- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nylontacsko #5450 üzenetére
Ezt az Open Camerát ki lehet próbálni, eleg sokat tud. A DRO funkció egész jó, habár nem minden helyzetben ...
-
trichie16
csendes tag
Igen, igen egyébként én is ki szoktam venni, csak valahogy rajt maradt Tényleg kicsit túllőttek a célon a méretével, kicsit szerényebbre is vehették volna.. Sok képen észrevettem, hogy kicsit elvesz az értékéből, bár engem annyira nem érint, legalábbis nem zavar.
Egyébként AI nélkül lettek lőve, sima fotó módban. Esetleg azzal játszottam, hogy hova fókuszáljon a képen/tájon.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Tudtok olyan megoldást ami youtube videók háttérben való reklámmentes lejátszását megoldja?
-
Chipses01
csendes tag
Sziasztok, tegnap üzemeltem be a készüléket
Viszont valamilyen okból, felül az értesítési sávban nem jön fel semmilyen alkalmazás értesítő ikonja, sem viber sem üzenet, sem e-mail semmi
Mit állítottam el -
spidersoft
senior tag
Az időjárás programot rá lehet valahogy venni, hogy ha van wifi, akkor ne arról próbálja kitalálni, hogy hol vagyok, hanem továbbra is a GPS-től kérdezze meg?
Mikor hazaértek őszerinte Hajdúnánáson vagyok, ami olyan 200km ide... gondolom az Invitel hülyesége ez, nem vagy nem jól jelenti az IP címeket... A fészbuk az asztali gépen meg mindig üdvözöl Adásztevelen, meg írja, hogy milyen az ottani időjárás. Adásztevel Pápa mellett van, ide kb. 300km, ráadásnak Hajdúnánáshoz képest a másik irányba
-
sirokipatrik
aktív tag
Urak/ Hölgyek 🙂
Az automatikus fényerő nektek se viszi le minimumra a fényerőt este? Vagy nálam van valami elállítva? -
Ernesst
aktív tag
válasz sirokipatrik #5462 üzenetére
Nálam sem. Teljes sötétség mellett sem.
-
dobolson
senior tag
válasz sirokipatrik #5462 üzenetére
Jaja. Ez lehetne kicsit érzékenyebb.
-
shift+ő
senior tag
Mostanában valami felébreszti és ébren tartja a kijelzőt. Séróból nem tudjátok mi lehet az?
-
MikeWazowski
veterán
Aki a Telekomnál vette az írja meg pls, hogy volt-e a dobozban gyárilag benne tok. Valamint milyen headset jár mellé?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rotyi
aktív tag
válasz MikeWazowski #5467 üzenetére
Gyárilag volt benne tok, de a headsetet meg kell néznem, hogy milyen, mert azt nem használom.
A gyári tokot is addig használtam amíg a Ringke Fusion X meg nem jött a telóhoz.Ami majdnem az, az nem az!
-
spawn21
veterán
Mind a kettő jár mellé
Egy sima type c files van mellé. Vagy pontos típus kellene?
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
knox83
senior tag
Adnak, de egy határ sz*r, besárgult 3 hónap alatt.
-
sirokipatrik
aktív tag
Nem csak a tok, de a rajta lévő fólia is elég gyenge. Nekem pár hét után már nagyon durván karcos. A tok is elég megviselt, pedig csak zsebben van és kulcs, pénzérme a közelében sincs.
Azon gondolkodom hogy hagyni kéne csak úgy simán védő cuccok nélkül. Mennyire bírja a gyűrődést zsebben?
[ Szerkesztve ]
-
winben
aktív tag
Ma ezt dobta fel az értesítési sávban:
Patch 3 van fenn, független, dualsim-es.Kell tőle félnem?
[kép] -
spawn21
veterán
válasz sirokipatrik #5472 üzenetére
Ajándékba kapod. Sokat nem is kell várni tőlük.
A fólia addig jó amíg nem veszel valami jobbat, ahogy a tok iss24U+15p
-
Gabcsyka
csendes tag
Sziasztok!
Biztos tök hülyének fogtok nézni, de sebaj, akkor ismét megkérdezem... Szóval épp telefon vásárlás előtt állok.
Amire kell: Facebook, böngésző és fényképezés. Megéri megvennem? Vagy a sima P20-nak esetleg a Lite-nak mennyivel rosszabb a fénykép minősége? Köszi ha tudtok segíteni. -
nylontacsko
senior tag
Tudom, nem kifejezetten p20pro kérdés de...
Hol az ördögbe tudom beállítani, hogy amit fényképezek az automatikusan feltöltésre kerüljön a Google Drive-ba.
Szeretném látni az asztali számítógépemen az elkészült fotókat és nem "kijelölgetve" akarnám feltölteni őket.
Gondolom, hogy rém egyszerű, de én akkor sem jövök ráKöszönöm előre is.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
spawn21
veterán
válasz nylontacsko #5479 üzenetére
Ezzel az a baj,hogy nem teszi automatikusan.
Hiába van beállítva. Nekem folyamatosan meg kell nyitni.s24U+15p
-
nylontacsko
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz nylontacsko #5481 üzenetére
Nekem az a megoldás, hogy gyorsan megnyitom egy pillanatra. Akkor elkezdi feltölteni
s24U+15p
-
dobolson
senior tag
válasz nylontacsko #5479 üzenetére
Google Fotók app telepít, és kész. Annyi a teendő, h a fotók app beállításainál beállítod, h a drive tárhelyed "terhére" mentse a képeket. Videókat, képeket is ment.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz nylontacsko #5484 üzenetére
Pedig de. A listában ott van az a mappa, h "google fényképek". Ott lesznek, ráadásul évre lebontva. A drive-on belül is be kell pipálni, h mentse a fotókat automatikusan, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz nylontacsko #5486 üzenetére
Azért nem mondanám annak. Tény, hogy nem tök magától teszi meg, de 2 kattintás az egész. Sőt, ha nem pipálod be a fotók appban, hogy teljes méretben mentse a képeket, akkor nem is korlátozódsz a drive tárhelyedre, hanem korlátlan tárhelyet kapsz és úgy is jó minőségben ment. Ebben pl jobb, mint az itunes, ha jól tudom.
Igen, gondolom oda, bár én telós appban néztem.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz Gabcsyka #5477 üzenetére
Attól függ milyen szinten fotózol telefonnal. Szignifikáns különbség leginkább csak a 3. Kamera személyében keresendő (40mp). Ha nagyon sokat fotózol, szeretsz " művészkedni " akkor a p20 pro jobb választás. Ami a hardvert illeti a p20-ban kevesebb van de doszt elég lenne az is. minden másban ugyanaz a hardver gyakorlatilag..
-
laci1892
őstag
Tény. Igaz. Azonban a spigen ultra clear átlátszó műanyag tokján ( lehet nekem volt amúgy hibás ) elég nagyok voltak az illesztési hézagok ahhoz hogy a dolgot elősegítse.
Off : a gyári műanyag a tükrös kék színű meg a neoprén jellegű szilikon tok baromira minőségi cucc. Imádom őket személy szerint -
akosright
tag
Na jó én a mai nappal befejeztem a kijelző védelmet. A gyári fólia megindult a szélén. Tetettem rá új fóliát az már eleve nem tapadt a szélén. Utána tetettem rá üvegfóliát az meg aztán végképp nem tapadt a szélén, olyan opálos keret lett rajta hogy az gusztustalan. Szóval vettem egy flip tokot azt jó napot kívánok. Elég volt.😃 (Samsung s7 el ugyanígy jártam éjen sokáig a hajlított kijelző. 😤)
-
ffodi
veterán
válasz akosright #5493 üzenetére
Én pont ma reggel téptem le a gyári fóliát, mert az első kamera környékén kezdett feljönni és irgalmatlanul koszolódni. Úgy voltam vele, ameddig bírja, marad. Egyébként soha sem használok fóliát a kijelzőkre mert teljesen felesleges, és akármilyen tudományos is,rontja a képet és zavaró, ezzel sem volt másképp.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok. Hol tudom az új készüléket regisztrálni? Kõszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest