- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
-
Tarantula33
tag
válasz spidersoft #5848 üzenetére
Gpx viewer. Én azt használom a hegyekbe versenyeken.
Huawei P30 pro
-
tamasgal
senior tag
Köszönöm szépen srácok, utána nézek, hogy milyen ráfordítással tudnék váltani és annak fügvényében fogok dönteni.
-
spadge
tag
válasz tamasgal #5854 üzenetére
Most váltottam én is, egy hónapja. 4s, 5s, 6splus volt a sorrend. Teljesen berendezkedtem az apple rendszereire. Macbookpro, tv, ipad, iwatch, kiskutyaf*sza, mégis váltottam. Vannak dolgok, amik egyszerűen nem érik meg már számomra. 400ezres teló? Nekem munkaeszköz, de egyszerűen van egy lélektani határ, amit nem vagyok hajlandó átlépni. Mi miatt maradtam volna? Kamera? Ez jobb. Érdekesebb, és tele van funkcióval, valódi tudással. Itt nem az animoji az új innováció. Kijelző? Nem látok markáns különbséget a hétköznapokban 6 colon. 😀(úgy tud 6.1coll lenni, hogy fizikailag kisebb a készülék egy 5.5-ös plushoz képest) Dizájn? Ízlés kérdése, de ez egy szép telefon, a megkérdezett ismerőseim 95%-a szerint is. Smooth? Az. Gyors. Sima. Folyik. Netes szolgáltatások? Itt is van cloud. Akksi? Nos... Minden nap könnyebb a táskám durva fél kilóval, mert nem kell egy 20000mah bankkal rohangálnom, meg k. kábelekkel, mert lerohad délutánra. 1.5 munkanap sima ügy, vagy 2 lazább. Hétvégén rá sem dugtam. Fél óra alatt ~50%ra feldurrantja a gyári töltő. Emui? Szerintem ios után az egyik legszokhatóbb droid felület. Nekem első perctől kézre állt.
Szóval, én nem bántam meg eddig. Ajánlom. Mondjuk azt is, hogy nézz szét neten, főleg YouTube - on, már csak a rendszer miatt, hogy lásd. Tapogasd meg egy mediamarktban vagy valahol. Szerintem, nem bánod meg. Én most is ezt venném, vagy mate20prot. 😀 Igaz, az már borsosabb.
-
spadge
tag
Ugyan ezt gondolom, végső soron. 100ezer azért jó lecsó. 😀 Nekem sem a szívem csücske az az edge kijelző. Szerintem, ez egy jó döntés, és kész. Én nagyon megszerettem. 😀 Egy jó üveget keresek éppen itt a hozzászólásokban, mert amit a voda adott borzasztó. Rátakar a kijelzőre, és rendesen éle van a széleken.
-
S_GTS
csendes tag
Nekem eddig ez jött be a legjobban.. olcsó és 2 db jön egyszerre
-
poero
aktív tag
Többet próbáltam, ez a legjobb számomra eddig.
https://www.speedshop.hu/termekek/4015633/spigen-glas-tr-slim-huawei-p20-pro-tempered-kijelzovedo-folia.html
Azt hiszem +500Huf-ért fel is rakta helyben a srác. Megérte felrakni, mert az elsőt neki sem sikerült felraknia szépen, így hozott másikat.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
spadge
tag
Köszönöm szépen, srácok! Megnézem azt a spigent.
-
knox83
senior tag
A p9nél kb 2-3 mmes sáv volt körbe végig, pedig elhihetitek volt minden a telefonon, nilkin, x protector, forintos kínai f×s. Amikor a p20 prora felkerült a spiegen üveg kellett néhány nap mire teljesen feltapadt de a négy sarkánál egy nagyon minimális csík látszik, de nem zavaró tényleg kb. fél mm.
-
poero
aktív tag
Nekem 100%-ban feltapadt. Az üzletben mondta is a srác, hogy telefonja válogatja, van amelyikre hibátlanul fel lehet tenni és van amelyikre nem. Nekem szerencsém van ezek szerint, mert szépen felfeküdt rá az üvegfólia. Csak először került 1-2 szösz a fólia alá, így kukázta és felrakott egy másikat.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
őstag
A P20 Pro mellé rendeltem, össze fogom hasonlítani. https://www.emag.hu/xiaomi-mi-8-dual-sim-6gb-ram-64gb-global-mobiltelefon-kartyafuggetlen-fekete-2110055/pd/DVCT1SBBM/
-
laci1892
őstag
Srácok ez a telefon elvileg vízálló nem?
Beleesett a vízbe... Az alsó hangszóró most azóta nem szól. Csak a felső 😒
-
spidersoft
senior tag
-
laci1892
őstag
válasz spidersoft #5872 üzenetére
Nagyon nagyon halkan és rosszul hm...🤔
News : a hajszárító megoldotta a problémát. Köszönöm 😂🤔
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz Tarantula33 #5852 üzenetére
Nem találom benne a track rögzítést. Tudsz még ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
még úton van a fólia, a héten kapom meg, ha megjött, felteszem és csinálok képeket róla.
Ezt rendeltem hozzá, mert fekete telót vettem.
[P20 Pro fólia]Joe
-
Tarantula33
tag
válasz spidersoft #5876 üzenetére
A pro menüpontban láthatod a plusz funkciókat, abban található. 4.99€
Huawei P30 pro
-
knox83
senior tag
https://www.google.hu/amp/s/www.androidauthority.com/huawei-android-pie-update-emui-9-0-922172/amp/
"The update will roll out globally to a total of nine Huawei and Honor smartphones"Ez gsmarenan volt:
"The beta program for the UI, based on Android Pie, began on October 17, and today November 10 was revealed as the global launch date for nine Kirin 970-powered phones."[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy p20 pro ra váltásra Note 8 ról. Főleg az üzemidő miatt. A legújabb telefonok iszonyatosan el vannak árban szállva. Note 8 nál több tudásra nincs szükségem, kisebb kijelző sem gond. Mi a véleményetek? Valakinek ilyen váltásról van tapasztalata?
-
tuki2200
senior tag
Parom iPhone 7Plus-rol valtott, nem menne vissza iPhonera tobbnyire en nyomkodom, en is lecserelnem ra a Galaxy S8-am barmikor (csak megvárom elotte a tabblette hajtogathato Samut ). Szerintem a Mate 20 Pro ára nagyon sok egy Huaweiert, mert hiaba jo, nem nagyon tartja a márka az árát, igy en is egy 200 alatti P20 Pro-ra cserelnek, plane annak a fenyeben, hogy a DxOMark szerint meg mindig eze a legjobb mobil kamera a piacon, a Mate20-é nem lett jobb
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ADAM1337
nagyúr
Használ valaki hasonló type-c hdmi usb hub megoldást ?
-
knox83
senior tag
válasz sirokipatrik #5882 üzenetére
Elvileg igen, ha jól olvastam. De cáfolja meg egy hozzá értőbb
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Ha minden jól megy holnaptól én is tulaja leszek egy P20 pro-nak. Tesztben nem írták hogy lenne a csomagban gyári tok. Gondolom azóta sem változott. Telekomos rendelés.Maine coon
-
Asbee
veterán
Holnap én is csatlakozom
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az nem igazán gyári tok, csak egy szilikonbugyi inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs