- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
Mármint mi minek? Az android auto?
Iszonyat kényelmes az autó nagy kijelzőjén használni az android lehetőségeit, és nem csak a gyári navi és beégetett programokat futtathatod rajta.ferob: elvileg egy jó minőségű kábel, de lehet a kocsi usb-jéről nem tud ennyit felvenni, ami a gyorstöltéshez kell? Lehet ilyen?
[ Szerkesztve ]
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Tiger.
nagyúr
Nekem annyi van hogy ha jön a hívás a fejegység átveszi, a többi része nem érdekel. Alpine ute 92bt van
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
leslien
nagyúr
mi tapasztalat Google kamera app.. sokat dob rajta?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ferob
őstag
-
rpap96
csendes tag
Sziasztok! Papírok nélküli HTC 10 garanciáztatható IMEI alapján?
-
rpap96
csendes tag
válasz CptAdamica #4913 üzenetére
Rendben, köszönöm! Ha az elsők egyike, akkor mikor járna le a garanciája kb? Jövő április körül?
-
rpap96
csendes tag
válasz CptAdamica #4913 üzenetére
Máshol viszont azt állítják, hogy telemax papír nélkül mem megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Természetesen igen. Régen könnyebb volt míg volt magyar telefonos ügyfélszolgálat, de ha jól tudsz angolul akkor nem lesz gond. Vagy írsz nekik, akkor úgy is tudnak segíteni természetesen magyarul.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
doggie
aktív tag
válasz MrPetya19 #4905 üzenetére
Igen, valószínűleg ez lesz sajnos, balatoni út alatt figyeltem fel rá (tehát nem városon belül).
Megpróbálok még valamit beállításokon belül, hátha tudok valamit faragni a fogyasztáson.Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
milkabrams
őstag
Be szeretnék szerezni egy HTC-t apróról, zenehallgatás 30k+ fejhallgatóval, navigációra és netezésre, megérne ez 80-85 ezret, ha van One M9 50k-ért?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Derrewyn
senior tag
válasz milkabrams #4922 üzenetére
Ha 30-35 ezer a különbség, akkor szerintem igen.
A 10-es előnyei:
- még kell legyen rá gyári garancia, M9-re már nem valószínű, de legalábbis rövidebb jó pár hónappal
- fiatalabb, ez az akku szempontjából jó (és eleve kicsivel nagyobb)
- tovább lesz frissítve is elvileg
- 820-as Snapdragon
- jobb a kamera
- ujjlenyomat-olvasó
- QC 3.0 gyorstöltésAlapvetően a 10 egy jobban eltalált mobil, egy megkímélt állapotú, EU régiós készülék, gyári garanciával, 80-90e Ft-ért nagyon jó vétel.
Sajnos, a Carbon Grey festése kényes, nálam fél év használat után pár apró ponton lepattogzott az ujjlenyomat-olvasó alatti élen. A tok és készülék közé kerülhetett be pár homokszem, ez sajnos ilyen műfaj.
-
ferob
őstag
válasz milkabrams #4922 üzenetére
Kár így hozzáállni a dologhoz, mert ennyi erővel vársz még pár hetet, tekintve, hogy november-december környékét írsz a másik topikban, és további 30 ezer pluszért meg fognak jelenni hirdetésben a használt U11-es modellek, ami akkor még újabb, de ez mehet a végtelenségig, mert utána újabb év, újabb modell és soha nem lesz vége.
Húzz egy vonalat, hogy mire van szükséged és mi a fontos, majd ezek alapján vásárolj, de a navigáció és az internetezés a zenehallgatással garancia arra, hogy legalább naponta egyszer tölteni fogod, ezért vélhetően nem rossz, ha érvényes jótállással rendelkezik a kinézett készülék.
(#4923) Derrewyn: Nem hiszem, hogy homok került volna a tokba, mert az elég durva lenne, bár nem tudom, hogy milyen környezetben dolgozol, ám a levegőben rengeteg olyan részecske van szálló por formájában, ami könnyen tud ilyen problémát okozni, ami minden festett készüléknél meg fog látszani.
Más: A napokban próbálgattam az üzemidőt a friss verzióval, amit megkap a készülék, hogy gyári kernel alatt mit lehet belőle kihozni, mert össze akartam hasonlítani a saját használatomat az U11 új alapjával, így akit érdekel az a 10-es eredményét megtalálja alább.
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
Gondolkodtam, hogy inkább porszemet írjak homok helyett, az általánosabb lett volna.
Igen, tudom, hogy minden festett készülék ilyen, nem is tulajdonítok neki nagy jelentőséget.Irodában dolgozom, de acélüzem szomszédságában. Az üzemi dolgozók telefonjaiból rendszeresen kell mágnessel kiszedni a fémport, a hangszórók rendesen gyűjtik. Nálam szerencsére azért sokkal jobb a helyzet.
-
milkabrams
őstag
Szükségem van egy gyors stabil telefonra, amin van értelme a .flac-nak, amin lehet egyszerre navigálni és zenét hallgatni, ahol nem kell attól tartani, hogy 4-6 chrome lap és annyi a multitaskingnak. Kb ennyit szeretnék, de ha majd ott tartok, hogy megveszem újra megkérdem lehet azt, hogy szükséges-e az újabb csúcsmodell megvásárlása.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
-
hi1212
újonc
Sziasztok!!
Bevallom, nem értek a telefonokhoz, és előre is bocsánatot kérek, amiért az időtöket rabolom, de tanácstalan vagyok. Le kell cserélnem az előző készülékemet, ami HTC One S, és ami elég sokáig kihúzta mellettem. Hasonló teljesítményt várok a következőtől is, ez lehet a HTC 10 is? Nektek mik a tapasztalataitok, érdemes beruházni egy 10-re? Vagy jobban járok, ha választok valami mást, mondjuk Huawei P9-et néztem még ki?
-
ferob
őstag
Őszintén szólva nem sokat kellett volna visszaolvasnod, mert ilyesmiről volt szó, de a téma összefoglalóban is elég sok információ megtalálható.
Attól függ, hogy mik az igényeid és annak megfelel-e a készülék, de lehet egy egyszerűbb is képes arra, amire szükséged van, és akkor még ennyit sem feltétlenül kell költened, mint amennyibe ez a készülék kerülne. -
aktív tag
Az már volt, hogy a HTC kommunikálta az Oreo-t a 10-esre?
Ez azért elég jó hír, nem?Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Litván Zongora #4935 üzenetére
Nem lesz 7.1 csak az újabb?
-
Pilótának jobban örültem volna.
Én már annak is örülnék ha kapna egy biztonsági frissítést. Nagy valószínűséggel Pixel lesz a következő telőm mert amit most csinálnak az egy vicc.
[ Szerkesztve ]
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
CptAdamica
veterán
Bejelenthetik, Amerikába még valószínű idén megkapják, mi meg Európában olyan március körül. Tényleg gáz, hogy ennyire elhanyagolja a frissítéseket.
Megyen!
-
MrPetya19
addikt
válasz CptAdamica #4938 üzenetére
De az alapján amit olvasok, nem nagyon szokott gond lenni a frissítésekkel, nem úgy mint más gyartóknál.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
aktív tag
A 7.1-ről nem esett szó, csak arról, hogy a világon mindenütt a 10 és 11 használók megkapják a 8.0-át.
Emiatt szerintem azért kár Pixelt venni, csak hogy fél évvel hamarabb kapjon meg egy frissítést... Nálam pl az, hogy nincs tárhely-bővíthetőség, eleve kizáró ok.[ Szerkesztve ]
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Litván Zongora #4940 üzenetére
De a 7.1-ről is volt szó, azt elvileg már rég meg is kelet volna kapnunk.
-
kekkola
senior tag
-
Kronk
őstag
2.41.401.41 260MB frissítés érkezik az első vágányon
http://totesz.myminicity.com/
-
Tiger.
nagyúr
Nekem is ne aggódj, 11-én került be. De megmondom öszintén ez az iphone 5s elég jó kis cucc, mindent megtudok rajta csinálni, az aksija is elég jól birja.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Én 14-én adtam le, és az m8-ra váltottam vissza, nem tudom mitől, de factory reset után, úgy akadozik, mintha 10 éves készülék lenne, nem emlékszem, hogy régen is ilyen lett volna
Milyen hibával adtad le? A munkalapnál még Neked is az van, hogy javítás alatt, vagy már csak a készülékre várszhttp://totesz.myminicity.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest