- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Urak eltűnt a Lotti hang a frissítés után wtf 🥺
.:. bl4ze .:.
-
plömplöm
őstag
hát a külföldönséggel lehet összefüggésben. nemrég a magyar->horvát határátlépés után nyomorult waze átállt magától lottiról valami másra, de nem kezdtem nézegetni, mert nem érdekelt komolyabban a dolog, asszem valami angolra állt át.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
veressjanos
aktív tag
Boldog névnapot neki! 💐
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Criminal017 #14962 üzenetére
Németországban élek, van Lotti.
-
seger
addikt
Sziasztok!
Waze azt írja, navigációs hang előkészítése és 92%-on áll. Több hete. Már letöröltem és vissza telepítettem. Mi a megoldás?
Köszi -
viktorhu
veterán
válasz Criminal017 #14962 üzenetére
Nekem is németre váltott az osztrákoknál, utána úgy maradt itthon is. Limában meg simán csendben maradt.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Reggel tök jól ment
Délután nagy hálózat keresés-be vágta magát az app...Telenor/Voda/DIGI a hálózat mindegy volt fent virított pirossal a hiba....
Más is tapasztalta?
-
fant0mi
őstag
válasz veressjanos #14976 üzenetére
20:10 korul allt helyre.
-
őstag
sziasztok!
nem használtam most 4 hónapig az appot mert nem volt autóm, de előtte évekig hibátlanul tette a dolgát.
tegnap használtam volna először és azt vettem észre, hogy kivették azt a funkciót (android 10), hogy a hívásokból visszatérjen a navigáláshoz magától.ez komoly, hogy a recent appsból, vagy a notification-ből kell visszavadászni a navigációt minden alkalommal? ezzel az erővel majdnem hogy kézből is telefonálhatnék, mert a telefont nyomkodom, ahelyett, hogy az utat nézném.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14986 üzenetére
Az mar nem az ut, es tavolsagot latva talan nem is a padka, miert ne allhatna ott, mondjuk parkolonak tekintve azt a placcot. Vagy akar gyalogkent, csak most nem esernyo alatt all hanem autoban ul.
Azzal egyetertek hogy a meres miatt ne szabalytalankodhasson, de azzal nem tudok azonosulni, hogy miert is kellene lathatoan meresi pontnak lennie. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz axioma #14987 üzenetére
Háát én úgy tudom hogy párhuzamos közlekedésre alkalmas útfelület melletti padkán csak menetirányban lehet parkolni. 2x4 sávos útról beszélünk, szembe mernél fordulni a forgalommal parkolás miatt? Amúgy meg ha tábla nem engedi akkor nem lehet megállni a padkán. De javítsatok ki ha az csak füves padkára vonatkozik (bár szerintem nem tesz különbséget a KRESZ).
⭐ Stella
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #14988 üzenetére
Mar bocs, de sztem ez a kocsi mogotti foldutra jobbra befordulas, majd me'g egy jobbra fordulas a kerites melle eredmenye. Es vissza is ugyanigy navigalnek, nem a jelenlegi allasnak megfelelo iranyban hajtva vissza. [Ha nincs foldut csak en kepzelem oda, az se valtoztat sokat azon, hogy a hely miatt az aszfaltozott utat elhagyva siman megoldhato a muvelet. Az ott valami koves bolt, oda akar megallni a user, de tulszalad, nem akar setalni, visszagurul autoval a bejarat fele'/melle. Meg fog tudni fordulni ugy hogy a padkara mar jobbratartsban erkezik, es besorol "elfele". Legalabbis kep alapjan, nem tudom hol van es van-e barhol barmi tabla, kijeloles stb. amit nem latok hozza.]
A padkan amugy igaz lehet, utnak szamito reszen egeszen biztos, hogy tilos szemben allni, de pont van Pomazon egy olyan hogy parkolo van kialakitva a bolthoz kozvetlen a sav "mellett", igaz parhuzamos, es ott be lehet allni "visszafele", az nem padka - rendor probalkozott hogy szabalytalan de belatta hogy nem nyert. Szoval - bar a jogsim 30 eves igy nagyon nem mernek fogadni ra - de valoszinubbnek tartom, hogy maga ahogy ott all az nem szabalytalan. Ha zarovonalon, kozlekedessel "szemben" allt oda, akkor maga a manover persze az, de ez nem derult ennyibol ki. -
spirit007
senior tag
Felénk egy 20 év körüli ütött-kopott-rozsdás Toyota Avensisből szoktak kamerázni.
Egyébként nem úttest, nem padka, tehát úgy áll oda ahogy neki jólesik -
őstag
válasz radi8tor #14991 üzenetére
Ezek ellen nem indul eljárás? Elvileg...
"A Budapesti Rendőr-főkapitányságon meghonosodott intézkedési kultúra, valamint Budapest rendőr-főkapitányának elvárásai nem esnek egybe a fotón látható rendőri intézkedéssel".
Igen, persze! Hogy szomorodna meg az ilyen amelyik nem meri felvállalni magát... Lehet el kellene küldened a fenti fotót a médiának, mert ez kb olyan mint ez a korábbi eset amelyből idéztem fentebb."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
Attti73
tag
Sziasztok! Egy ideje a waze nem marad előtérben hívás indításakor és fogadásakor. A funkció természetesen be van kapcsolva. Van ötlet, mit kéne tennem, hogy működjön? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs