- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Hello.
Az autópálya matricákkal kapcsolatban lenne kérdésem, remélem tudtok segíteni. Évente párszor fel kell mennem Pestre Békés megyéből a 4-esen és gondoltam veszek miatta megye matricát. Jelenleg mivel a 4-es nem fizetős még amit nem tudom meddig lesz így, elég lenne a pesti matrica amivel a 4-esről fel tudnék menni az M5-re és elkerülném a kis településeket. Az érdekelne, hogy ha beállítom a Waze-n ezt a matricát az mindig benne marad, vagy csak arra az évre amikor beállítottam? Nincs-e valami infótok, hogy mikortól lesz fizetős az M4, mert én eddig nem találtam semmit. -
Faby
senior tag
válasz lacentos #14111 üzenetére
Biztos, hogy fizetős lesz? (nem kötözködés képpen, csak kérdezem.)
Nem nagyon van vele párhuzamosan díjmentes lehetőség, és azért az szokott lenni. Minden klasszik autópálya mellett pl M1-M3-M5-M6-M7 esetében ott van a párhuzamos főút, itt nincs.(#14101) Chris0321
Az országos térkép szerint a pest megyei matrica elég lesz még jó darabig, ha fizetős is lesz az M4, a fizetős szakasz Pest megyébe fog esni.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kéne!
Nem napi szinten használom a Wazét, ezért néha meglepnek az újdonságok.
Ma az indulás után feldobott egy értesítést, amit nem igazán tudtam elolvasni, se megérteni.
Valami olyasmi, hogy az utcaneveket Dóri, Sári, vagy valaki fogja beolvasni.
Rögvest utána eltűnt, és nem is találom mit akar.
Ez talán egy olyan új funkció, hogy mondjuk bemondja, hogy fordulj jobbra a Petőfi, vagy akármilyen utcába?
Ha van ilyen, az szuper lenne, legalább megtanulnám az utcaneveket.
Vagy valamit nagyon félreértettem/félreolvastam?Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
Chris0321
addikt
válasz balazs1956 #14117 üzenetére
Hello.
Igen, bemondja az utca neveket. A beállításokban tudod kiválasztani, oda is van írva ez a funkció a neve mellé. -
Chris0321
addikt
válasz balazs1956 #14119 üzenetére
Persze.
Beállítások/beszéd és hang/waze hangok és kikeresed a magyart. Lotti ha jól emlékszem. -
Chris0321
addikt
válasz balazs1956 #14121 üzenetére
Nincs mit.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Az lenne a probléma, hogy amikor megnyitom az alkalmazást és beállítom a úticélt, akkor kezdéskor a kis autót ferdén rakja rá az útvonalra és össze-vissza működik a navigáció. Teljesen rossz irányba vinne és állandóan újratervez. Már töröltem és újra raktam az alkalmazást, de nem segített. Van valakinek ötlete, hogy ez miért lehet?
-
zharkanyi
tag
válasz Laszlo733 #14123 üzenetére
Alkalmanként nekem is volt ilyen, de én mindig simán kiléptem az alkalmazásból és újra belépve már jó volt.
Ez nem az a klasszikus nem tudja a pontos pozíciót, vagy irányt a Waze gond, hanem valami bug. Nekem kis kék autó van beállítva és az úgy 30 fokban ferdén jelenik meg ilyenkor az utcán és oldalazva megy előre, meg átugrál másik utcára...
Kilép belép nekem mindig megoldotta és nem is foglalkoztam vele többet, mert mondjuk az elmúlt fél évben volt 3-4 ilyen eset. -
Laszlo733
aktív tag
Köszönöm srácok!
A teló topikjában is feltettem a kérdést és ott a Google térképet javasolták kalibrálási célból.
Az ott javasoltakat megcsináltam és majd ha módom lesz, akkor élesben is tesztelem, illetve az itt elhangzottakat. Tényleg ez az egyik utcáról átugrik, újratervez nagyon idegesítő, ha az ember nagyon siet. Remélem az ötleteitekkel megoldódik, mert nem szeretnék a Waze -ról lemondani bármennyire is fejlődik a Google térkép. Köszi még egyszer! -
plömplöm
őstag
válasz Laszlo733 #14126 üzenetére
volt idén egy android frissítés, amitől teljesen gyagya lett mindenféle naviszoftver, összevissza tett engem a térképen, akkor az segített, hogy az extra pontosságot adó beállítást off-ba tettem (*), itt valahol a fórumon kaptam a tippet. egyébként nálam most pont a waze a jobb, a gmaps gyakran hiszi azt, hogy lementem az autópályáról a pihenőbe és csilingel vadul
(*): mármint nem a naviszoftverekben, pld a waze-ben, hanem a rendszerbeállítások között
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
őstag
válasz Laszlo733 #14123 üzenetére
Nálam is csinált ilyet, és azt tapasztaltam, hogy a vezeték nélküli töltés volt a ludas, mert ahogy lehúztam a bölcsőről a kábelt, akkor azonnal megszűnt a jelenség...
Igazából ez inkább telefon függő, mert az alkalmazás az rendben van, hisz ismerőseim körében senki sem tapasztalt ilyen jelenséget."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Laszlo733
aktív tag
válasz Csabex #14137 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy mindenkinél más volt a kiváltó ok, vagy amire gyanakszik. Sajnos azóta még nem volt lehetőségem tesztelni, de nekem eddig nem volt vezetéknélküli töltőm az autóban, így biztos nem az volt a ludas. Két különböző telefont szoktam felválta használni navira a másik egy Honor 9 az pl, még sosem produkálta ezt a hibát. Ettől függetlenül köszönöm az ötleted.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kis segitseget kernek: kulfoldi kikuldetes alatt hasznaltam a navit ahol belefutottam egy olyan utszakaszba ahol atlagsebesseget mernek. Ezt a Waze helyi nyelven (belga) adta a tudtomra holott sem a Waze sem a telefon nyelve soha nem volt mas csak angol vagy magyar.
A kollegam ugyanezen szakaszon angolul kapta a figyelmeztetest hasonlo beallitasok mellett.Mar probaltam a Wazeben a nyelvet allitani iletve tuti ami fix alapon a telefon nyelvet is atallitottam mar, de valtozas nem tortent.
Otlet, tipp, tanacs?
Elore is koszonom!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz lacentos #14145 üzenetére
Ilyet vettem,
autóban is tud 1.8A-t, a mágnes tényleg olyan erős, mint a videón.
(Van másik fajta is, csak itthon használom, mert gyengén tölt. Harmadik úton van még)#?*@&!
-
Szili17
tag
Üdv, ez elvileg a kiválasztott navi hangjától kéne hogy függjön.
Aztán ott van az is, hogy előfordulhat hogy adott hangban ez nem került felvételre (azt hiszem anno Csillánál volt amit kihagytak, mert az alkalmazásba sokkal később került be, mint Csilla és lusták voltak utólag hozzávenni), passz hogy ilyenkor mit csinál, valószínűleg választ valami hangot és azt játssza be. Jó, ez most kicsit más téma.
Az lehetne még érdekes, hogy milyen navihangot használtál te, illetve mit a kollégád?
Gondolom egyikőtök sem Lottit használta (mert hülyén mondaná ki az utcaneveket (vagy sehogy)), de ott elvileg működnie kellett volna jól a felolvasásnak."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
No.01
őstag
válasz Szili17 #14148 üzenetére
Mindketten Andrist hasznaljuk es az osszes beallitast osszeneztuk mar, minden egyezik.
Ami mondjuk meglepo, h ezt az atlagsebessegmeros utszakaszt a kollegamnak egy noi hang angolul mondta be o viszont sosem hasznalt mas nyelvet a telefonon, mint a magyar ennek ellenere a Waze angolul szolt. Nalam volt magyar es angol is, de megis hollandul szollalt meg.
Minden mas jol mukodik, de mivel ez itt nagyon gyakran elofordul igy elegge idegesito...Mar kiprobaltam torolni majd ujratelepiteni is az app-ot, de semmi sem valtozott.
-
Szili17
tag
Király, köszi! Megpróbálok megtudni róla valamit, hogy mitmivan. (Mármint nem az a király, hogy ilyen, hanem hogy így leírtad. )
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.