- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
Egy jó módszer kikapcsolni a HTC UI-t navigálás előtt, az sok memóriát megeszik.
-
kelekyle
őstag
Eladtam a HTCmet, innen mint aktív dia user/owner eltűnök de figyelem a topicot továbbra is és ha esetleg valamit tudok akkor válaszolok, android dev még megy részemről... iPhonera visszatértem <- Ne kövezzetek meg !
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
Régen 3g-t nyúztam most egy 2g lesz... tudod "há váság va" [occsóért tudtam most egyet] elsősorban azért nem 3g mert ugyebár szoktam mobilnettel internetezni de nem youtubeozni tehát elég az edge is az emailre msnre facebookra twitterre meg PHra nameghát ott van az új opera... aztán meg ram,processzor gps ide oda... régen egyszerre (volt szerencsém) kipróbálhattam a 2g-t 3g-t és a 3gs-t nézegettem a sebességet (persze érezhető de alapból gyors...akinek ennél gyorsabb kell az valami szájber robot lehet) és annyira szerintem nem éri meg azt a +20-30 ezret az újabb "jobb" modell. GPSre nincs szükségem ott a googlemaps aki utca alapján a vároban (nagyjábol nekem erre kellene egy térkép, navigáció) nem tud elnavigálodni az "haljon meg" Na meg hát a fém hátlap amit csak LIKEolni lehet De nekem a 3g műanyagjával se volt gondom.
De kitudja... válság végére (ha lesz ilyen) gondolom már lemegy a 4g ára akkor arra beruházok majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelekyle
őstag
válasz woodbear #7961 üzenetére
Igen. iDroidot felrakom majd. Kicsit más a felépítése mint amit a kicsi Diára varázsoltunk De majd megoldom valahogy mert ugye az nem hibátlan meglátjuk mi sül ki belőle.
Köszönöm mindenkinek. Persze itt leszek még és segítek amiben tudokXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
törölt tag
több gondom is van....!
1. Az IGO 8 nem talál ugyan ott GPS jelet mint a Googlemap ami egyből megtalálja hogy hol vagyok...
ha beállítok uticélként navigálással egy helyet IGO 8 al akkor néha mondja néha meg lefagy....
2. Ráraktam egy HTC VIdeo COnvertel konvertált filmet, (videót) és akadozva játsza le...)
3. Szeretnék TV-zni van internetelérésem de csak M1, M2 , Budapest TV van az SBD TV nél!
Én RTL, TV2 , M1, M2 t szeretnék csak.....
van ilyen program?
4. Mostanában egyre többször lassú, és ha kilépek IGO bol vagy bármiből néha lefagy, és túlmelegszik....
HA IGOZOK akkor néha elsötétül a képernyő mint a PC nél....:S ezt hogy kell kikapcsolni? hogy "képernyőkímélő" legyen?
kösz mindent
-
kelekyle
őstag
válasz #40835072 #7964 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet a porbléma... Először is milyen ROMot használsz (ami valszeg egy rom ).
RTL-t TV2-t még számítógépen se tudsz nézni TV tuner nélkül ugyanis ők az internetes streaminget nem engedélyezték... MTVn csak akkor van, hogyha valami rendkívüli esemény van tehát mondjuk egy VB meccs. Hogy ne sötétüljön el a képernyő azt az iGo beállításai között fogod találni azthiszem állandó háttérvilágítás a neve és kell mellé egy pipa.Ez a lassulás mizéria pedig a rom Romodtól van. (lehet egy MTTY hard reset megoldja, hogyha minőségi rom van pl.: Gen Y. )
-
BaLee
addikt
IGOnál beállítások között a Készülék gombra katt, majd ott lehet beállítani a háttérvilágítás beállítását. Ami gyakran visszaáll "készülék alapbeállítása"-ra én is folyamatos háttérvilágításra szoktam rakni, töltőről megy úgyis.
Bár nyári kánikulában mikor még a nap is süti akkor ha túlmelegszik akkor nem tölt tovább töltőről, így már jártam úgy, hogy mire odaértem az úticélhoz már csak 14%-on volt az akksi.
-
kgmaci
csendes tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy szeretném telepíteni a VLCRemote programot a diára, de nem sikerül. Vagyis felmenni felmegy, de mikor indítanám, akkor az alábbit írja:Ehheza az alkamazáshoz a Microsoft .Net Compact Framwork keretrendszerének a készüléken telepítettnél újabb verziója szükséges.
Most 1.93-as rom rajta.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy gondolkodom, hogy telepítem a SPB Mobile Shellt. Le kell előtte törölnöm a TouchFlo-t? És ha igen, akkor hogy kell?
Köszi!
G. -
kelekyle
őstag
Az első problémádra a megoldás: Googlebe írd be, hogy Microsoft .Net Compact Framework Windows mobile majd active synckel társítsd a telefont... <- Ez a hosszabb...(csak hogy tudd, hogyan kell)
A másik az, hogy leszeded innen ezt a fájlt és feltelepíted a telefonodon: http://www.megaupload.com/?d=2ZGV1DNJA következő kérdésedre a válasz pedig, nem kell törölnöd a touch flo-t hanem egyszerűen menj be az all settingsbe (settings tab -> jobb soft key -> all settings) aztán a Today beállításoknál a pipát vedd ki a touchflo elől
-
ovecs
senior tag
Sziasztok, meg mindig nem vettem mobilt, viszont megtapogattam tegnap a speedshop ban a diamond2 t. Nem tudtok valamit mondani, hogy a 2 keszulek (dia es dia2) hogy viszonyul egymashoz meretben ? Mert akkor lehet diamond2 lesz a nagyobb kijelzo miatt. Az xperia x10 mini is nagyon bejon a merete miatt
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
veterán
Ha az Xperia mini bejön, akkor a Dia mérete jobban bejönne, mint a Dia2, mert utóbbinak nagyobb a kijelzője. Több a memória is, bővíthető SD-vel, viszont ennek megfelelően drágább is.
Egy kis segítség:
Összehasonlítás
Dia spec
Dia2 specEredetileg a Dia2-be voltam belehullva én is, de nem jött össze az ára miatt.
Ezek a Diák már csak ilyenek, csábítóak, de sokba kerülnek.
tankagogy:
45... akkor nagyon jól jártál vele[ Szerkesztve ]
-
-
korimv6
aktív tag
Próbáld ki a DiamondTv-t. Abban be lehet állítani a Duna tv-t (bár ez nekem még sosem működött) és a HírTv-t, ami tökéletesen ment.
Ha konvertálás után nem játsza le normálisan a dia a filmet, próbáld meg másik lejátszó progival. Nekem a CorePlayer jött be. Konvertálni pedig a PocketDivxEncoderrel szoktam.
A KvickGPS frissítve van? Esetleg próbálj egy másik Igo verziót. Navi előtt mindenképp használd a CleanRam progit, vagy nyom egy SR-et. Ha ezután sem megy, akkor a Today beállításokban vedd ki a pipát a TouchFlo elől.
Körbe zárt villám.
-
kgmaci
csendes tag
Sziasztok!
Javas program telepítésével van egy kis problémám.
"The Remote MIDlet threw an exception during a lifecycle call, and has been terminated.Java.lang.NoClassDefFoundError"
Valaki tudna segíteni??
-
kgmaci
csendes tag
Tud valaki ajánlatni valamilyen bluetoothos távirányítós programot? Laptopot szeretnék vele vezérelni, ott is inkább VLC-t.
-
woodbear
addikt
Nem is rossz ötlet
Nekem is jöhetne hasonló progi, csak nekem wifis kellene, és az egér kurzorát szeretném irányítani.iPhone-on volt ilyenem. Nagyon jó volt. Gépelni is tudtam telefonról akárhova a (word, firefox) már ha messziről láttam egyáltalán a monitort
Oldalam: www.swsfoto.de
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
A processzorteljesítményt valahogyan lehet szabályozni? Teszem azt lehúzni valamilyen szinten?
''a walesi srác aki legenda lett''
-
válasz matykooo #7982 üzenetére
Szia!
Használtam már ilyen progit, de akárhogy agyalok, nem ugrik be a neve. Anno a P550-en próbáltam.
Láttam eladod a telefonodat. Kicsit agyaltam is rajta, a hibával együtt is jó áron van. Még nem tudom... Amúgy a melegedés magas áramfelvételtől származhat. Próbáltad esetleg mérni, hogy mennyire terheli az akksit?I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Talán az OmapClock v2.0 volt.
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
engusz
veterán
Másodjára is tönkrement a kijelző. Újból newton ringes lett. Hétfőn felcsörgöm a Vodafonet, meg a szervizt is, hátha jó hírekkel tudnak szolgálni. De félek, hogy már nincs gari, ezért elhajtanak a sunyiba. De akkor nagyon-nagyon mérges leszek!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
matykooo
aktív tag
válasz futo001 #7983 üzenetére
Nem nagyon értek ezekhez a műszaki dolgokhoz sajnos :S
Tegnap próbáltam egy androidot, azzal is melegedett, nem tudom mi lehet a baja... Most van másik telóm, szval ezt eladom... aztán meglátjuk lehet visszatérek valamilyen htc-vel, mert egyébként nagyon bejön, mind kinézetben, mind tudásban, és kezelhetőségben is...Szval itt is mondom
Full tartozékos Dia eladó, baja az hogy melegszik és hamar lemerül, nem tudom mi a baja, nem foglalkozom vele tovább... állapota használtas..., viszont minden kifogástalanul működik rajta! Ma teszek fel róla pár képet! Ára: 20K
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
siofok
őstag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy van ezeken a készülékeken olyanra lehetőség,hogy videa oldalán levő videókat megtudjam nézni?
mert flash playert igényel azut irja.szedtem le,fel is telepítette a cab fp7-et,mégis még mindig azt akarja.vagy vmit bekell állítani a flash playerbe?de nemtalálom hova települt.OnePlus nord 2t
-
engusz
veterán
Hétfőn felhívom a szervizt, megcsináltatom a kijelzőt, ha garanciális, ha nem. Aztán pedig megválok szeretett és első HTC telefonomtól. Asztali bölcsővel, két darab autós tartóval és autós töltővel (+töltő, +2 db USB kábel). Mindegyik gyári és eredeti tartozék, vigyáztam rájuk!
Képeket erre találtok a magáról a masináról. A kijelző-javítás után felteszem apróhirdetni, ha csak valaki le nem csap rá. (Vagy valamelyik kiegészítőjére.)
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Tecsa
aktív tag
Helló!
Engem autós töltő érdekelne. Meg a bölcsőnek az ára. Privátban az árat küld el légyszi.
[ Szerkesztve ]
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest