Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Meg is jött a válasz az e-mail -emre, íme:

    Zoltán (Huawei Support)

    nov. 13. 15:50 CET

    Kedves Péter!

    Zoltán vagyok, én foglalkozom a megkeresésével amit sajnálattal olvastam. Az Ön által, rendellenes kijelzővel írt üzenetére a következő adatokat szeretnénk kérni Öntől:
    -A készülék IMEI azonosító számát
    -A készülék S/N számát
    -Egy fényképet az anomáliáról

    Ezek elküldése után továbbítani tudjuk az illetékes, kompetens kollegáinak.

    Mielőbb válaszát előre is köszönjük!
    Üdvözlettel,
    Zoltán
    Ügyfélszolgálati munkatárs

    Annak érdekében, hogy adatait pótolni, módosítani, vagy törölni tudja. kérjük keresse fel a https://hwid7.vmall.com/CAS/portal/login.html weboldalt és belépéshez használja a Huawei azonosítóját. Amennyiben kérdése, vagy problémája lenne a személyes adatok kezelésének eljárásával, úgy észrevételeit megoszthatja velünk ahttps://consumer.huawei.com/hu/legal/privacy-questions oldalon. A Huawei-nél nagyra becsüljük és kiemelt fontossággal kezeljük személyes adatainak védelmét.

    A hatályos jogszabályoknak megfelelően kötelességünk tájékoztatni, hogy amennyiben fenti válaszunkat nem fogadja el, a területileg illetékes Békéltető Testülethez, vagy az illetékes Járási hivatalhoz fordulhat, az aktuális listát a következő linken találja: http://bekeltoto.huawei.hu illetve ezek listáját az alábbi linken: http://jarasinfo.gov.hu/jarasok-lista

    Amennyiben megadja számunkra a lakóhelyét, természetesen segítséget nyújtunk az Önhöz legközelebbi kiválasztásában.

    Bár fényképet már mellékeltem nekik, és több kérdést is feltettem, amire nem válaszolt az úr, de egyébként a válasz nem rossz.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák