- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Ezt nem értem... valaki segítsen rajtam légyszives!
Megvan az új memóriakártyám, és nem sikerül felraknom rá az energy androidot, ami fent volt a másik kártyámon a múlt hétig ... közben visszaraktam a winmo-t, és sikerült megcsinálni vele a névjegyek átrakását gmailre...Aztán már 2 órája szenvedek azzal, h a 16gigás kingston microsd-re rárakjam a droidot, de csak nem akar sikerülni...
A partícionálásnál leáll clockwork mod alatt, vártam több, mint 10 percet, de semmi, mintha befagyott volna, de hardver billentyűk nyomkodására felvillant a világítás. Nem vártam tovább, MiniTool Partition -al megcsináltam az ext4-es partíciót, és utána felraktam a telepítőt a fat32-es partícióra, fel is pakolta a droidot, de töltőképernyőnél tovább nem megy. A kártya jó, próbálgattam gépen, meg winmo alatt, ott jól működött. Most felraktam újra mindent a 2 gigás gyári kártyámra, azzal meg jól csinál mindent... Mi lehet a probléma?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Tikakukac
titán
Ugyanez a hiba van nálam is Energy rom alatt. Minden rom alatt tökéletes a kártya, WP7 alatt is. Energy nem bootol be sehogy, bármilyen trükkel vagy formázgatással is próbálkozom. Ez van, okosak mondhatnak valamit
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Mauddip
aktív tag
válasz Tikakukac #8206 üzenetére
A Team Blue Droid az menne rajta szerinted? Mert nézegettem azt is, és elég jól néz ki...
[ Szerkesztve ]
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mauddip
aktív tag
válasz Tikakukac #8208 üzenetére
Leszedtem mind2 változatot, de talán a sima jobban átláthatóbb , mint a témázott verzió, nem?
Akksiidő mennyi rajta? Jól kezeli?
Működik minden?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tegnap került hozzám egy használt HD2. Lenne néhány kérdésem hozzátok, mert a fórumon nem nagyon találtam a válaszokat rájuk.
1. Mostanában Androidos telefonokat nyúzok, amivel meg vagyok elégedne, kivéve a sebességgel. Láttam már sokan használnak droidot a készüléken. Érdemes lecserélni, vagy ez még mindig kísérletezgetés?
2. Droid miatt az összes kontaktom a gmail fiókomban van, de ha jól látom a HD2 ne szedi le onnan. Hogyan lehetne ezt valahogyan megoldani?
3. Mikor hozzám került egy feltöltős vodafone kártyával próbáltam ki, és ott ment a net is azonnal. Aztán egy idő után leállt (gondolom elfogyott a keret), és azóta nem tudok csatlakozni a mobilnetre az előfizetéses kártyámmal sem. Hol lehet ezt orvosolni?
Amúgy szép kis telefon, de valahogy ez a win OS nekem kicsit túl bonyolultnak tűnik droid után.
-
adidas4death
aktív tag
válasz Bobby G. #8211 üzenetére
1. Szerintem nagyon is érdemes, mert szvsz sokkal jobb mint a winmobil, 1részt én spec amikor egyszer visszatettem a winmo-t még lassabbnak is láttam bár ez lehet hogy csak placebo több app/game/bármi van hozzá, meg sokkal jobban testreszabható, de ezt neked nem kell magyaráznom, a droidot te is ismered.
HD2-nél már rég túl van a kisérleti droid szinten, vannak nagyon jól összerakott droidok, ha arra adod a fejed itt nagyon sokan vagyunk akik tudnak segiteni.2. Nekem is a Gmail-ben vannak a contactok és gond nélkül syncel mindent.
3. szerintem az valami szolgáltató probléma lehet, vagy valami el van állitva a haló beállitásoknál.
Hát igen elég fura droid után viszaállni a Winmora, egyszer én is visszatettem de kb. 2 percet volt rajta és vissza is raktam egy droidot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Bobby G.
senior tag
válasz adidas4death #8212 üzenetére
Egy kicsit még ízlelgetem, de lehet cserélem droidra, mert néha annyira felesleges köröket kell tenni 1-1 beállításért... Persze lehet, hogy csak megszokás kérdése. Ha elszántam magam feltétlenül kereslek.
Hogy tudod leszedni gmail-ból a telefonszámokat? A naptárt és a mail-eket leszedi, de azokat nem.
Kártyánál az a gond, hogy ha visszarakom az x8-ba, ott azonnal bekapcsol a net. Szóval nem tudom mi lehet.
-
pcnet
addikt
válasz Bobby G. #8211 üzenetére
Szia!
1. Még szép, hogy érdemes! Már stabil android ROMok vannak HD2re, NAND és SD verziók is pl XDA-n. A NexusHD2 egy elég stabil és gyors ROM.
NAND android telepítéséről leírást itt találsz..2. Kontaktokat exportálod CSV-be és azt elvileg tudod exportálni a készüléken. Mauddip fórumtárs a közel múltban sikeresen megoldotta a kérdést. Ezzel próbálkozz, talán vissza felé is működik a dolog.
3. Mobilnet szerintem azért nem működik, mert kártyások és előfizetésesek más szerverhez csatlakoznak. Vodafone oldalán keresd meg a beállításokat. Elvileg elég csak a szerver címét átírni vitamax.internet.vodafone.net -ről internet.vodafone.net -re. Ha mégsem jönne össze, esetleg érdemes megpróbálni törölni a beállításokat és más szolgáltató SIM kártyáját be tenni, majd letölteni azokat. Azt ismét törölni és az előfizetéses Voda SIMedet be tenni, majd készülék indításakor letölteni a beállításokat. Ha ez sem játszik, akkor Voda üzletben segítséget kérni.
Látom adidas4death kolléga megelőzött.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
pcnet
addikt
válasz Tikakukac #8215 üzenetére
Gyááá, Nálad minden user / rom error. Akkor légyszi mond meg az 1600as Andida akksi miért nem bírja tovább mint a gyári 1230as HTC? Ugyan olyan gyorsan lemerül, 1%nál viszont még 3/4 órát tudok netezni. ROM csere volt, többel is ki próbáltam, battery wipe stats is volt (amiről közben kiderült, hogy kamu), radio csere is volt és kernel is. Mi lehet a hiba oka?
Nem sértésnek szántam, csak nem tudok rájönni, mert minden létező állítólagos megoldást kipróbáltam de semmi eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A válasz olyasmi, mint, hogy miért nem megy fel nálam az Energy rom ami több százezer embernek igen Pedig tényleg lezongoráztam mindent, már kontaktoltam Android fejlesztőnek tanulgató csoporttársammal is... ez van be kell nyelni.
Szvsz a nagyobb akksit nem akarja lekezelni a telefon. Innen meg gyanús, hogy rommal van bugzás. Még inkább kernel. Nekem van 3 fajta akksim. A gyári HTC, utángyártott "2430mAh" de ugyanolyan vékony mint a sima, meg az extended, ami méretben is duplája a dolgoknak. Blue droid rommal, a mostanival amihez megy az 1.7 kernel, sokkal jobb lett az akksi kijelzés meg merülés is, a gyárival. A többit ugyanúgy csak saccperkábé jelzi a dolgokat, de nekem nem számít, ha tudom, hogy kell a kraft akkor jönnek velem az akksik. DHD-s ismerősnek 4 akksija van, ő pölö becsukott szemmel már ujjgyakorlatból pörgeti az akksikat egymás után
A másik a pontos mérés. Mondjuk Flight módba a teló, és ugyanolyan rommal küldeni mondjuk x darab filmet a két akksival. Ott vagy kijön a különbség vagy nem. De mikor én is ilyet akarok mérni, tuti, hogy telefonálni fogok egy fél napot (mint ma) így csak saccolni tudok. Mindenesetre az Adida akksinak valamiért jobb neve lett mint a többinek. Vagy hype vagy nem, ha már muszáj kínai csoda akksit venni, akkor legyen az amit rohadt sokan használnak, valszeg ha nem lenne jó, akkor sírnának xda-n. Mert ott mindenért sírnak, még ha nem is kéne[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
pcnet
addikt
válasz Tikakukac #8217 üzenetére
Hát nekem is 3 akksi van, de a sok ROMolástól már kezd nyikorogni a hátlap. Nem szívesen cserélgetem az akksit, azért akartam egy nagyobbat.
Kernel ez jó? 1.7es de az XDA-s topicban van több is. marc1706_cm_0_0_4m.zip Előző ROMmal ez volt fent, de most megpróbálom azzal ami "gyárilag" a ROMban van, és ha azzal sem lesz jobb, akkor megpróbálom ezzel a kernellel is. Vagy bele nyugszom, hogy nem az akksi indikátorra hagyatkozok.
-
adidas4death
aktív tag
válasz Bobby G. #8213 üzenetére
Ahogy beállitod a google accountodat a droidban még első "inditásnál" már akkor synceli a gmailt a telószámokat és a calendart. feltéve ha az auto sync be van lőve, bár ez automatán be van kapcsolva.
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Bobby G.
senior tag
válasz adidas4death #8220 üzenetére
Összejött, köszi! De az a fránya net még mindig nem megy...(
-
adidas4death
aktív tag
válasz Bobby G. #8221 üzenetére
tényleg meg kéne azt próbálni, hogy a szolgáltató oldalán megkeresni a beállításokat
(nekem az segitett, telenoros vagyok)
Bár ezt is csak egyszer kellett még az elején, azóta már cseréltem kismilliószor ROM-ot és nem kellett beállitani semmit, magától megy a mobilnet mindig.[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
válasz Bobby G. #8224 üzenetére
Jaaa, akkor elnézésedet kérem, én is azt hittem hogy droidról beszélünk.
Hát sajna Winmonál nem nagyon tudom mert ott is beállitgatások nélkül ment a net.Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
Bobby G.
senior tag
válasz adidas4death #8225 üzenetére
Egyszer úgyis rájövök, vagy repül a win.
Ti használjátok a saját tokját, vagy valami mást? Kicsit kényelmetlen zsebből elővenni, aztán a jéggé fagyott kezemmel kicsavarni a tokból, ahol ráadásul ha erősen megnyomom a hangszórnál, még az üveg is kicsit benyomódik. Kényelmesebb lenne tok nélkül, de féltem a karcoktól, bár láttam egy videót amin igencsak nekiestek az üvegnek, és nem nagyon tudták összekarcolni.
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz Bobby G. #8224 üzenetére
Nem tudom milyen rom van fenn, ill ami neked van fenn abban benne van-e, de az energy romokban a start menü/settings/connections-ben van egy autodata config és egy connection setup. Előbbi automatikusan belövi a netet utóbbinál listából kell a szolgáltatót kiválasztani.
-
adidas4death
aktív tag
válasz Bobby G. #8228 üzenetére
Nekem a zsebemben van tok nélkül mindig és április óta 2 pici hajszálkarcot sikerült összehoznom rajta mai napig nem tudom, hogy sikerült mert nem volt mellette semmi amikor a zsebemben volt, és a zsebem sem volt szutykos belülről
-
toeki
senior tag
nem a sense-es settings-ben kell keresni hanem a winmo-s részében ez még rémlik bár olyan mintha ezer éve lett volna hogy winmo volt a hd2-mön (pedig csak másfél év )
a tokot én a kezdetektől fogva nem használom viszont mostmár 2 év után vannak karcok a kijelzőn de csak kikapcsolt képernyőnél látszanak -
KTibxx
aktív tag
Szia!
A win 6.5 net config (sajna jelenleg nem tudok képet feltennei):
ha gyári a rom:
-a sense csuszkán a home-ról ellépsz a -legutolsó- settings ablakig
-jobb alsó sarok:menü:settings menüpont- így megjelenik az ikonos beállítás menü
-Connections:connections setup:jobb alsó sarok:menü,EnableAutoConfig pipa
-Hungary legyen kiválasztva,alatta a Voda, majd yes gomb
(ennek előfeltétele lehet,hogy az említett settings menüben a system:regional settings-ben hungary legyen beállítva)
Manuális beáll:
ha gyári a rom:
-jobb alsó sarok:menü:settings menüpont- így megjelenik az ikonos beállítás menü
-Connections: Connections:Advenced fül alul:SelectNetworks
-itt a felső legördítésből kiválasztod a Vodafon GPRS Net-et, ha nincs akkor itt felül a New-ra klikkelve manuálisan létre tudod hozni.
Ezt majd még érdemes megnézni:
-Connections:Advenced Networks:Enable HSDPA,GPRS fül PAP authentication
Kérdezz bátran ha nem ok
Esetlek képernyő képet tudok mailben küldeni[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Kösszi! Végigbogarásztam, és sajnos nincs benne Vodafone GPRS Net. Lehet ez a gond? Ha ezt létrehozom, ott miket kell még beállítani? Ja, és alatta is annak kell lenni?
Az Advenced Networks -nél nem a HSDPA volt berakva, azt átállítottam, de szerintem a GPRS beállításai lesznek a ludasok.
-
KTibxx
aktív tag
válasz Bobby G. #8232 üzenetére
Így néz ki:
-a sense csuszkán a home-ról ellépsz a - legutolsó- settings ablakig -jobb alsó sarok:menü: settings menüpont- így megjelenik az ikonos beállítás menü -Connections: Connections:Advenced fül alul:SelectNetworks - itt felül a New-ra klikkelve manuálisan létre tudod hozni.
-general fül: Vodafon GPRS net
-modem fül: new
-name pl Vodanet,alatta cellular line gprs
-next
-Access point asszem a vodánál is: internet , így kisbetüvel
-felh.név jelszó: esetleg üres,vagy a vodás hozzáférésed, domain üres
-Advanced gomb: csak felül legyen pötty
-ok (jobb felül)
-Finish jobb alul
-proxy settings fül alul:felső kijelölésbe pipa
-Jobb felső ok ok míg ki nem lépsz
Persze figyelj rá, hogy majd a Select Networks-nél a legördítő mezőben az általad készített kapcs.legyen kiválasztva.Teló rész kikapcs-visszakapcs és próba -
Bobby G.
senior tag
Igazából böngészni nem nagyon akarok rajta, és mivel nincsenek olyan alkalmazások mint a droidra így max. az időjárás vagy a mailek ellenőrzése lesz. Persze van olyan, hogy gyorsan meg kell nézni valamit a neten, de az ritka.
Nekikezdtem a manual végigböngészésének, aztán belevetem magam a tükközésbe. Régen használtam már win mobilt, így pozitív meglepetés, hogy gyors és stabil, de kíváncsi lennék a droid mire képes ezzel a vassal.
-
AMD!4ever
őstag
válasz Bobby G. #8240 üzenetére
Én azért váltottam a win-röl mert egy "lakatlan sziget" már. se uj progi,se uj játék semmi.
De a stabilitást nézve nekem a legstabilabbnak mondott Nexushd Rom van fent,de néha meghülyül ez is. szerencsére ritkán.Heti 1 ujrainditással elvan általában.
Amiben jobb : látványosabb az biztos a droid. Főleg egy Sense-s Rom az még látványosabb lehet. A Sebesség egyértelmüen jobb! Szmúszabb minden (menü,reagálás)
Az üzemidő az nálam kb hasonló ha nem piszkálom a dolgokat,de winen pl esély se volt a proci orajelet levenni,ő szabályozta ahogy akarta.
Itt letudod venni(hozzávaló progival) olyanszintre ahogy akarod,Igy sporolhatsz az akksival,nekem multkor erős használattal 3 napig is birta a kütyü. win-en átlag 1 nap volt.
illetve OC kerneleknek hála 1.6ghz-ig is feltudod tornászni a cpu-t,ami elég durvaJa Akit érdekel: Sikerült élvezhető sebességre hoznom a GTA3at egy xda-n talált sd files packkal,persze hang nélkül,de a graf már játszhatóan smooth,nem 1-2 fps!
[ Szerkesztve ]
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Bobby G.
senior tag
Nos.... Lehet feldobok rá egy droidot, mert van néhány progi, ami égen-földön nincs win-re. Pedig van benne néhány jó dolog.. Ez a csengetés elhalkulás ha felemelem, vagy elhalgatás ha lefordítom, kifejezetten tetszik. Meg az is, hogy könnyedén össze lehet hangolni a névjegyeket a facebook fiókkal. Biztosan van ilyen progi droidra is, de tapasztalatom szerint ha mindenhez felrakok egy külön programot, az előbb-utóbb megfekteti a robotot sajnos. Ppersze lehet, hogy csak az x8 nem bírta a kiképzést...
-
Mauddip
aktív tag
válasz Bobby G. #8243 üzenetére
Én most vettem észre egy olyan jó dolgot, mint annó K800-amba is már benne volt, h ha droidon hív valaki, és nem akarom felvenni, csak lehalkítani a csengést, megnyomom a Volume gombot oldalt, és elhallgat azonnal, de még mindig hív az a valaki...
Ezt Winmóbol nagyon sajnálom, hogy csak úgy oldották meg, h a képernyőn látszik a gomb, mert így elő kell vennem zsebemből, ha épp amúgy se tudom felvenni, nem elég, ha csak megmarkolom és rányomok az oldalára!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Tikakukac
titán
2.3 felett minden Androidban van magyar nyelv. Mármint ha droidról megy a csevegés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest