edet odalinkelem az összefoglalóba a figyelmeztetés után.https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
FingR86
őstag
a rizikót nem cáfolom, de a kínlódást igen.
az eredeti módszerrel csinálva maximum 2 órás művelet.
január óta használom folyamatosan mindenféle hiba nélkül.ha nem akarsz csak egy sima jól pörgő telefont, akkor bőven elég a poco.
ha normális képeket is akarsz lőni, amire egy poco csak mondjuk 5 év mulva lesz képes ilyen szinten, akkor meg kell ez. -
Aryon87
félisten
válasz laci laci #7631 üzenetére
A térképet én is használom elég sokat. Beírom a címet és szépen elvisz ahova kell és ehhez még csak nem is szükséges bejelentkezni
Igen, annak macera aki szállítóként, futárként dolgozik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
FingR86
őstag
válasz #72445440 #7641 üzenetére
január óta hibátlanul működik ezzel: [link]
miért kell mindent túlbonyolítani ?
elolvastam a teljes írásodat, az összes ehhez kapcsolódó kommentet.
de olvastál te már itt olyanról aki a sima mókot végig csinálta és nem bootolt vagy egyéb hibákkal jött kérdezni ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest