- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurl
tag
válasz lord.lakli #24096 üzenetére
Köszönöm. Bár valamiért mégis kihangsúlyozták,hogy magyar nyelv nélkül ennyi és annyi. 0 perces készüléknek jobban örültem volna, de most elgondolkoztam azon, hogy egy szebb állapotú,használttal is beérem, csak legyen rendben..
-
horvathkrisz
addikt
Purity es Mahdi romosok: ART-on vagytok? Nem lehet az, hogy Dalvikon laggolnak csak az uj Codeblue kernelek?
-
BeastMode
őstag
válasz horvathkrisz #24102 üzenetére
ART-on igen. Nem tudom, hogy Dalvikon mi a helyzet.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz lord.lakli #24088 üzenetére
D3100, vaku nelkul.
-
vacs
veterán
(^)(>.<)(^)
-
lord.lakli
őstag
válasz rolcsibácsi #24105 üzenetére
Köszi. Teszt képek elérhetőek valahol? Kíváncsiság hajt
-
radicspeter1
őstag
Ezt nem erősítem meg mert Dalvikon nyomom és mivel a rom és a kernel is dalvikra már a végletekig optimalizálták nem hiszem hogy ez okozza a laggot egyeseknél...
Az tuti hogy én is egy darabig ennél a kernel verziónál fogok maradni mivel deep sleepben is fantasztikus keveset fogyaszt...[LG NEXUS 5]
-
bzs73
őstag
Baromság. Eleve magyar nyelv mindegyikben van, és tartozék is mindenhol megvan, ami ügye a töltő, és az adatkábel a dobozban. Gyárinál se adnak nagyon mást. A 16gb-os az uj gsm-nél 81k, talán ott a legolcsóbb, a 32gb-os meg a partnero-nál 100k, ami teljesen jó. 1 év garit mindkét bolt állja, rendesek nagyon, nem tegnap nyitott egyik bolt se. Akinek meg nem jó, meg sok pénze van, az meg vegye szolgáltatónál, ha már a gari a fontos, de mint írtam nekem pl mindkét bolttal jó tapasztalataim vannak garanciáztatással kapcsolatosan.
If a second or you are the first to lose.
-
válasz winbox #24091 üzenetére
Böngészés közben a chrome miatt. Azon kívül jó kérdés. A wakelock detector mit mond?
A chrome helyett használj mást, mondjuk UC vagy CM browsert, nem lesz forró, és jobb lesz az üzemidő is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
errrtu
aktív tag
Ezt a 414-es kernelt mahdi_2.8 alá fel lehet tenni?
Bocsánat, nem nagyon vágom még ezt a kerneles dolgot! ElementalX volt fent de csak fél napig mert pont kijött az új mahdi ami ugyebár felrakta a sajátját és én nem raktam utána vissza.
OnePlus3
-
metal01
őstag
-
snooty
csendes tag
Dalvikon vagyok de nálam CB -vel megy fel a FRANDOM is
-
Carasc0
őstag
-
pzoley
őstag
válasz radicspeter1 #24108 üzenetére
Tudom, hogy nagy CB fan vagy, ott már "túl vagy univerzumon" is, de sajnos nincs igazad, főleg nem abban, hogy "a végletekig optimalizálták" a kernelt. Ez tisztán "szakmai" alapon mondom, mert soha nem tettem fel, és nem is fogom!
1. A blue_active, 2 olyan kernel interaktive governor-jából lett összedobva, amelyek nem is kompatibilisek egymással /Google - CM/
2. A saját boost-ot kiadásonként hol beteszik, hol kiveszik. / Ha nem is érted, hogy mi mit csinál, azért a github-ra ha kimész, és belenézel a commit-okba, az utóbbi időkbe szinte csak ezt látni, add, remove /
3. Hetek óta nem tudják megcsinálni rendesen, hogy a screen off-ból 1 maggal lag mentesen feltudjon ébredni. Az utolsó verzióban is még mindig 2 mag a max. screen off-ban
4. A többi kernelhez igazodva, levették a I2C busz sebességét a harmadára, a fogyasztás csökkentése végett, ami így lehet hogy kevesebbet fogyasztana, ha arra nem gondoltak volna, hogy így viszont a kommunikáció 3x annyi ideig tart, és ráadásul ezen a buszon keresztül kommunikál a touchscreen-nel is !
5. Összeraktak egy elég rossz párosítást, mert egy nem tökéletes governor mellé beraktak egy általam is már a kezdetektől használt fiops scheduler-t, ami kimondottan flash-re lett írva.
De nem írok már több problémát,mert nem biztos, hogy "érthető nyelven írom".
Azt nem tudom, hogy a saját governor-ukat mikor rakták bele, de hogy azóta nem lehet tökéletes az tuti.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Baromság.
Ember, kicsit el vagy tévedve!!
A Nextel-nél GYÁRI LG garanciával kapod, míg pl a partnero és társai-nál boltival (a csomag tartalma ugyan az).
A sufni gsm-es garancia attól is függ, hogy az eladónak/tulajdonosnak épp milyen napja van!
Van akinek fontos a gyári gari, míg másnak nem!
Az enyém pl Német Play Store-ból van.(^)(>.<)(^)
-
Scooter74
őstag
Ha már rom és kernel is szóba jött épp tegnap raktam újra a telefont mert google play áruház pörgette a procikat mint atom.
Tegnap újra flasheltem a Mahdi 2.8-t meg a pa gapps 08.18-t és a franco r63-s kernelt.
És láss csodát 9 óra alvás alatt 0% az akku fogyasztás wifivel.
Ilyen mostanában még nem is volt, hogy estétől reggelig nem fogyasztott semmit a telefon.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
leslien
nagyúr
info;ha jól láttam Ditech újra üzemel. most már ide is van posta (fel kéne őket hívni) Nexus 5 339eur 2 éves Lg garancia
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
bzs73
őstag
láttam hogy gyári 1 év gari, de ez szerintem 20k-val nem ér többet, csak a gyári gari miatt. már ha számít az a 20k. persze ha nem, akkor evidens hogy a gyári garis kéne nekem is, bár N5-öt azért nem samsung szinten hordják szervizelni. régebbi gsm boltokról meg kb ugyanannyian irtunk már itt jókat, hanem többen, de tudom vannak itt olyanok, akik bár soha nem vettek annál a boltnál, akkor is fikázzák. na mindegy, ez úgy is örök vita lesz. ezzel kapcs csak annyit mondanák, ha pl lg is olyan háztól házig prémium garit adna mint pl a samsung, akkor biztos gyárival vettem volna én is, de mivel meg se közelíti, az mellett meghibásodás is kevesebb mint samsungnál, így szerintem érdemes mérlegelni, ha nagyon számít az a 20-30k.
If a second or you are the first to lose.
-
mr.szabados
tag
Néhány napja észrevettem hogy a simtálca 2 végénél arra merőleges irányú repedés található(nem volt még leejtve) mitől lehet? 1x volt szervizelve lehet hogy ott feszegették meg? Másnál van ilyen?
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
marquuard
veterán
-
rolcsibácsi
őstag
válasz lord.lakli #24107 üzenetére
Nem de csinalok majd masikakat, ha visszajottek anyamek majorcarol
-
gabro0
őstag
válasz lord.lakli #24135 üzenetére
Igen, az Android Studio-ra gondoltam. Én is eddig úgy tudtam, hogy az java
Még egyelőre ismerkedek a programozással, egyszer már sikerült netről guberált kódokból egy semmirekellő programot összehoznom[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz mr.szabados #24137 üzenetére
Ez egyéni probléma lesz, én nem találok ilyet a SIM tálcánál. Előfordulhat, hogy a szervizben mókoltak valamit.
PSN ID: marquuard
-
mukisrác
aktív tag
Pont így néz ki az enyém is, de ha nem rakod fel a képet, nem nézem meg és nem tűnik fel.
Az enyém is volt már egyszer szervízben...[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
gery2123
őstag
-
arkone
aktív tag
válasz rolcsibácsi #24084 üzenetére
Ez oké, de nem fogja befelé söpörni a retket?
-
metal01
őstag
Nekem anno a SGS2 repedezett a kereten. Reméltem ez nem fog. Egyenlőre én még nem látok az enyémen. De nem jó hír
Ha a szerviz után jelent meg én simán visszavinném, hogy csere...
-
Just486
senior tag
válasz mr.szabados #24133 üzenetére
Nekem is van ott egy repedés, a kivágás közepénél, alul. És a hátlap jobb felső rögzítője is le van törve, leejtve sosem volt.
That unconquered country we call the future.
-
pzoley
őstag
válasz gabro0 #24139 üzenetére
Az Android Studio-t nem használtam még, én Eclipse-ben írom amit kell.
Az Android rendszer alapja a linux amit főleg C-ben írtak. A felhasználói felületet szokás java-ban írni xml támogatással, de ami most majd elterjed az ART és a natív mód miatt, az a C++. Ezek nagyon hasonló szintaktikával rendelkeznek, tehát nem nehéz egyik után a másikat megtanulni, használni.
Én egy BT-vel működő ARM alapú vezérlést csináltam, a ház világítás automatizálására, valamint NFC-s "beléptető rendszert", ahol már nem volt elég csak a java és az xml.
Ha pl rom-ot akarsz módosítani, új funkciókat belerakni, akkor elég a Notepad++ és a java, xml ismerete.
Ha már valamilyen hardver-t akarsz vezérelni akkor már kel a c++. Ha kernel-ben is gondolkodsz, akkor már a c is kell. Ezért kérdeztem mit szeretnél, miben tudok segíteni.lord.lakli: ott van még a MonoAndroid, és valóban a Visual Studio alá is van már Android plugin.
[ Szerkesztve ]
-
válasz pzoley #24148 üzenetére
Úgy előreláthatólag kell pár év, mire elterjedtek lesznek a C++-ban megírt programok, ugyanis még a KitKat sem terjedt el, így az eszközök nagy részén egy ideig nem lesz használható ART híján.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest