Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
pampika
üzenetére
Igen, ez a rész el lett balfékoskodva, szép magyar szóval. A support egyébként hibajavítás, frissítés. A telefon supportja szerintem nagyon jó. Figyelik a bugokat, javítanak, csiszolnak, újítanak. Amit ti szeretnétek az nem tartozik szorosan a supportba. Aki kis piros egyest szeretne látni két hetente az térjen át a fejlesztői ágra, ott a nagyon sok Lollipoppos telefonnál stabilabb 5.1. Mondjuk felhasználói élményben igazából nem jön át, minimális a különbség az EMUI 3, illetve 3.1 között...
-
-
Kovaratis
senior tag
válasz
pampika
üzenetére
Tény hogy az EMUI felület logikailag máshogy épül fel mint a stock android. Amit itt a beállításokban kiválasztok alapértelmezettként az (nekem) eddig úgy is maradt. Legyen az launcher, böngésző (na jó, lolli betán pont a böngészőt nem találom), zenelejátszó, stb.
Becksman: kövezz meg, nem állok vissza miatta, de 521-en gyári zeneappon összehoztam valahogy a dts-t füles nélkül...
-
Black&White
addikt
válasz
pampika
üzenetére
Szerintem a H6 topicban ez mindenkinek aktuális.Nincs infóm róla, de talán az 5.8.5-ös developer lehet az egyetlen kivétel.
Ezt is csak abból gondolom, hogy a developer ág jellemzően igen gyorsan megkapja az AOSP security patch-eket.
Miért vagy még mindig ilyen régi ROM-on? -
Black&White
addikt
válasz
pampika
üzenetére
Tudom mire célzol, az S3-as Spigen tokom is pont olyan volt.
Ez érzésre talán nem annyira gumis (a selymes talán ok) , viszont a recézés hibátlan.
Én sokszor nyúltam mocskos kézzel a telóhoz, akár olajosan is, de hibátlan fogása volt így is.
Még soha nem ejtettem el/le, kopp-kopp. -
Garadow
csendes tag
válasz
pampika
üzenetére
nem nincsen! próbálgattam azt az egykezes módot, igaz nekem nem annyira szükséges de olyankor a billentyűzetet nem tolja el...igaz egyszer próbáltam, meg a google gyári billentyűzete van beállítva de lehet ez is egy rosz pont
viszont a félreértések elkerülése végett tényleg imádom az új külsőt és meg fogom szokni idővel! 
-
Skynet258
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De jelenleg nincs belehekkelve a Honor 6-ba, és aki ezt kérdezi hogy tudja-e, az szerintem az alap, dobozból kivett készülékre érti a kérdést. Máskülönben goto Xda, és megnézi maga.