Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Cyberpunk #1274 üzenetére

    Már akinek +nyűg, ez szubjektív. Nálam például mindig ott a laptop táska. Benne csücsül az AKG K450 a tokjában a Cowon lejátszómmal + a Kindle. Ezek mellé nem lenne nyűg még egy kütyü.

    Rendben ott a Motorola, de sehol nincs róla hír, hogy az az akku mennyibe kerül a Motonak. Illetve a nagy energiasűrűségnek milyen mellékhatásai lehetnek. Gondolom nem véletlen, hogy nem terjedt még el. Arról nem beszélve ha a felhasználónak cseréltetnie kellene garancián kívül az mennyivel többe fog kerülni mint az átlag.

    Tavaly az SGS2 - Sensation csatában meg mindenki a vékonyságra "verte". Ilyen ez a piac. Ha átlagos üzemidőt sikerül kihozni a One X-ből nekem nem lesz vele bajom.

    Az LTE-t meg a hátam közepére sem kívánom. A Maxx éppen csak picit tud többet LTE-n mint a többi HSDPA-n. A sávszél nekem elég az LTE tényleg nem lesz másra jó csak lesz@patni az akkukat.

    Amúgy nekem is mindig a kezemben van amikor lehet csak munka közben nem lehet olyankor elpihengetne a táskában töltőre dugva.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák