- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz Just_Reboot #45949 üzenetére
18 hónapot ígértek sw támogatásra. Nem 36ot vagy 46ot.
Nem értem mi a gond.Ti miről beszéltek amúgy? Elég nagy a kép ÉS fogalomzavar. Picit tessék már utánaolvasni.
+ fejlesztői telefon, 100% hogy lesz XDAn rom hozzá.Szörnyű
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
StarKiller89
senior tag
válasz Just_Reboot #45949 üzenetére
+1 elég gyökér üzletpolitika... jövőre lehet már az 5 se kapja akkor az új szoftvert.... vagy az 5-nek hány év a támogatottsága?
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
dozsabalint
senior tag
válasz StarKiller89 #45952 üzenetére
Feketén-fehéren le van írva, hogy 2 év szoftveres support van főverzióval (ez eddig 1,5 év volt).
+3 év security frissítés a megjelenéstől, de legalább 18 hónap a Google Play áruházból történt vásárlás után. (ez eddig szintén 1,5 év volt)
Ez azt jelenti, hogy a Nexus 5-nek a 6.0 lesz az utolsó főverziója, és kb 1 év múlva fog utóljára biztonsági frissítést kapni (bár ez még nem teljesen tiszta, hogy mit jelent, de gyanítom, 1-2 6.x verziót még fog kapni.).
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz dozsabalint #45954 üzenetére
Nexus 7 12és nexus 10nek a kitkat kellett volna az utolsó verziónak lenni a papírforma szerint, erre megkapták még a lollit is.
N4 is a határ közelében volt, meg is kapta.Folytassuk? Persze hogy a hw elbírja a galaxy nexusé is. De el kell fogadni azt az időkeretet amit megszabnak, több példa is bizonyítja hogy ezen felül kedveskedtek.
Mondanám, hogy örüljünk hogy nem az van mint más android fostrágya gyártónál, hogy max 1 főverziót léphetsz előre, már ha tudsz, és azt is olyan megkötésekkel....."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
StarKiller89
senior tag
válasz dozsabalint #45954 üzenetére
értem, köszi, de gondolom majd nemhivatalosan rá lehet tenni az esetleges 7.0-ás verziót?
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
dozsabalint
senior tag
válasz aizen92 #45955 üzenetére
Ez így van, de kétlem, hogy a Nexus 5 7.0-át (vagy hívják akárhogy a következő főverziót) fog pl kapni. Még néhány alverzió, plusz security frissítések, aztán vége.
Szerintem egyébként teljesen korrekt ez a support, amit papíron vállalnak. Ha több lessz, annak csak örülni fogunk, bár én valószínűleg addigra mire vége lesz a Nexus 5 frissítéseinek, már rég valamelyik utódot fogom nyüstölni.
-
aizen92
addikt
válasz StarKiller89 #45956 üzenetére
Persze! XDAn kell keresni illetve itt PH is segítünk a megfelelő topicokban
#45957) dozsabalint: n6 + 5x/6P miatt valszeg már nem kapja meg, van elég mobile device, de reménykedjünk.
Mondjuk én cserélek 5X vagy 6Pre.
Amúgy egyetértek, szerintem is nagyon korrektek és elégedett vagyok velük ilyen szempontból.[ Szerkesztve ]
-
Sajtqukac
tag
Nem tudom láttátok-e az AndroidPolice legutóbbi cikkét miszerint nem lesz vezeték nélküli töltés egyik új nexusban sem... Én azt hiszem maradok a mostani Nexus5-ön. Semmit sem érzek olyan kiemelkedőnek, hogy megérjen egy cserét amikor ezzel sincs semmi komolyabb baj. (Akksit leszámítva. )
-
Fkris
őstag
válasz Sajtqukac #45959 üzenetére
A 6P fémházas lesz, tuti beépített vezetéknélküli töltés nélkül, már csak technológiai megkötések miatt is.
5x ben viszont látok esélyt QI töltésre."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Draken
őstag
Ha az 5x ilyen borsos lesz, hol fog megállni a 6p? Nem épp arra gondoltam, hogy ~200k-t kéne kicsengetni érte...
-
ruzsabazsa
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek megéri váltani az n5-öm az új 5x-re ? Idén vettem az n5-öt váltva az N4-et de utólag azt kell mondanom h sok értelme nem volt.Ráadásul elég gyatra az akku.Ha maradna az n5,valaki próbált már valami nagyobb teljesítményű akkut bele ?
-
gabro0
őstag
A factory image is csak október 5-én jön? [link]
(#45966) LógaGéza: Legyen úgy Itt az ideje váltani KK-ről. Kíváncsi leszek milyen lesz a rendszersebesség.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
A sok negatív hír mellett egy pozitív is legyen.
Én már meg is kaptam és fel is tettem a 6.0-át.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
LógaGéza
veterán
válasz gabro0 #45964 üzenetére
Az OTA fog akkor kezdődni, és a teljes forráskód akkora kerül fel.
Szerintem holnap éjjel már factory image flash lesz nagyba (és hatalmas mennyiségű sírás-hsz itt, ahogy szokott )."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
aizen92
addikt
válasz dozsabalint #45968 üzenetére
L prev. re anno annyi panasz volt az 5.0 startot ne is említsük, megnyugtató hogy M prevről mindenki csak jót mond, biztató.
*kopp-kopp*"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
dozsabalint
senior tag
válasz aizen92 #45969 üzenetére
Néha a WiFi elkezdi enni a telefon akksiját, de ez N6-on is előjött (valószínű, globális probléma), szerintem javították az utolsó preview óta. Főleg, hogy más hibát most nem is tudok mondani. Az viszont durva, hogy egy átlagos hétvégi napon, amikor nem nagyon nyúlok hozzá, kb 3-4%-ot fogyaszt csak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz aizen92 #45969 üzenetére
Nálam annyira frankó az M preview 3, hogy félve fogom a hivatalos 6.0-t feltenni.
Más: Gondoltam, hogy hozatok az USA-ból 5X-et, de ha igaz, hogy nincs se OIS, se QI, akkor 2x is meggondolom. Április óta van N5-öm, az új akksival -nekem - tökéletes. 👍 Esetleg veszek rá új hátlapot.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
-
thesound
addikt
Hogy lehet telepíteni a 6.0-t. Errort ír. Mit csináljak? Lehet rootolni? Nekem a régi jobban tetszett. Van custom rom? Mikor jön az OTA? Haverom haverjának már jött. Miért csinálja ezt a gugli? Bugos a zseblámpa. Menyi a memória leak? Nekem 1 perc SOT-om van, miért?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
aizen92
addikt
Lesz stream az eventről? Vagy "zártkörű"? Májusira csináltak egy külön appot, de az még mindig a májusit mutatja semmit a mairól...
-
gery2123
őstag
-
-
( V )
veterán
-
noorbertt
őstag
Lol,
Annyi tab van megnyitva a chrome böngészőben hogy már nem ír számot, csak ezt:
: D -
slice14
veterán
Most én vagyok vak, mert sehol feltüntetve hogy IPS vagy Amoled? Link
Mert annyit látok hogy LCD...
Grande Ale: Az előzők is kaphatók voltam pl. MM, edigital, Speedshop, stb
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Lesz vajon hivatalos árusítás az új nexusokra, vagy maradnak a gsm boltok?
-
slice14
veterán
válasz Dottore #45992 üzenetére
Nem azt mondtam hogy az lesz, de csak annyit írtam hogy, annyit írnak hogy LCD. Ha tényleg egy sima LCD lesz, akkor az nagy visszalépés az IPS-hez képest.
Viszont a 6P ha jól olvastam, AMOLED lesz. Kiváncsi leszek a Hüvely garanciáztatására kijelző ügyileg.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz Dottore #45992 üzenetére
Nekem semmi bajom az amoled kijelzővel. Volt desire készülékem több mint 2 évig és úgy adtam el, hogy nem volt beégve. Note igaz fél évig volt, de az se égett be nálam. Előnye is van azért az amoled kijelzőnek. Persze kinek mi. Nálam eddig a 6P viszi a pálmát. Tetszik, tud, érdemes lehet cserére is akár.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Dottore
addikt
válasz gery2123 #45994 üzenetére
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele. Galaxy Nexuson 3x cserélték beégés miatt, emellett a gradiens mindegyiknél rohadt sávos (ilyen az Amoled) és alacsony fényerőn előszeretettel cseréli le a szürke színt barnára, vagy zöldes árnyalatúra. Ezt leszámítva én is megvagyok elégedve vele.
Nyilván vannak előnyei, pl. fekete, alacsonyabb fogyasztás, de ez mindig egy mérleg ahol neked kell kiválasztanod milyen hibákat tudsz tolerálni és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest