- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Az 1 hete páromnak megvett P20PRO ezt írja ki :"a gmail alkalmazása nem fut a google play szolgáltatások nélkül amelyet eszköze nem támogat"
(1 hétig semmi gond nem volt,ma reggelre eltűnt a playstore ikon,wtf?????)
Remélem nem baxik ki vele a telefon nyaralás előtt,mert azért vettem direkt! -
-
bghistvan
senior tag
válasz st3v3np3t3r #12402 üzenetére
Szia!
Megnéztem, nincs letiltva, egyszerűen eltűnt a playstore ikonja.....
-
gulyasa
őstag
válasz bghistvan #12405 üzenetére
És az nem lehet, hogy ő van rossz hatással a telefonokra?
Na jó, csak vicceltem.Nem néztétek meg, hogy talán mégis ott van az alkalmazás listában és csak az ikonja lett véletlenül eltávolítva a kezdőképernyőről?
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Úgy látszik, mégsem lesz a HongMeng OS az android riválisa?! link
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
firemanus82
senior tag
válasz gegekutas #12412 üzenetére
Szeptemberben?
Még mindig a többség az áprilisi frissítésen vanLG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
gegekutas
aktív tag
válasz firemanus82 #12413 üzenetére
Júliusra ígérték, ezért mondtam, hogy szeptemberre talán ide is ér!
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok független készülékem van és a Vodafone szolgáltatónál vagyok olyan problémám van néha ha hívnak nem jelzi ki a készülék, illetve küldtem egy SMS-t valamelyik nap és nem ment el az üzenet a telefon gyári semmi buhera nem volt rajta, szerintetek mi lehet a baj?
-
zsoltip
őstag
válasz SoundBox #12415 üzenetére
Első körben az, hogy nem tagolódik a mondanivalód...Katyvasz... Ne legyünk már ennyire igénytelenek...
Másodszor: nem vagy hálózaton.
Első gondolatom az, hogy SIM hiba. Csereltesd. Ingyen van neked, mint ügyfélnek.Harmadszor:
Dual vagy Simpla SIM?
Hol vásároltad a telót? Magyarországra szánt?
Eddig rendben üzemelt ez a rész is?[ Szerkesztve ]
-
SoundBox
aktív tag
válasz aprokaroka87 #12419 üzenetére
Az a baj nem mindig csinálja. Nem tudom kipróbálni másik szolgáltató kártyájával.
-
knox83
senior tag
Nem tudom ki írta korábban de repülő módban tényleg csak 2% merülés van. Mindig mindent kikapcsoltam de 4-5% merülés volt egy éjszaka alatt, most a fele.
-
knox83
senior tag
válasz aprokaroka87 #12426 üzenetére
Nekem ez így újdonság volt vagy pontosabban nem gondoltam át, de ez igy már elfogadható.
-
Gogodj
tag
sziasztok!! valaki tud segiteni hogy miért irja ki a telefonom hogy nincs szolgáltatás?
Gogodj
-
zmtTom
aktív tag
Most tervezem venni egy ilyen telefont csak a fényképező miatt. De erre is jellemző a huawei hektikus értesítés jelzései? Messenger hol jelez hol nem pl? Mert kb az összes huawei fórumban írnak ilyeneket.
Illetve ez a telefon tudja már az iker alkalmazásokat? Facebook messenger viber?ÉS egy utolsó kérdés. Sok telefon van a piacon ami jó képeket csinál. De csak ebben látok monochrome kamerát ami nekem fontos. De vajon félhomályban meg sötétben melyikkel lehet jobb képeket csinálni (P20 Pro, MAte 20 pro, P30 Pro) ? De igazából a P20 Pro és a P30 pro között van e különbség minőségben normál használat mellet auto modban optikai zoom nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
válasz zmtTom #12429 üzenetére
De erre is jellemző a huawei hektikus értesítés jelzései? Messenger hol jelez hol nem pl?
nekem pl. nincs gondom ilyennel, igaz ebből csak a messnegert használom, mindig jelezett eddig,kivéve az engedélykéréseket, de az apphibaIlletve ez a telefon tudja már az iker alkalmazásokat? Facebook messenger viber?
igen...nekem a listán bent van a facebook,messenger,bár nem használom ezt a funkciótGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zmtTom
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #12430 üzenetére
És a félhomály vagy sötét képek készítése? P20 pro vagy p30 pro inkább? Számít benne a monochrome kamera ami nincs a P30 Proban?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #12430 üzenetére
Én egyre inkább gyanakszok szerverszintű bugokra is, értesitések kihagyása miatt.
-
Gogodj
tag
válasz Sungoo #12434 üzenetére
huh smartshop talán,vagy fogalmam nincs. ujrainditás megvolt. sim kártya kiszedése visszahelyezése sem segit.tehát igen a rutinok megvoltak. neten amiket találgattam mindent megprobáltam. másik sim kártyával is. detto. amit észrevettem hogy a mobihálozatnál ugye lehetne manuáisan is választani hogy mittomén vodafone hu telenor hu stb.... nah ott sem ir ki semmit sem nem tudom van e köze hozzá,de érdekes. már csak az az ötletem támadt h egy gyári beállitások... de ne mvagyok benne biztos hogy az megoldja. tegnapig semmi baja nem volt. tegnap este kezdte el csinálni. sajnos leesett a kezemből
ui: sim kártyát pedig látja tehát érzékeli mert a telefonszámot kiirja... érdekes számomra[ Szerkesztve ]
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Sungoo #12436 üzenetére
hát tiltás azért is kizárva mert tegnap este müködött. kpban perkáltam ki ugye. zehát nem előfizus. Bűncselekményt nem követtem el szóval nem indokolná semmi a tiltást. ha csak trump nem hallgatta le mennyit szidtam XDDDD .
no de poént félretéve akkor szerinted ne is szorakozzak a factory resettel? nem fogja megoldani???
Gogodj
-
Gogodj
tag
válasz Gogodj #12437 üzenetére
ugye tegnap este semmi baj nem volt. minden franko volt. kint ültünk spanokkal és leejtettem. kijelzőn lett egy apro törés inkább repedés,de elég volt arra hogy bepárásodott elöl a kamera. nemtudom van e hozzá köze bár sejtem h van. érzéke tökéletesen. látszólag semmi baja nincs. de a hálozatokat nem találja. ez után ujrainditottam még este. szórakozott egy dbig mintha beakadt volna a huawei logonál és utána bejött. csak utána vettem észre hogy nincs szogáltatás felirat van. de a pinkodomat bekéri. a teloszámom mutatja és a mobiladatoknál is kiirja h érzékel az 1-slotban egy 30as karit. szüval én arra gyanakszom hogy vagy szoftverben valami bug lett.. vagy az antennákkal történt valami. nemtudom melyik a valoszinübb. csak szoftverezés elött mentenem kéne. és hogy őszinte legyek ha nem oldaná meg ugysem akkor most nem szivesen szórakoznék vele ha már szervizbe kell vinni akkor megcsináltatom ott
Gogodj
-
gulyasa
őstag
Fotós érdekesség (természetesen P20 Pro)
A mellékelt fotót este fél 10 körül lőttem a szálloda szobánk erkélyéről, állvány nélkül, kézből, a korláthoz fogva a mobilt. A képen a siófoki óriáskerék látható éjszakai kivilágításban, kb. 15 km távolságból (Világos-Siófok légvonalban). Éjszakai mód, 10x nagyítás. 4 másodpercig dolgozott rajta.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Harcsai
senior tag
válasz tesz-vesz123 #12443 üzenetére
+1
Amennyiben DSLR kamerával készült, vagy agyon photoshoppolt képhez próbáljuk hasonlítani.Minden más esetben tök vállalható kép. Nem véletlenül tetszett meg a készítőjének.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
gulyasa
őstag
válasz Harcsai #12444 üzenetére
Azt azért hozzátenném, többször is próbálkoztam, ez volt az egyik legkevésbé rosszul sikerült eredmény. De mint említettem, ezen csak 4 mp-ig dolgozott, ezalatt is nehéz volt mozdulatlanul tartani csak kézből. Amikor kb. 25 mp-ig dolgozott rajta, az tényleg értékelhetetlen lett állvány nélkül. Pedig közben voltak jelei, hogy nagyon jól sikerült volna, ha nincsenek azok a mikro bemozdulások. Még a lélegzetemet is visszatartottam közben.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
úgy fest,hogy az emui9.1 júliusi kiadása átcsúszik augusztusra link
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Rotyi
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #12446 üzenetére
Nem lep meg.
Amúgy nem emlékszem pontosan, a júliusi kiadás az a globalra vonatkozott?Ami majdnem az, az nem az!
-
Hát, no comment... link
-
janosibaja
őstag
válasz st3v3np3t3r #12446 üzenetére
Tavaly az elsők között vettem a telót.
Azóta egyetlen esetre sem emlékszem, amikor az először meghirdetett időpontban tényleg kijött volna a frissítés. De mindegyik gyártó linkel, nem csak a hüvely, tudnám, miért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest