Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ilyen_85

    senior tag

    válasz BLC #8696 üzenetére

    Köszi!

    Igen, ezeket is néztem, most el is mentettem vagy 10 szilikon tokot könyvjelzőbe. A Nillkin is köztük van, a hard változattal annyi a gondom, hogy a telefon tetejét és alját nem védi, ugyan ilyen volt nekem a Galaxy S-en a Case Mate Barely There tokja. Nagyon jó kis tok volt de a tetejét és az alját nem védte, szerencsére nem ejtettem le soha, de azért nem volt a legbiztonságosabb.

    Amit linkeltem tokot abban pont azt tetszik, hogy a kijelző körül egy picit vastagabb peremet képez, így ha a telefont pofával ejtem a betonra remélhetőleg nem a kijelző ér hozzá, persze ha van egy kiálló kő.... akkor vége. De valamennyit talán felfog az esésből.

    Gondolom a One X is olyan mint a vajas kenyér... ha ejtem akkor pofával lefelé érkezik :S

    #8706 Xaels

    A gameloft szerintem is egy igen gyökér banda, a support része legalább is szánalmas, vettem tőlük jó pár játékot, de elég sokkal akadt problémám, amíg ki nem fizeted addig készségesek, ha már kifizetted érdekes módon nem nagyon foglalkoznak veled.

    Az Order and Chaos-al volt egy olyan problémám például, hogy egy bug miatt nem tudtam eladni a dolgokat az inventory-ból, így egy idő után nem tudtam játszani a játékkal. Szépen ellevelezgettek velem amíg lejárt az előfizetés a játékra és kész, utána én már nem fizettem elő, nekik meg eszükbe sem jutott, hogy kijavítsák a hibát és esetleg a kiesett idővel hosszabbítsák az előfizetést....

    Szemét egy banda, próbálok tőlük nem vásárolni semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák