- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
válasz FirstAndroid #12155 üzenetére
Nem, azokat nem bántja. Csak a gyorsítótár törlődik cache wipe-nál.
-
-
whYz
őstag
válasz st3v3np3t3r #12106 üzenetére
Ezt mar reg megoldotta a google. Regebben a vendor particioval, de mivel a gyartoknak a kulonbozo hardver miatt hackelni kellett az os-t, ez nem volt tul jo megoldas. Miota van a project treble az OS 3 reszre oszlik. Van az alap AOSP android, vannak a huaweri szoftveres modositasai es vannak a huawei hardver specifikus modositasai. Szoval ez miatt van, hogy ilyen "gyorsan" kapjuk a havi android security patcheket, illetve az uj android verziojat. Termeszetesen a google frissitesek eljuttatasa ugyanugy a huawei-tol fugg, szoval mindig lesz egy kis keses, mert le kell tesztelni a modositasokat.
-
etrop01
tag
Sziasztok! Most, hogy olvasom mi történt Ernesst-el vettem észre hogy az én telefonommal is ugyanez van. Gondoltam akkor én is törlök wipe, cache-t és megkerestem az összefoglalóban, hogy is kell mert már tök rég csináltam ilyet.
"Indíthatósági módok:
eRecovery_1:Hangerő Fel+Bekapcsoló gomb,Huawei logónál a Bekapcs gombot el kell engedni,a Hangerő Fel gombot nyomva kell tartani egy ideig! Itt lehet csinálni Wipe data/factory reset-et(gyári visszaállítást), Wipe cache partition(chache partíció törlés)"Nekem ez alapján az jött ki hogy frissítési hiba egy opció van az újraindítás. Máshogy elő lehet még varázsolni ezt a menüt? Töltőre rakva is próbáltam, ugyanez fogadott.
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
-
.zSoLTi.
senior tag
.293 frissítès óta már másodjára fordul elő, hogy a galèriám háttere fehèrre vált, ès nem látszanak a mappák nevei. Csak újraindítással javul. Más èszrevett ilyet?
-
-
Ernesst
aktív tag
válasz etrop01 #12173 üzenetére
Egyébként nálam sem tűnt el a listáról a Data Management app. És lehet, hogy eddig is ott volt. Csak eddig nem kutakodtam, mert nem merült látszólagos ok nélkül annyira, mint pl tegnap este.
Most nap végén 51%, reggel töltöttem fel indulás előtt, kb így szokta bírni normális esetben. -
Sungoo
addikt
Sziasztok!
Mostanában nagyon "akad" a rendszer. Belefagy az alkalmazás váltóba, néha nem reagál, a home "gombal" együtt. Csak kiszürkül, és gondolkodik. A Chrome is nagyon darabos. Ilyen hardverrel nem szabadna már ilyennek előfordulnia. Wipe cache törlés volt, a gyári állapotba is 1 hónapja volt állítva.. 286 végű build számon van a készülék. -
knuckle
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #12142 üzenetére
Te szolgáltatótól vetted a telót, vagy más forrásból?Nekem még mindig .270-es van, és nem talál semilyen formában frissebbet. Csináltam egy full visszaállítást is 8.1-re, de semmi.
Az enyém nem szolgáltatótól vásárolt teló."...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz st3v3np3t3r #12172 üzenetére
Szerintem az ilyen és ehhez hasonló hibák a gyári (vagy éppen külső) "tisztító" app miatt vannak. Nem értem, miért vannak ilyenek előre feltelepítve. Az emberek meg lefuttatják 8x egy nap, hogy ők majd "karbantartják" a készüléket és már letörölték a fél rendszert, meg kilövöldözték a fontos rendszerfolyamatokat. Az Android tök jól "tisztítja" magát, intézi a RAM-ot, 4.0 óta... Érdekes, hogy nekem még sosem fagyott le telefonom, vagy indult újra... Jó, Sonykat kivéve, de azok rendszere egy hulladék bughalmaz. 😂 De volt már LG-m, Samsungom, HTC-m, most Huawei március óta, mind betonstabil.
-
válasz tesz-vesz123 #12179 üzenetére
jó kérdés,hogy miért... ez nem winfos, hogy minél több legyen a szabad ram a stabilabb működés érdekében... az android fordítva megy, annál gyorsabb és stabilabb,minél több tárazott adat van a cacheben és a ramban...
nekem az átlag szabad ram 50-60% volt a .270nel, a .293ban ez 40-50%...Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gegekutas
aktív tag
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz st3v3np3t3r #12180 üzenetére
Így van! Minél kevesebb a szabad RAM, annál jobb.
-
-Maci-
addikt
Enyém is független, dual sim-es. Telenor az elsődleges kártya, Telekom a másodlagos.
Frissítés nincs. Sőt .286-on állok.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gulyasa
őstag
Nekem amikor (május 2-án vettem át a telefont) még csak a Tkom Domino kártya került bele, akkor a rajta lévő 8.1-ről pár lépcsőn keresztül eljutott a frissítésekkel a 9.0.0.270-ig és a dt.hun .4 is felkerült rá.
Nem sokkal ezután Digi Mobil került bele 2-ik SIM-ként.
Már a fenti két kártya volt benne, amikor az elsők után kb. 2 héttel nálam is megjelent a .286 és ott "áll".
A szolgáltatói azóta is a .4-en maradt, nem jelez belőle frissebbet.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gegekutas
aktív tag
válasz szabeska #12195 üzenetére
Amíg dthun 0.0.5 volt, addig a hisuite felajánlotta a visszatérést 8.1re.Jött a 0.0.6,és nem ajánlja nekem sem. Viszont csináltam fr-t.Leltörölte a szolgáltatói egyéniverziót, és a hisuite új ból ajánlja a visszatérést. Úgy látom sok relytélybe futottunk bele, az igazság a Huawei-nél lesz, van
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Ha a 2. kártyának egy Digiset tennék bele, mit kell beállítani? Hol kell azt állítani, hogy melyik kártyáról menjen a net?
(Az alap, T-s kártyához is van adatmennyiség, de nem sok, ezt szeretném megspórolni.) -
gulyasa
őstag
válasz NoOne1976 #12197 üzenetére
Maci jól írta le, azon a lapon megtalálod az "Alap mobiladat" sort, ahol kiválasztod, melyik SIM legyen.
Amúgy nem baj, ha az 1. kártyádhoz van mobilnet keret, mert nem 100%-os még a lefedettség és van olyan is, ahol ugyan a térkép szerint van szolgáltatás, de pl. épületen belül alig van vagy egyáltalán nincs térerő.
Ezekre az esetekre, jó ha ott van a "tartalék".Amúgy kíváncsi vagyok, a tesztüzem vége után (elvileg ez év végéig tart a kánaán) mi lesz a helyzet? A havidíj hogy alakul majd? Milyen lesz a Digi lefedettség és a jobban leárnyékolt épületeken belüli térerők? stb...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-Maci-
addikt
válasz gulyasa #12199 üzenetére
....Vezeték nélküli és egyéb.../Adathasználat/További adatbeállítás
Itt tudja korlátozni melyik kártyáról mennyi fogyhatIlletve SZERINTEM a korábban említett menüben, tehát,
.../Kétkártyás beállítások/két kártyás 4G
ahol szerintem engedélyezed a másik kártyán a netetet vagy sem.Azért írom, hogy szerintem, mert nekem korlátlan netem van a Telenornál. Sosem kellett még átállítanom ezen a készüléken. Így csak gondolom, hogy ez az lenne.
Ha nem, akkor lásd első mondat.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest