- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyka87
csendes tag
válasz aizen92 #45101 üzenetére
Elöttem levő srácét is ők javították.
Azon sem jött össze a javítás.
Ha jól láttam egy G4 volt, hálozat eldobálós problémával.
Egyik LG dolgozó szerint az android verzió a hibás és nem hardver baj.
És állítólag Magyarországon szinte minden gyártó velük javíttat, pl alma, csamcsung is[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz horvathkrisz #45097 üzenetére
Nálam is az van felrakva. Az xda oldalán megtalálod.
-
Nashville
tag
Megoldottam a problémát (előzmény: [link]). Hátha valakit érdekel, így ide írom. LógaGéza megoldása segített, amit ebben a hozzászólásban írt: [link] Igaz én nem töröltem Xposed modult mint HREH fórumtársunk (nem emiatt nem töltődött be a rendszer), de a TWRP- ben a Terminal command- ba beírt paranccsal történő Xposed letiltás meghozta a sikert. Nem tudom mi történhetett mi a fene akadt össze, de mióta beindult a teló és eltávolítottam az xposed- et azóta sokkal stabilabban és gyorsabban fut a rendszer. Igaz ez egy Nandroid mentésből visszarakott Xposed- es KitKat rendszer, lehet ez okozta az anomáliákat (új modul telepítés nem is volt), a lassú működést és a random újraindulásokat, na de ennyire már nem értek hozzá. A Gravitybox viszont nagyon hiányzik pl. jó lenne a futó alkalmazások nem egyenkénti bezárása. Van már erre a Gravitybox- ot nélkülöző "egygombos" módszer?
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
Mi kell ahhoz, hogy a bekapcsológombot inaktívvá tudjam tenni/ valami alternatív módon tudjam feloldani/lezárni a képernyőt? használhatatlan lett mostanra a gomb, uh bármiféle megoldást szívesen fogadok(romolás is jó, bármi)
Előre is köszi!
-
StarKiller89
senior tag
most komolyan, a sim tálcánál meg a hangerő gombnál hogy törik el? ennyire nincs benne anyag vagy valami extrém használat következménye?
Más: érdemes oylan kijelző védőt venni, aminél ki van vágva a fényérzékelő helye? vagy nagyon nem befolyásolja a dolgokat?
| Samsung Galaxy S23 |
-
Fkris
őstag
válasz StarKiller89 #45108 üzenetére
Igazabol csak olyan van sztem
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Mtthw
újonc
válasz SybenX #45069 üzenetére
Köszönöm a segítséget! 110%-al javult az életszínvonalam!
Azonban lenne még egy problémám amit pár napja vettem észre. Nyúltam a telefonért és mikor nyomtam a bekapcsoló gombot nem jött vissza a kép. Nyomkodtam össze vissza, de semmi. Megkértem valakit, hogy csörgessen meg. Neki azt jelezte, hogy kicsörög, de a telefonnál se kép se hang. Egyedül annyit lehetett érezni, hogy kb úgy melegszik mintha játszanék rajta valami komolyabb játékot. Hosszú percek után visszajött a kép, de nagyon lassú volt. Sikerült kikapcsolni, majd restart után minden jó volt. Azt hittem ez egyszeri elmezavar, de tegnap munkában ugyan ez történt és nagyon kellett volna telefonálnom mikor bemondta az unalmast.
Miért van ez és mi lehet a megoldás?Köszönöm a segítséget!
-
( V )
veterán
beragadt egy app vagy processz és az pörgette a procit ill. fogta meg a rendszert. nézd meg vmi akku fogyasztás mérő appal (pl Gsam) hogy mi csinálja.
egyébként ha hosszan nyomod (min 10 sec) a bekapcs gombot akkor hard resettel újra tudod indítani a telefont ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
randras_83
addikt
válasz StarKiller89 #45108 üzenetére
ahogy a G3 is
amúgy nem törik, csak reped... ez ilyen extra feature form LG[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
horvathkrisz
addikt
Hat qrva jo ez az M prew.3, ejszaka 8 ora alatt 3%-ot merult a telefon 8 es fel ora alatt az ocska, kb 2 eves akksival...
-
CB
senior tag
válasz SybenX #45121 üzenetére
Mennyi akkut fogyaszt ez a program? Mert gondolom folyamatosan megy a háttérben.
Egyébként a rossz gombra lehet megoldás az a kütyü, amit néhány nappal ezelőtt láttam itt a fórumon. A füles aljzatba kell bedugni, van rajta egy pizi gomb. Funkciókat lehet hozzárendelni. Pl. Bekapcsolás.
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
MrPetya19
addikt
válasz horvathkrisz #45120 üzenetére
Tőlem is az akksi miatt kapott még egy esélyt.
Ha az új nexus akksija tényleg olyan nagy lesz és jó áron lesz, akkorószerintem váltok.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
vacs
veterán
-
CB
senior tag
Na, ma elbúcsúztam a CM 12.1-es romtól.
A kb. két hetes próbálgatás közben sajnos többször újraindult, és volt olyan is, hogy nem tudtam felvenni a telefont, valamint akadt egy fagyás is.
Mivel szeretem a stabilitást, így visszatértem a stock romra. Abból is a 4.4.4-re. Az a kedvencem.vacs: köszi szépen, lehet, hogy kipróbálom
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
horvathkrisz
addikt
válasz MrPetya19 #45124 üzenetére
En akkor valtok esetleg, ha meg tudom valahogy szokni ezt az 3lb4sz0tt iphone-lumia-kombo designt. Meg az a rohadt ujjlenyomat olvaso ha nem lenne, de jo is lenne. Vagy legyen, elrejtve a kijelzőben, mert nekem k*rv*ra nincs rá szükségem.
Nagyon sajnalom hogy nem az 5 design-ját vittek tovabb, es hogy nem ilyen lett vegul: [link]
-
Dottore
addikt
válasz horvathkrisz #45127 üzenetére
Ráérsz akkor megszokni ha valóban ilyen lesz. Ami elképzelhető persze, de koránt sem biztos. A nem végleges tesztelésre használt készülékeket sokszor egy elnagyolt formavilágú külsőbe teszik. Szóval nem kell izgulni. pár tisztább ív, finomabb vonal és máris szépnek fogod látni.
-
eisento
addikt
hi. felraktam android m preview-t masnal is jelentkezik olyan problema, hogy ejszakara rezgore allitom a telot mikor felkelek semmi ertesites nincs pedig mindig jon ejjel vmilyen hulye hirlevel mailbe vagy faszbuk jatek felkeres, na nem jelenit meg semmit de amikor beutom a kijelzozarhoz a jelszot maris elkezdi nyomni a kepembe az osszes ertesitest. pedig ugy van beallitva hogy minden ertesites jelenjen meg....
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Dottore
addikt
válasz horvathkrisz #45132 üzenetére
Ez is egy lehetőség, de szerintem kerüljétek az ehhez hasonló ideiglenes megoldásokat.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
miui v7-et próbálta már valaki mostanában?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
#Dániel
tag
Sziasztok. Akik CM-t hasznalnak, tapasztaltak mar olyan problemat, hogy mikor hasznalaod a keszuleket, tehat a telefon aktiv allapotban van, es ekkor bejovo hivas erkezik akkor az egesz keszulek teljesen megbolondul? Lehetetlen barmit is csinalni... Tiszta bug lesz az egesz, a hivast fogadni is lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
Ezért is jó a Nexus, végre nem kell cm meg hasonlókat használni a gyári stock helyett. Mindig olyan tákolmánynak tűntek ezek, amik látszólag jók és tele vannak okos fícsörökkel, de valahogy mindig marad egy (-két-sok) homokszem a gépezetben, különféle anomáliák amiket lehet mindenfélére fogni, de stockon sose fordulnak elő.
-
CB
senior tag
válasz #Dániel #45140 üzenetére
A néhány tapasztalt hiba mellett éppen ez volt az egyik, ami miatt visszatértem tegnap a stock romra.
Azért a stock romból nagyon hiányzik az akku százalékos kijelzése, az emelkedő csengőhang, meg még egy-két csilivili dolog.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Be van törve a nexusom kijelzője, de már így használom vagy 3-4 hónapja.
Viszont most megbolondult a telefon és magától megy mindenre össze vissza, gondolom a kijelző lehet a gond. Újra indítás és hard reset után is ugyan ezt csinálta. Hol cserélik ki a kijelzőt hibátlanul? Hivatalos lg szerviz csak?
Bekapcsoló gomb is mostanában megőrült: egyszer nyomom meg és néha kettőnek érzékeli..
Előre is köszönöm a segítséget! -
Fkris
őstag
válasz G4bi89 #45146 üzenetére
van xposed M3 ra?
és ha igen, van olyan cuc, hogy statusbaron állítok fényerőt? nekem elég lenne ennyi a CFW funkcióiból(nameg a hangerőgombok kurzormozgatása gépelésnél), mennék is stockra."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest