- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
válasz Quqesz #27488 üzenetére
Mint már írtam, nem az a (legnagyobb) baj, hogy multitaszkból visszatérve újratölt az app (bár 1,5-2 giga szabad ram mellett ez sem normális), hanem a háttéralkalmazások erőszakos bezárása. Ezek az optimalizálás-mellőző dolgok mind rendben be vannak állítva, és mégis. Ha magára hagyom a telefont, akkor az utolsó 4 alkalmazáson kívül mindent bezár. Így gyakran nem jelez gmail, outlook.com levelek érkezésekor. Egyszer whatsapp web cset közben kiszólt a desktop gépem, hogy megszakadt a kapcsolat a telefonnal. Mert őméltósága bezárta a háttérben futó (és természetesen lakattal ellátott) whatsapp programot
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
darkmann
őstag
válasz Quqesz #28465 üzenetére
Ez most komoly?!
Ne érts félre, én most 2 hete használok EMUI-t, tetszik, gyors, jól optimalizált. De az, hogy egy (most) dupla/ annyiba kerülő kétszer olyan gyors procival rendelkező telefon rendszere akadjon, az elég furcsa.
Meg hogy a kamerája éjszaka rosszabb legyen...Egy biztos, én nagyon megszerettem ezt a telefont, ennyi pénzért minden funkció benne van (normális dupla kamera rendszer, infra+NFC is), ami sok márkánál csak a kétszer-háromszor ennyibe kerülő telókban.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
mantequilla
aktív tag
válasz Quqesz #28465 üzenetére
En sosem ereztem sem a honor 8-at sem a p9-et olyan erosnek mint azt mindenki mondta. Az s7-et igen viszont arra mar nem fogok inkabb beruhazni. A fotos topikban az s8-tol en nagyon szep kepeket szoktam latni, majd megveszem azt ha jol lemegy az ara, igazabol nem sietek. A sebesseg viszont szomoru.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest