- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas
tag
válasz Axe Miskolc #5181 üzenetére
Ertem. Kiprobaltam kivancsisagbol szerkeszteni lehet ugy hogy a Masodik nev mezonel, ahova a peldad eseten a Vezeteknev all kitorlod a karaktereket, ranyomsz az Utonevre -legfelso, legelso sav- es oda irod be. Ez esetben a W utan szokoz nelkul a vezetwknevet, ugy jo lesz/ lett volna. Legalabbis nekem mukodott. A duplakoppos ebresztes meg P9 ota sajnos nincs tudtommal, kivettek a rendszerbol en is hianyolom. Gondolom az ujjperccel valo gesztus miatt kavarhatna be.
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
-
[w]
őstag
válasz Balázs1986 #5203 üzenetére
igen ismerem, ezt értettem "kézi" vezérlés alatt és átmenetileg így is jó, csak időnként elfelejtem a kártyát visszakapcsolni
ha lenne/lesz megoldás automatizálásra, akkor meg 10 sec se kell és a gép majd jól észbentartja.
sajnos aki hozzászokik a jóhoz nehezen engedi elcmdr PETER W. VOLKOV
-
DonDragonka
őstag
Sziasztok. Találtam olyan üveglapot ami teljes felületén tapad a kijelzőre és nagyon szuper passzentos...
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki ilyet keres...
[link]A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
nylontacsko
senior tag
válasz DonDragonka #5205 üzenetére
Pont ilyesmit kerestem.
És, hogy még tapasztalat is van hozzá.."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
nylontacsko
senior tag
Nem kifejezetten készülékspecifikus kérdés, de biztos tudja valaki a választ:
Egyszerre hány aktív Bluetooth kapcsolat nem kavarja össze a telefont?"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
taboros
tag
válasz Axe Miskolc #5216 üzenetére
Köszi, de nem én kerestem a dual SIM-re megoldást, hanem [w]. Annyiban nekem is jó a hosszászólásod, hogy nem ismertem az e-robotot. Gyorsan (1/2 óra ) megnéztem: nem látok ilyen opciót.Ha [w]-t érdekli, majd ő megkérdezi...
-
mec71
tag
Megvettem az nfc Tools progit pro-t. Nagyon jó. Vki nem tudja hogy hogyan tanítok be egy tag-et a mobil adat bekapcsolására?
-
mec71
tag
válasz .Fabricius. #5219 üzenetére
Köszönöm
-
samir
tag
Üdv. mindenkinek
Néha olyan jelenség szokott lenni a telefonon, hogy mikor megérintem a kijelzőt, ilyen zöld vagy kék csik szokott megjelenni. És nemtudok rájönni hogy mitől lehet, vagy erősebben nyomom, vagy hosszabban stb.
Valaki találkozott már ilyennel?A Privát előny.
-
Sumptuous
senior tag
Ez az 'ujjperces' vezérlés. Ha rajzolsz egy kört, vagy írsz betűket, akkor különböző funkciókat érhetsz el. Természetesen kikapcsolható..
Beállítások -> Intelligens aszisztens -> Mozgásvezérlés -> Kéz gesztusok
Szerk: Az amazonos okosság két ujjal képre tappintással jön elő, ha nem tévedek
[ Szerkesztve ]
-
code1005
senior tag
Valaki használ amoled clock-ot, a gyárin kívül?
plata o plomo
-
sirokipatrik
aktív tag
Valakinek ígértem, hogy megnézem jack-Type-C átalakítóval, hogy hogyan szól a telefon egy középkategóriás fejhallgatóval (Sony MDR-100AAP)
Hát nem vészes, de nagyon halk. Maximumon is kevés. A kicsi htc usonic jobban szól. Nem beszélve arról, hogy annyira lehúzza az átalakítót a fejhallgató jack csatija, hogy rossz nézni. Lötyög az USB aljaztban az átalakító. És most ezek után azon agyalok, hogy talán jobb lenne áttérni vezeték nélküli fejhallgatóra. Használ valaki mondjuk Sony MDR-1000 szériát ezzel a mobillal? Vagy valami hasonlót.
-
shift+ő
senior tag
Azon agyaltam, hogy megveszünk egy gyönyörű telefont, aztán mindenféle tokba rejtjük.
Tök fölösleges a gyártónak üveg hátlapot készítenie, ha utána ráhúzunk egy szilikon bugyit.
-
jimmedly
senior tag
válasz nylontacsko #5234 üzenetére
Ennyi és igaz. 😊👌👍
-
-
Balázs1986
addikt
válasz Axe Miskolc #5232 üzenetére
Én is a gyári autós tokot használom a hozzá való tartóval. Nagyon jó fogása van, és a kocsiban is kifejezetten erősen tart, pedig teszteltem már párszor (Focus MK 2.5, így van felfogatva).
-
ADAM1337
nagyúr
Mire cserélnétek a p20 pro-t ami videózásba jobb. (ha csak ez lenne a szempont ?)
Eddig iphone-ok tűnnek a mezőnyből a legjobbnak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ADAM1337 #5238 üzenetére
A most ősszel megjelent iPhone-ok már sztereó hangot rögzítenek a videóhoz - a korábbi típusok még nem, ezért sokaknál kiesnek, még a X is -, vagy a csúcs Samsungok jók/jobbak még videózásban.
Én Mate 10 Pro -> Note9 cserét eszközöltem néhány napja, van különbség videózásban (is) a Note javára.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ADAM1337
nagyúr
Köszi srácok ránézek.
-
Tybike81
őstag
Ennyire rosszak a videók a P20 Proval mert most akarok Note 8at cserélni rá és a videó is fő szempont lenne?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
ffodi
veterán
válasz spawn21 #5243 üzenetére
EIS nincs, OIS akkor is van. Nem mintha az olyan nagy tragédia lenne egyébként. Egy ideje a Google Fotók app segítségével lehet utólag stabilizálni a videókat, az meg tulajdonképp ugyan azt az algoritmust futtatja le utólag....
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Aryon87
félisten
válasz N.otorious #5192 üzenetére
Ez gyonyoru lett!
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Yager01
senior tag
Nincs jelentősége... Csak gondoltam olvassatok..
https://napidroid.hu/megneztek-hogy-mely-gyartok-csalnak-tesztprogramokban/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest