-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
ha jól láttam Gravity box frissült...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Tomace91
senior tag
Nova Launcherben ki lehet kapcsolni, hogy mikor görgetek az alkalmazások között akkor ne menjen át a modulokra is, hanem kezdje el elölről görgetni az alkalmazásokat?
-
Picco
addikt
udv mindenkinek, uj nexus 5 tulaj, nex 4-rol jottem, root in progress.
240 angol pesoert vesztegetik a 16Gb-st a Carphone-ba, mai naptol, hatha valakit erdekel.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
vadger
tag
Sziasztok!
december óta van meg a teló, semmi gondom nincs vele, imádom.
viszont, kb 3 napja vettem észre, hogy a kijelző nem zár le, csak elhalványul. pl beállítom 15 másodpercre, mikor letelik akkor elhalványul, ha hozzáérek akkor újra világos lesz, de nem zár le. újraindítás megoldja ideiglenesen, de később megint előjön. megnéztem a battery menüpontot, nincs semmi ami ébren tartaná vagy ilyesmi. ötletek? köszönöm!CCNA RS, Security és egyéb hálózati témák oktatása: https://ccnaoktatasmagyarul.hu
-
Tomace91
senior tag
-
Picco
addikt
válasz Gedeon31 #8910 üzenetére
2 ev carphone, legnagyobb retailer uk-ben.
kerdes, az normalis h rezeg a kamera fokusza amikor a haptic feedback visszajelez? (kis visszaigazolo rezzenesek), eleg hangos is[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
( V )
veterán
bár ez inkább a GB-s lakosoknak jó biznisz.
(#8911)
Összefoglaló:
Miért hallok zörgő hangot, ha megkocogtatom a telefont a kamera körül, vagy ha kicsit erősebben teszem le az asztalra?
Ne aggódj, ez normális. A kamerában lévő autofókusz mechanikája egy mozgó alkatrész, így néha lehet hallani, ha ott kocogtatja valaki.[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
tankraid
aktív tag
Nézegettem launcher-eket és leginkább Nova de....
....jobban eszi-e az aksit mint a stock vagy sem???? -
ilyen_85
senior tag
Már megint én és már megint romokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem
Használ-e valaki: VanirAOSP romot?
A kérdésem, a navigációs gombokat látom szépen testre lehet szabni, de lehet-e olyat csinálni, hogy a gombok sorrendjét megcserélem, és jobb oldalra kerül a back gomb, vagy... esetleg lehet e kitenni két back gombot, hogy a jobb oldalra is kerüljön belőle egy. Ha egy kézzel használom a telót nem mindig a legstabilabb a fogás, hogyha vissza kell mennem valahol. (erre használom a pie-t, de ha lehetne gombokkal is megoldani akkor azzal oldanám meg a helyzetet )
A LiquidSmooth romot én is nézem, de sajnos vannak benne hibák, s inkább egy hibamentes romot tennék fel, pedig elég jónak néz ki
Aki használ Liquid-et, megtudja nekem nézni az előző gombos kérdésemet? Ha lehet egyáltalán variálni a sorrendjét.
P3Dr0 (#8893)
Pedro, siettem és pongyolán fogalmaztam, tehát egészen addig áll fenn ez a hiba, amíg az xposed framework alkalmazásban el nem távolítod az xposed -ot a telefonodról (itt uninstaláld, attól, hogy a marketről leszedet alkalmazást letörlöd az xposed fenn marad!)
Ha uninstalláltad úgy emlékszem kér is egy újraindítást, ha megvan az újraindítás akkor mehet az ART.
Én nem bízok ebben a TiB általá visszaállított ART dologban... jobb szerintem normálisan megcsinálni.
-
Picco
addikt
Amikor gepelek minden egyes betu leutesevel zorren egyet, ha eleg nagy a csond es kozel allnal a telohoz ugy hallatszana mintha R2D2 meghibasodott volna...
Tankraid: hasznald a novat, legjobb. Apex is elegge adja, evekig hasznaltam
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
( V )
veterán
vki tudja hogy az osztrák Saturnos gari is jó itthon?
-
FinGod
csendes tag
válasz horvathkrisz #8894 üzenetére
Estleg nezz szet itt:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44577409&postcount=4642FinGod
-
P3Dr0
senior tag
Meglett a megoldas. Xposed Framework nem kompatibilis az art-al csak dalvikkal.
Galaxy s3 nal hasznaltam itt mar nincs szuksegem ra. Viszont azt eszre vettem,hogy ha art uzemel es az xposed framework egyszer root jogot kap majd rebootol a telefon akkor automatan vissza all dalvikra viszont onnantol fogva soha tobbet nem lehet art-ot mukodesre birni egeszen adding mig az ember nem flasheli ujra a gyari fw.t. kivancsi vagyok az xposed mikor lesz kompatibilis az art.al. -
ilyen_85
senior tag
válasz klasszsrac #8927 üzenetére
Köszi, igen az is a listámon van
egy jó pár hónapra megvan előre a kipróbálandó romok listája
A slimben lehet variálni a navigációs gombok sorrendjét, esetleg újakat kitenni?
-
csaby9
tag
válasz ilyen_85 #8935 üzenetére
Esetleg ha van kedved romolgatni [t-rex rom] akkor ezt is próbáld ki. Én ezt használom most,nekem nagyon bejön.Ebben lehet állítani a gombok sorrendjét és lehet hozzárakni plussz gombot is.
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Az eredmenyek.com nálatok is kicsit darabos?
Tehát mikor ide-oda húzod az oldalt nem akad be nektek?
Nézzétek már meg nekem légyszi, fél perc sincs az egész.Köszönöm!
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
-
rjg
őstag
válasz FBlazee #8907 üzenetére
Bár nem nekem jött, köszönöm a tippet. A Smart Keyboard, majd a Swype után a Swiftkey volt nálam a nyerő, de most ezt is feltettem és néhány napig használom. Az első benyomás pozitív, ha hosszabb távon is beválik, megveszem hozzá a prémium funkciókat.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
horvathkrisz
addikt
Ezt nézzétek meg. (alul az ájfost) Az első komment is megér egy görgetést.
-
Algotis
addikt
-
P3Dr0
senior tag
Uraim! Egy nagyon aggaszto dolgot vettem eszre a telefonomon. Video felvetelnel ha a hatterben megy a tv vagy nincs nagy hang akkor a felvett video hangminosege csapnivalo lesz. Ugral, pattog es egy bizonyos szint alatt levagja a hangot tehat szakadozik.
Van erre valami megoldas? Neten lattam sokan kuzdenek ezzel de nem talatam ra megoldast.
-
ilyen_85
senior tag
Szia
Talán számodra megoldást jelenthet, de én még nem próbáltam, valaki említette már fórumon, hogy feltette, majd lettek kísérteties camera fc-i.
De próbáld ki hátha, ART-on nem működik Camera mod by Jishnu Sur
-
( V )
veterán
válasz klasszsrac #8947 üzenetére
+1 a Slim csapatra!
-
kovadika
őstag
Nektek is megadta magat a whatsapp?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest