- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz gulyasa #12100 üzenetére
hivatalosan nem, de van egy alkalmazás,amit ha felteszel, akkor a tárcsázóban ott lesz...a hívásrögzítésnek vannak jogi dolfai is,tehát ezt tartsa be mindenki aki hívásokat rögzít... A topik összefoglalóban van külön szekciója
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gulyasa
őstag
válasz st3v3np3t3r #12101 üzenetére
Ezt mind tudom.
A kérdés az eredeti kérdezőnek szólt. A lényege, hogy melyik Android főverzió fut a telefonján?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Harcsai
senior tag
Az teljesen megvalósíthatatlan lenne, ha már a google annyira szívén viseli a sorsunkat, hogy a biztonsági frissítések márkafüggetlenül, a google-tól jöjjenek?
Aztán ettől függetlenül adott márka adhat ki "javításokat" hozzá.[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
-
válasz Janaboy #12105 üzenetére
megoldható lenne szerintem, hasonló képpen, mint ahogy szétválasztották az alap os-t a szolgáltatói résztől... szerintem az alap os-szel is meg lehetne csinálni, hogy szétválasztani a gyártóspecifikus és a google droid részét... így a google,nyugodtan kiadhatná minden hónap elején az aktuális havi biztonsági javításait és nem kellene várni heteket,mire a gyártók kiadják...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Janaboy
veterán
válasz st3v3np3t3r #12106 üzenetére
Kerdes h a google tudja-e biztositani, hogy ezek a frissítések vannak-e hatással az appokra?
Es itt most konkrétan a huawei appokra gondolok.Janaboy
-
gulyasa
őstag
válasz Harcsai #12103 üzenetére
Nem akarják, mert így minden frissítés átmegy a kezükön és meg kell oldani, hogy a saját kémkedő cuccaik is mindig belekerüljenek - akár Huawei-ről, akár Samsung-ról, stb. van szó...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz st3v3np3t3r #12096 üzenetére
Hát, én engedélyeztem, de nem telepít semmit. Kiírja, hogy engedélyezzem telefonon azt a HDB izét és kövessem PC a további utasításokat. Amik nincsenek. :O Akkor valamit rosszul csinálok ezek szerint...
-
-
Janaboy
veterán
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Asszonykámnak rendeltem egy P20PRO-t, és pár dolgot szeretnék beszerezni neki hozzá, mint pl: szilikontok (már kinézte)..... és valamilyen üvegfóliát, valamint egy olyan selfiebotot amivel lehet távvezérelni.
Ez a selfibot ajánlott?..illetve nem tudjátok véletlenül, hogy vízálló-e a távirányító?
Ha innen rendelem meg az üvegfóliát, elegendő védelmet nyújt majd? (külföldről most nem jöhet szóba,mert sürget az idő)Valamint a vízállóságáról mik a tapasztalatok, sós tengervízben abszolút nem tanácsos megmeríteni?
(a vízálló tasakokról mi a véleményetek?)Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz tesz-vesz123 #12111 üzenetére
Elindítod a "Beállítások"-at - "Biztonság és adatvédelem" - "További beállítások" és itt bekapcsolod a "HDB engedélyezése a HiSuite számára" opciót.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
-
gulyasa
őstag
válasz atomka78 #12117 üzenetére
Na pont valami ilyesmi miatt kérdeztem.
Amikor még engedélyezve volt alapból (8.1) a felvétel, akkor annak megvolt a helye (talán "Recordings" vagy valami ilyesmi volt), de mióta rendszerszinten nem támogatott ez a funkció, hanem "3rd party" alkalmazással kell megoldani, ott az általad feltelepített program menti "valahová".
Azt itt mi nem tudhatjuk, te milyen appot találtál erre és az hogyan működik...?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Rotyi
aktív tag
válasz bghistvan #12114 üzenetére
Ugyanilyen selfie botom van, csütörtökön hozta a futár. Ki nem próbáltam még, de megnéztem a távirányítót, kizárt, hogy vízálló. Semmi tömítés nincs az elemfedélnél.
Én mondjuk tripodnak vettem, a vezetéknélküli exponáló gomb miatt, és letagadom a selfie bot funkcióját.Ami majdnem az, az nem az!
-
bghistvan
senior tag
Értem,nem probléma ha nem lesz vízálló... főleg hogy akkor tengervízbe nem ajánlott a készüléket meríteni, csak a selfie bot minőségére voltam kíváncsi,az meg csak jó dolog ha nem a fotó állványomat nyúzzuk megosztva(azon azért más technika lesz majd ) mert tripoddá is alakítható.
-
bghistvan
senior tag
válasz philoxenia #12123 üzenetére
-
RedCat
senior tag
válasz knox83 #12124 üzenetére
Nem tudom pontosan. Ma rekerestem és írta hogy van frissítés. Utánna vettem észre, hogy 9.1
Feltelepült, minden jól működik, az adatok is megmaradtak. Az akku idő sztem jelentősen javult, 67%-on vagyok úgy, hogy reggel vettem le a töltőről. De majd pár nap után erről többet tudok mondani.
-
RedCat
senior tag
AOD-n látszanak az értesítések. Amivel eddig találkoztam: akku szint, nem fogadott hívás, sms (ezek eddig is voltak), de végre a messenger is látszik. Viber üzenetet még nem kaptam...
-
-
gulyasa
őstag
válasz RedCat #12130 üzenetére
Az új fájlrendszer miatt és amit írtál ("Feltelepült, minden jól működik, az adatok is megmaradtak." felmerült bennem egy kérdés...
Számítógépekből kiindulva, ha változtat az ember a fájlrendszeren, az gyakorlatilag egy "format c:"-vel egyenlő, nem?
Vagy ezt Android-nál hogyan oldják meg, hogy ettől nem gyalulódik a belső tároló?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
kory24
őstag
válasz st3v3np3t3r #12082 üzenetére
Ez alapján kell ugye?
Itt CLT-L29 ír:
De, ha rányomok, hogy check firmware, ott utána CLT-L09 ír, ami ugye a single SIM-es:
Nem lesz ettől ugye single sim-es a telóm?
-
RedCat
senior tag
Viber üzenet ikonja is látszik az AOD-n.
-
-
törölt tag
válasz bghistvan #12114 üzenetére
Már a másolókat is másolják.
Lidl-s háromlábú szelfibot, ennek feléért. -
tesz-vesz123
senior tag
válasz sirokipatrik #12097 üzenetére
Ez volt egyébként a megoldás, köszi! Át kellett tenni USB átvitelre, akkor kiírta, hogy csatlakoztatva, meg engedélyezni kellett azt a hisuite cuccot, amit -elvileg- feltelepített, de az applistában nincs. Letörölni viszont le tudom/tudnám, mert ott pedig látszik. Mindegy, a lényeg, hogy megy már.
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja nálam is frissült a telefon a 293-as verzióra. Sajnos az akkumulátor teljesítménye nálam jelentősen romlott, ma reggelre pedig találtam egy furcsaságot:
Az akkumulátor használat menü szerint a második legnagyobb fogyasztó app a "Huawei Data Management".
Több telefonújraindítás után még mindig futó alkalmazásként mutatja a lista, kilőni lehetséges, de azonnal újraindul az app.Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? Mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest