- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz Milestone2 #8850 üzenetére
Láttam valami hasonlót az official témák között, de nem gondoltam volna hogy ilyen nekem már álom a 4 óra sot komoly használat mellet (nem játék)
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
abrudan90
csendes tag
kiadtak egy új Cm 12.1-et [link]
(most telepítem)[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
válasz grafnet #8848 üzenetére
Nem volt tervezve az üzemidő, csak 7 óra után még volt benne 20%, akkor gondoltam bedobom majd ide, mivel időről időre mindig jött a kérdés, hogy az akku meddig bírja, meg hogy gyenge...
Minden be adatkommunikáció volt kapcsolva (1 SIM, végig wifi, BT), képernyő végig több, mint 50% és sokat olvastam rajta, ezért sikerült így, egyébként olyan 6 óra körül szokott lenni.Üdv, Dávid
-
DaWe94
senior tag
No készítettem egy bejegyzést a cm tesztjével.
[link] -
DaWe94
senior tag
válasz Milestone2 #8855 üzenetére
-
Imy
veterán
Az új 5.12.10 MIUIHU ROM-ban volt volt valami nagyobb alakítás? Tegnap este töltöttem telefonomat, és ma este mikor hazaértem 83%-on volt. Pedig 40 perc beszélgetés, 30 perc mobilnet volt benne. Illetve egyész nap bluetooth kapcsolat a MiBandemmel...
-
tuningtomi
aktív tag
12.10. dev eu-val nekem semmi bajom nincs. Csökkentett procival és tibi-vel lefagyasztva a felesleges dolgokat lazán megvan a 6 óra SOT.
Fényerő automata 80%, wifi és mobilnet folyamatosan megy kb fele-fele arányban.
Tegnap este 5,5 óra kijelzőhasználattal 29% volt még az akksiban.
Féltem hogy kevés lesz az üzemidő a lenovo P780 után, de nagyon kellemeset csalódtam a telóban
Már csak az xposed hiányzik, de sehogy sem tudom működésre bírni.[ Szerkesztve ]
-
xTREem
tag
A korábban említett Xperia billentyűzetet fel lehet rakni az eredeti recoveryvel, ha átnevezem update.zip-re?
-
natë
nagyúr
Rettenetesen zavar, hogy a google appok ikonja ronda, nem témázott
-
natë
nagyúr
válasz Criminal017 #8866 üzenetére
Azok bután néznek ki.
-
Ezennel én is bejelentkeznék a csapatba egy Note 2 Prime-al. Egyelőre tetszik a MIUI, a készülék pedig jó batár, elég nagy lépés a 4,7"-ról.
-
natë
nagyúr
válasz Criminal017 #8869 üzenetére
Keresnék, ha nem lenne letiltva eu-ban az összes fizetős, kínai téma, s nem csak a indiai hulladékok lennének.
-
konigjanos
senior tag
nekem elég lenne, ha a ronda kerete nem lenne az ikonnak. ezt a megoldást használtam működik is, de frissítésnél visszaáll a régi...
-
natë
nagyúr
válasz konigjanos #8872 üzenetére
Redmi 2-ről kellene áthúzni a default témát, abban minden ikon jó. Egyébként is a default a legjobb téma
-
DaWe94
senior tag
12.17es multi rom kint! végre van benne hasznos dolog is..
[ Szerkesztve ]
-
DaWe94
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #8875 üzenetére
Neeeem konkrétan arra hogy a beállításokat is menti végre a MiCloud
-
motofi
aktív tag
-
Milestone2
nagyúr
Ja!
Vagy kísérletező kedvű bátor harcos vagy és beállítod az automata frissítést és ha települt kiderül...
Vagy meghúzódsz a háttérben, megvárod a hétvégén, hét elején ki mit ír a frissítésről, és ha tetszik amit olvasol, kézzel felrakod magadnak...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Lokids
addikt
Valahol meg lehet nézni a telefonban, hogy használatba vétel óta mekkora netforgalmat generáltam? Méri valahol?
Samuban volt ilyen menü, itt nem látok. Csak pillanatnyi sebességet mutat.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
betyarr
veterán
ha az 5.10.22-ről váltanék 5.12.10(17?)-re akkor ugye elég a wipe cache?és megmaradnak a beállítások is,igaz? tudom,hogy milliószor volt,de hirtelen nem rémlik...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #8885 üzenetére
nem jelez frissítést.sosem talál,hiába indítom kézzel egyébként eu-s romra gondoltam.az azt hiszem nem szokott jelezni.vagy tévedek?
-
Milestone2
nagyúr
válasz betyarr #8886 üzenetére
Akkor másképp írom. Úgy nem is fog jelezni.
ROM letölt.
Telefon belső memóriájába helyez.
Frissítés alkalmazás elindít
Jobb felső sarok három pötty (menü)
Rom telepítés kiválasztása menüpont
Megadod neki a letöltött Rom helyét.
Indít.
Vár.
Örül.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
betyarr
veterán
válasz Milestone2 #8887 üzenetére
hja!
-
Dévidzon
tag
Így igaz, de akkor mégis van OTA és egy hét alatt legalább kiderül, hogy érdemes-e felrakni
Én legalább is nem kapkodok[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz Milestone2 #8891 üzenetére
Ha multi, akkor az idojaras szorakozasan kivul mas hiba van?
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Milestone2 #8887 üzenetére
ú köszi már töltöm is.
-
betyarr
veterán
5.12.17 multi most fejezte be nemrég a teló a frissítést.a play veszett gyors (vééééégree! ),értesítések szépen megjönnek.eddig pöpec!remélem nem is lesz semmi gond!
-
Istuu15
senior tag
11.26 os multiról megéri vàltani a 12.10 es multira?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Milestone2
nagyúr
válasz Ezekiel Ston #8899 üzenetére
Ha updater / frissítés alkalmazáson keresztül engeded rá akkor nem.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest