-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
RaveForce
veterán
azért full respect a türelmedhez
Na. Erről ennyit. Mostantól lehet ezt a kommentet linkelni a jövő fanboyainak bármely márka kapcsán.
egy kis négyzetes felugró magyarázó buborék lehetne a tesztek végén, ahol írjátok, hogy a hivatalos ár pedig xy forint amire rámutatva el lehetne olvasni ennek a kivonatát, elkerülve az egyre gyakoribb többszáz kommentes hasonló vihart..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
iMagic7
tag
Amúgy meg ,akinek van 230ezre egy 10re ,annak szerintem akad 270 is ....
Persze megértem ,a maradék 40 jól jönne , de azért na[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
A szifon most már állandó lett az életemben Az igényeimnek már jobban megfelel az alma. Nem zavar a kötöttsége és az, ami vele jár. Kb. 7 év droid után meguntam, belefásultam. Mivel azért nagyon kíváncsi is vagyok, ezért kipróbálok minden olyan új készüléket, ami piszkálja a fantáziám Ezért cserélgetem őket. A 10 a mostani kínálatból az egyetlen készülék, amiről az egy hetes használat után sem tudok rosszat mondani. Abban az esetben ha kizárólag androidot használhatnék, gondolkodás nélkül a HTC 10-re adnék ki pénzt
-
snorbi82
senior tag
Szia!
Nem szeretnék értetlen lenni és ezért kérdezlek. És mi van akkor, ha magától a HTC-től rendelem UK-ból? Jelen pillanatban ugye ott is: 232k. Erre jön még valami vagy már UK ( EU) adózás miatt nekem csak ennyibe kerül? (bár ez nem tekinthető hivatalos árnak ez világos számomra is, mert kevesen rendelünk így). Előre is köszönöm a válaszod.
[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
petrson
senior tag
És ha mondjuk innen rendelem, akkor az angol áfa (azt hiszem 20%) is lejön belőle, igaz? Így már csak 425 GBP-nél tartunk, ami azért elég jó ár.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
snorbi82
senior tag
-
Janez0085
tag
Ha valakit érdekel megválok az enyémtől mert rendeltem egy Gold-ot. Az enyém Silver, EU-s. Nem hirdetem sehol, nem sürgős, ha valakit érdekel írjon privátban.
[ Szerkesztve ]
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
CptAdamica
veterán
válasz RaveForce #1153 üzenetére
Bírom, hogy mindig akkor jelensz meg, amikor Bog valamit ír és egyből helyeselsz.
Amúgy tényleg felesleges vitatkozni az árról, ha ennyi a hivatalos Magyarországi ára, akkor ennyi, a birka vegye meg Edigitál-tól, vagy a Media Markt-ból, aki pedig kicsit jobban utána jár, az pedig talál más alternatívát.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Kronk
őstag
Jól látom, hogy még nincsen gyári tehát Htc autós töltő QC 3.0-ás. (tudom, hogy hülye vagyok, de mindig megveszem a gyári cuccokat.)
http://totesz.myminicity.com/
-
RaveForce
veterán
válasz CptAdamica #1163 üzenetére
Mert kb mar senki nem ir rajtatok kivul mert egy olyan belterjes undorito verfan tabor alakult ki hogy hanyas..kiutaltatok minden olyan embert aki nem ilyen... es eleg jo latni hogy Bog meg ennek ellenere sokadjara is tisztazza a dolgokat, de ez mar tenyleg a legalja h ezt is szova kell tenned.. na dagonyazzatok tovabb es szidjatok mindent es mindenkit ami nem htc es aki nem htc fan..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Lacy6
senior tag
válasz RaveForce #1166 üzenetére
Én úgy látom, hogy rengeteg hTc hater ismét beindult.
Nincs itt semmilyen "vérfan" csak olyan emberek akik nem engedik ezt a sárdobálást és megírják a saját véleményüket. Leírták azt is, hogy a hTc 2 év garanciát tud adni függetlenül attól hogy honnan veszed.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
tDr1v3r
veterán
válasz RaveForce #1166 üzenetére
Szerintemt pont a Samsung-os tábor csinálja folyamatosan a szidást és a köpkölődést, ráadásul elég alpári szinten... vannak a HTC-nél is érdekes arcok, nyilván, de pont a nagyobbik koreainaknál van a "belterjes undorito verfan tabor" nagyja.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Varoz
addikt
válasz ForRedGlory #1093 üzenetére
A TouchFLO-ban meg Blinkfeed se volt. Na és? Ettől még hülyeséget mondtál azzal, hogy szaggat a videón a Blinkfeed, mert nem szaggat!
Na, közben direkt megnéztem Blinkfeed videókat, amik az elsőkről készültek. Ott sincs betöltve a fél internet és ha nagyon elindulsz lefele, akkor tölti be. Ami pont így is van jól. Nem kéne, hogy pl. leszívja az összes mobilnetemet, hogy előre betöltsön 600 oldal Blinkfeedet.
Szóval jó lenne, ha máshol trollkodnál, mert ez az állításod se lett igaz!hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Damage401
senior tag
válasz tDr1v3r #1170 üzenetére
Bocs, hogy belekulelok a müzlibe. De ki kell állnom a Samsung tábor mellett. Mert nézz át a topikba (S7) nézd meg a nickeket, kik rendelkeznek vele és hányan járnak ide át szarozni a HTC. (bocs forreddglory te vagy az egyik aki hangos véleménnyel vagy finoman dobálod nekik a labdát, a másik ilyen kolléga a 600700) Ő jogosan is van itt mivel van ilyen készüléke állítólag!
Szóval legközelebb mielőtt a Samsung tábort valaki sértegeti, nézzenek át oda a kedves topiklakók és nézzék meg hogy onnan mennyien jönnek át ide durrogni.(kemény mag közül egy se)
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
tDr1v3r
veterán
válasz Damage401 #1173 üzenetére
Nem értem hogy hogy merülnek fel az ottani topiktagok, a szakmai iPhone topikból is csak egy nagyon kicsi töredék jár másik telefon híréhez/tesztjéhez kommentálni... itt a diehard Samsung fanokkal van baj (legyen S6, Note 4, akármilyen tulaj), akiknek valamilyen komplexusa van és nincsenek meg anélkül hogy máshol kevernék a sz.rt.
Félre ne érts, vannak HTC-s trollok, nem is egy aki pl. Samsung-al kapcsolatos hírek és tesztek alá megy piszkítani - csak kicsit kisebb arányban vannak azok az emberek a másik táborhoz képest...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
spawn21
veterán
Megint kezdödik? Nincs kedvem ezek a faszságokat olvasni, mi lenne ha mindenki aki szerint a htc drga és szar csak simán kerülné a topikot vagy rosszabb..
Jó lenne olyan ezsmei cseréket folytani, ahol magáról a telefonról szól és annak használatáról
s24U+15p
-
600700
senior tag
Olyan HTC gyári hardcase tokot tudna vki linkelni ebayról amit "össze kell alulról csúsztatni? Vhol láttam de sehol sem találom.thx
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
*RLaci*
addikt
Közben a postás meg is hozta a füstös tokot,meg az üvegfóliát.Az majd este megy fel.A tokot egyből kicseréltem.Nagyon jól néz ki.Így van egy víz tisztám eladó.Ezüsthöz,aranyhoz tökéletes választás.1500 postával együtt. [link] Róla van szó.
-
leslien
nagyúr
elérhető már a 1080p/60fps?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
princesama2
tag
Sziasztok lenne egy pár kérdésem, remélem tudtok segíteni, illetve hogy nem kérdezek hülyeségeket
1. Én még a "régi android" korszakból való vagyok, ezért megkérdem:
Tapasztalható akadás?/össze akad a rendszer?2. Mennyire melegszik a telefon?
3. 720p-be 60 fps-sel van felvétel? [nem láttam erről info-t sehol de ha van benne 720p 120fps csak bele rakták a 60 fps-t is]
*4. root/rom okkal kapcsolatban venom érdekelne ha valaki használja. Megéri romozni? illetve vissza állni "gyári" állapotra lehetséges?
5. Hol érdemes venni a telót? (lehetőleg magyar bolt érdekelne)
6. Nektek mi nem tetszik a telóban/vagy mi zavar?
Hát így hirtelen ennyi jutott eszembe válaszokat előre is köszi
[iphone 6 plus ról váltanék]
-
Tiger.
nagyúr
válasz princesama2 #1187 üzenetére
Nekem a hangja nem tetszik, de az iphonhoz képest ez is egy megváltás, szóval nem fogsz csalódni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
bakosszabolc
tag
Szia.
1. Nyugodt lehetsz a rendszer nem szaggat..lassan 1honapja van meg a telefon de nem tapasztaltam semmi lag-ot, ha fut háttérben sok szar akkor sem.
2. Nalam nem melegedett..talan egyszer éreztem mobil netet akartam használni s nem volt elég térerő.
3. 4k t tud venni gondolom akkor csak tud 720p 60fps t
4. Passz
6. Nem tudok rosszat mondani róla eddig. Kamera nekem tökéletes, ujjlenyomat olvasó nagyon gyors, akku majdnem 2nap, kijelzo gyönyörű, töltés max 1ora 15perc 5%rolSimply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro
-
spawn21
veterán
Szoftveresen a legjobb droid ez nem kétség.
De minden másban is a top listában van
s24U+15p
-
marcarc
senior tag
1. Nem, vaj sima a rendszer működése.
2. nekem nem volt vele eddig problémám.
3. fps re külön beállítást nem találtam.
*4. Nincs értelme, kétlem h bármilyen 3rd party rom jobban működne.
5. En a smartshopban vettem, EU modell rendes magyar ÁFA-s számlával. Erre vonatkozóan pro és kontra bővebben ha visszaolvasol.
6. Annyi h nem carbon grey-t vettem, mert nem bírtam várni. Illetve egy dolog zavaró meg legalább is nekem, lehet appokat lezárni, mint pl facebook. Ilyenkor amikor megnyitod az appot nem a kód keres jön fel hanem 2 mp re maga az app, majd utána kéri a kódot. Ezt megoldhattak volna jobban is.Remélem segítettem.
-
ForRedGlory
félisten
Nem gond, akkor szerinted nem szaggat. Egyéni preferenciáim alapján ez szaggat, de ettől még nem fogsz meggyőzni. Egyébként is nem tudom miért jössz itt, hogy le kell tölteni a fél internetet meg 600 oldal. Pár kb-os képekről van szó. Kell ám hülyeséget beszélni. Biztos leszívja a mobilkeretet... 200.000+ Ft telefonra van pénz, internetre nem futja. Be kell állítani, hogy ne töltse le a cikket, legalábbis régen még volt ilyen opció. Bár biztos jobban tudod ezt is. Nálam mást jelent a nem szaggatás, remélem ezt felfogod, megérted. Téma lezárva részemről.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz ForRedGlory #1192 üzenetére
Ezt tényleg nem szaggatasnak hívják, hanem progressziv kép betöltésének, mi is használunk ilyet weben.
Megyen!
-
padararpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatban:
Úgy nézem, hogy picit ferdén van a gomb a foglalatban, a jobb oldala alapból lejjebb van, mint a bal, de ha a bal oldalát lenyomom, akkor a jobb feljebb jön... Gyakorlatilag tud mozogni picit a gomb a helyén, mintha nem lenne teljesen rögzítve, de csak fel-le irányban, oldalra nem.
Segítsetek, ez másnál is ilyen?
Amúgy tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
padararpi
csendes tag
A tok Nillkin féle TPU, viszont alul kicsit eláll, ahol az ujjlenyomat szkenner van, amúgy jó.
Nem repedés, valami szösz. Ez Nillkin 0.3-as üvegfólia, amit erősen megreklamáltam, mert nem feküdt rá a kijelző széleire... Azóta Spigen PTE van rajta, hibátlanul passzol.
Viszont nem gombként nyomkodtam, hanem észrevettem, hogy mozog. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem...
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest