Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronin-

    senior tag

    válasz sqpp #5147 üzenetére

    hajrá, Én n6-ról mentem át 6p -re.. szerintem egy fokkal jobb a kamerája, sokkal olcsóbbak hozzá az alkatrészek (tehát ha nem garis probléma van vele, akkor is fele annyiból javítható). Engem se érdekelt az ujjlenyomat olvasó, de mióta megvan csak ezt használom, tök jó :) a káva valóban nem a legszebb így, de helyhiány miatt sajnos csak így tudták megoldani, cserébe viszont sokkal vékonyabb és keskenyebb mint a n6, ezáltal könnyebben is kezelhető, valamint nem olyan könnyű leejteni. A sebességéről szerintem felesleges beszélnem, kamera meg nagyon király (n6-ban is jó volt amúgy), 6p-nél talán a 60 és 120fps -es felvétel ami szembetűnőbb, valamint full fém ház se hátrány. type-c vs qi ,igazából egyik szemem sír, másik nevet, nem szeretek annyira "kábelezni", de így hogy végre nem kell szerencsétlenkedni,hogy hogy dugom bele, így simán belefér. Az akku időtartam meg nettó hülyeség :) simán bírja annyira, mint 1 n6,vagy a keskenyebb kijelzőnek köszönhetően még tovább is. Én jelenleg fényképezésre, videózásra használom főleg, napi 1-2 telefonra, Nekem így kb 4 naponta kell töltenem...
    egy mondatba foglalva az n6 is baromi jó és szép, de a 6p mégjobb..

    Egyébként Én is ilyen elmélet szerint szoktam újítani, teljesen korrekt elgondolás, bár 100-ért valóban nem fogod tudni eladni, inkább 90-el számolj, vagy az alatt (Nekem 80-ért vitték el a patika állapotú gari nélkülit).
    Viszont ha a HTC -t se újonnan akarod megvenni,hanem kb így,mint most a 6p-t, akkor simán bele ugranék a buliba (egyébként Én is így cseréltem, azt leszámítva,hogy a htc hidegen hagy, mindig is utáltam, de majd meglátjuk mit képesek összetákolni )

Új hozzászólás Aktív témák