- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
calvin76
tag
válasz janosibaja #5147 üzenetére
Ezt a funkciót használva csak azokat fogja törölni amiket már szinkronizált.
-
SPatrik97
kezdő
válasz janosibaja #5153 üzenetére
Üdv emberek! Fontos kérdés:
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Messeges alkalmazás (gyári sms app) nem küldi el az SMS-t? Ha kitörlöm a frissítést, akkor minden jó, de ha frissül erre az új kinézetre akkor nem küld el semmit. Gyári visszaállítást nem akarok, de mivel még új a telefon, így beleférne hétvégén (amúgy is frissített egyet beüzemeleskor egy laza 3.6 gigát) -
bikkamokka
tag
válasz SPatrik97 #5154 üzenetére
Igen, nekem is volt ilyen. Kénytelen voltam másik SMS appot használni. Talán a Pulse-ot használtam legtovább.
Kb 10 napja visszatettem mindent gyárira. (talán gyári beállítások visszaállítása) Azóta működik rendesen.
Nem tudom, mi okozhatta. Drupe tárcsázóra gyanakszom, de most nincs fenn, és nem is tervezem visszatenni. -
Yager01
senior tag
Ha a telefon képernyője off akkor a gear s3 frontier elvesziti a kapcsolatot majd 1-2 másodpercen belül újra csatlakozik. Van ötletetek hogy mitől lehet?
-
janosibaja
őstag
MI mester nem jött be: https://www.gsmarena.com/huawei_switches_off_the_ai_function_on_the_p20_pros_camera_with_the_latest_update-news-33467.php
-
MikeWazowski
veterán
Két hónap múlva vehetek új telefont az előfizum mellé, szerintetek akkor még tudok venni a Telekomnál majd?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #5160 üzenetére
Szerintem még igen, de hívd föl őket, vagy e-mailben, vagy a webes felületen kérdezz!
-
legenda
válasz MikeWazowski #5160 üzenetére
Igen, sőt, még később is.
November közepe táján megjelenik az új Mate, de attól kapható lesz még utána is jó ideig a P20-as széria.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
spawn21
veterán
válasz janosibaja #5159 üzenetére
Nem nem jött be, hanem megadja az opciót.
Minden youtube videóban szét szedték az összes AI fotó szoftvert.s24U+15p
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
mhydas
tag
válasz janosibaja #5147 üzenetére
Ajanlom a Google sajat fotok vagy Photos appjat, az ingyenes es korlatlan felhotarhely fotokra. Ha beallitod hogy szinkronizaljon a telefonoddal allandoan ha wifin vagy akkor fwltolt mindent. Aztan mar lw is torolheted a telorol a kepet, a Fotokban fent marad
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
-
MikeWazowski
veterán
-
mhydas
tag
válasz Axe Miskolc #5077 üzenetére
Olyan fontos hogy hasabban legyenek? A leggyorsabb modja hogy felhivj valakit:
- Fokepernyon lehuzid az ujjad, feljon a kereso sav. Beirod a felhivando nev egy reszletet. Ennyi .
De ha ragaszkodsz hozza...nev megadasakor valaszd ki a csoportot: csalad, baratok, munkahely/coworkers.... Ha megvan legkozelebb ha megnyitod a nevjegyzeket a legelso amit latsz a listan a csoportok abba belelepsz es kivalasztod a kategoriat: pl. Co-workers abban benne lesznek a kollegaid.[ Szerkesztve ]
-
mhydas
tag
válasz MikeWazowski #5166 üzenetére
Semennyire nem rontja az a facebook. Ha nem hiszed menj be a Fotokba az informacional nezd meg mekkora a keped aztan nezd meg a telod galeriajabol is ugyanazt a kepet. Egyforma meretuek
[ Szerkesztve ]
-
mhydas
tag
Miert szeretned ha a sim kartyad automatikusan ki-be kapcsolna?
Ha azert hogy addig ne fogadhass hivast rakd repulo modba. Ha azert hogy akkor kapcsoljon be a telefonod amikor meg alszol van a beallitasokban automatikus keszulek kikapcsolas es bekapcsolas.Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
-
mhydas
tag
válasz philoxenia #5169 üzenetére
Meg nem probaltam probald ki most. A Fotok azonnal elmenti ha wifin vagx most.
-
dobolson
senior tag
Tényleg nem az eredet méretben menti, de az igaz, h kb szabad szemmel nem látható a különbség, mert jó minőségben ment úgy is. De egyébként beállítható, h az eredetit mentse, csak akkor nem korlátlan a tárhely, hanem a drive tárhely "terhére" menti. Raw-ot is ment amúgy, mindent ment ez.
-
garrotter
tag
Tömörítő a képeket a korlátlannál (főleg, ha 16 megapixelnél nagyobbak):
"Korlátlan ingyenes tárhely.
- A rendszer tömöríti a fotókat, így helyet takarít meg. Ha egy fotó nagyobb, mint 16 megapixel, 16 megapixelesre zsugorítja.
- Egy 16 megapixeles fotó akár 60 x 40 centiméteres méretben is jó minőségben nyomtatható ki.
- A 1080 képpontosnál nagyobb videókat a rendszer 1080 képpontosra méretezi át. Ha a videó nem nagyobb 1080 képpontosnál, a tárolt videó minimális mértékben térhet el az eredetitől. Egyes információk (például a feliratok) elveszhetnek.""Emberi törvény kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák."
-
-
dobolson
senior tag
Tud valaki tippet adni tok ügyben? Olyat keresnék, ami vékonyabb (és kevésbé csúszós) a dobozban található gyárinál. Lehet szilikon vagy keményebb műanyag is.
-
nylontacsko
senior tag
válasz dobolson #5179 üzenetére
Ringke Fusion X-em van.
Sosem szerettem és nem is tetszettek az ilyen jellegű tokok.
Nade...
Szerintem a legjobb választás volt. Mind anyag, mind külalak esetében.
Mindenkit csak bátorítok, hogy ha ilyet tervez vásárolni... akkor HAJRÁ"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Axe Miskolc
tag
Köszi a választ de lehet, hogy félreérthetően írtam.
Szerkesztéskor bele klikkelés után másképpen taglal a névjegyzék mint eddig.
Például:
W Kovács Nóra férje KrisztiánP20Pro-n
W Kovács Nóra
férje
KrisztiánS7Edge-n
W Kovács Nóra férje KrisztiánÉs a Pro nem hagyta a W és a K közötti szóközt kitörölni.
Végül is megoldottam a gmail-en belül.
Amúgy a tárcsázóból gyorsabb keresni szerintem.Duplaklikkes képernyő felélesztés/lezárás lehetőséget hol kell beállítani?
-
dobolson
senior tag
válasz Axe Miskolc #5181 üzenetére
Nincs dupla klikkes képernyő felébresztés/zárolás. A zárolást másik launcherrel meg lehet oldani (pl nova), de felébresztés nincs.
nylontacsko
Köszi a tippet, de nekem ez túl batár. -
Axe Miskolc
tag
válasz maaniac #5183 üzenetére
Én SPIGEN SGP SLIM ARMOR HUAWEI P20 PRO GUNMETAL tokot használtam már eddig is, erre is ezt rendeltem, a gyorsbolt a hétre ígérte.Korrekt védelmet nyújt, hatéves kislányom többször tesztelte A hátából kihajtható támaszt nagyon szeretem!
Dobolsonnak ment volna a válasz: sajnálatos, akkor nem csak én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz Axe Miskolc #5184 üzenetére
Nekem is az van, Tényleg jó, csak levenni meg felrakni brutál
-
mec71
tag
Sziasztok. Hogyan tudom elővarázsolni a képernyő aljára a 3 ikont? Köszönöm
-
shift+ő
senior tag
-
mec71
tag
válasz N.otorious #5188 üzenetére
Köszönöm
-
poero
aktív tag
válasz N.otorious #5192 üzenetére
Korábban is ki-be kapcsolható volt, most alapértelmezetten kikapcsolt állapotban van, és a júzernek kell bekapcsolnia
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
Rotyi
aktív tag
Korábban kikapcsolható volt, most meg bekapcsolható lett...
Alapértelmezetten[ Szerkesztve ]
Ami majdnem az, az nem az!
-
knox83
senior tag
válasz Axe Miskolc #5187 üzenetére
Időnként letakarítom a telefont, lehet ez csak az én mániám..
-
[w]
őstag
a harmadik verzió miatt, ami eszedbe sem jutott: céges kártya és nem szeretem, ha pl. munkaidő után a családot zavarják nem várt hívások.
szóval 1) nem teszem/tehetem repülő módba, mert a privát kártyámra továbbra is szükség van, 2) goto 1, azaz nem kapcsolhatom ki, ha egyszer kell...
várok még valami konkrétabb, az eredeti problémára fókuszáló reakciót (nem a te hibád, hogy nem érted ezt a problémát), addig is marad a "kézzel" ki-be kapcsolás, de azt sajnos néha elfelejtem.
cmdr PETER W. VOLKOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest