- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Cseréld le a kernelt, állítólag a legfrissebb "Bricked kernel"-ben le lett cserélve a thermald, aminek köszönhetően már nem veszi le játék alatt szemmel láthatóan az órajelet melegedésnél.
Amit még rásegíthetsz a módosított kernel mellett, hogy system tunerrel beállítod, hogy minden mag legyen online 1 GHZ-en bootolás után és a governor "performance" legyen.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Usából hozott telefonnál van valami, amire figyelni kell az eltérő töltőn kívül?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sonique
őstag
-
elnokur77
csendes tag
Srácok, meg tudná írni valaki, hogy tud -e a telefon valami nagyobb fps-sel camerázni? A speckőban csak azt látom, h 1080 sor al 30fps...
köszi -
sompetike
aktív tag
válasz elnokur77 #4605 üzenetére
az xbox360-al össze lehet kapcsolni?
hogy lehet azt meg csinálni???n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
FearTomi
őstag
válasz sompetike #4606 üzenetére
Van egy nagyon jó cucc a Playen, itt a link: [link]
De ha mondjuk filmet akarsz az xbox-on keresztül akkor egy DLNA progi kell a telefonrda. Én anno az Xboxon semmit sem állítottam és egy dlna progival simán kapcsolódott hozzá a telefonom.
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Peetor
csendes tag
Sziasztok!
2 napja van meg a Nexus 4-em, de csak ma volt időm elmerülni benne. Eddig elképesztő, 5* ! Igaz Android és alapjában véve okostelefon szűz voltam, szóval nagyon nincs mivel összehasonlítanom. Nyomkodtam is össze vissza mindent, mire ráéreztem a dolgokra és már kezdem belakni.
7 órája nyüstölöm aksiról szinte folyamatosan wi-fi/képernyő on, 24%-os töltöttség.Nexus 4
-
twine
veterán
válasz sonique #4610 üzenetére
Nem rosszindulatból kérdeztem,,épp ellenkezőleg! (volt syxalagom)
Gondoltam hátha "tudunk" segíteni,,vagy kiegészíteni valamivel a hiányérzeted...
Azt én is "észrevettem", hogy nyers,,bár én erre vágytam,,,gyárilag "fapadra"
Tárcsázó tényleg horror meglepetés(egy keresőóriásnál )...nagyon "szemét"... (bár szokható *"muszájbó"l)
exDialert használod, vagy mondták már? Szerintem perfekt, én csak azért nem használom mert nem dobja fel tárcsázás után a lehetőséget, hogy akarom e mobilevoipal indítani a hívást...[ Szerkesztve ]
-
Pőze
aktív tag
Nexus 4 tulajok. Nektek sárgul a kijelző?
-
animoo
senior tag
nekem sargult, de visszakuldtem, es kicsereltek a keszuleket gariban. a mostani mar nem sargul.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
válasz gabesz839 #4621 üzenetére
Nem, gsm boltos gari. Mar a masodik napon eszrevettem, es kuldtem is vissza.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
O$zkł
aktív tag
Paranoid android kijelző beállításait nem tudja valaki? Felettem faux kerneljét és a színek hirtelen hiányoznak belőle
"Be the change you want to see in the world"
-
ForRedGlory
félisten
Javaslom ezt a romot ezzel a kernellel /r80/... Amióta feltettem megfickósodott az üzemidőm (2ó 25p kijelző), idle nem is merül wifi alatt, pedig minden sync be van kapcsolva. Mobilneten nyilván merül jobban, de érezhetően jobban gazdálkodik a telefon a szuflával.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz ForRedGlory #4627 üzenetére
Stock 4.2.2 alatt mostanra ki merem jelenteni ,hogy javult az üzemidő...nem csak placebo...
két napja figyelem,,,
Ma ezt kaptam..:
Orrba szájba szinkron,és minden "jóság" bekapcsolva,Tegnap ugyancsak 3óra fölött teljesített egész napra...
Épp azt veszem észre amit mondasz...pihentetve gyakorlatilag "nem merül"..
illetve nem tudom fel tűnt e valakinek,de eredetileg (nálam legalábbis ) 4.2.1 alatt telefonálás közben nem kapcsolta le a kijelzőt csak fekete lett a képernyő és "érzéketlen"....Most 4.2.1 alatt beszélgetés közben "normálisan" offolja a kijelzőt...
szvsz. nagyon jó munkát végeztek a srácok...
valóban sok apró "hibát" javíthattak, amit érezni/látni a telefonon,,sok kicsi sokra megy -
twine
veterán
Lényeges, csak kimaradt ,hogy ebben rengeteg HSDPA volt,,és kevés WIFI...
Eddig a 3 óra feletti kijelzőidőhöz nagyon "úgy" kellet használnom a készüléket, hogy az jó legyen neki,,
Mostanra azt veszem észre, hogy "bármikor, bárhogy" megvan a 3 óra...még olyan "extrákkal is",hogy pici játék,,stb
Nekem 0km-el is nagyon bejött a telefon,nem gondoltam ,hogy ennyit tudnak még rajta javítani...
(hogy hosszan nyomom a wifit,vagy röviden,és az logikus e,,engem hidegen hagy )[ Szerkesztve ]
-
dodicsaba
aktív tag
Nekem egy telenoros nexus 4 van és nem jön rá a frissítés. Látom itt már nem ritka a 4.2.2 . Na most ma reggel lekértem a frissítést Beállítások- telefonról- rendszerfrissitések és azt írja napra kész a rendszer. és a 4.2.1 van fent. Na ez hogy lehet. Eddig ha volt újabb verzió itt tudtam más telot pl a 4 x frissíteni. Valakinek valami tipje frisitéssel kapcsolatban?
BlackBerry Passport
-
sangva9970
csendes tag
válasz dodicsaba #4633 üzenetére
"enyém is telenoros és rum-cajsz módszerével megkaptam a 4.2.2-t"
Nálam is ez működött egy kis apró kiegészítéssel! A videó alapján törlöd a framework applikációban az adatokat, aztán kényszerített leállás. Utána nem mész bele a frissítés lekérdezésébe, hanem újraindítod a telót. Ahogy net-en vagy már látni fogja rendszer. Nekem csak így találta meg!
-
animoo
senior tag
válasz knyitogato #4632 üzenetére
Gsm Home, es masnap reggel kuldte a futart a cuccert. Azt mondtak, egy hetuk van megallapitani h tenyleg hibas e es nem en ejtettem le vagy aztattam be... szoval kb egy het mulva hozta a futar az ujat.
-
ForRedGlory
félisten
Okos angolos, hogy fordítaná le ezt a kiemelt részt?
"Android Beam, cloud syncing, and the latest software updates directly from Google come standard with Nexus 4."
Tudom mit jelent, de kurvára nem tudom értelmesen leírni magyarul, a cikkbe pedig azért értelmesen kellene.
-
zorromoto
senior tag
láttátok már ? USB OTG on Nexus 4
[ Szerkesztve ]
-
benco
tag
Németországba mennyi Euro egy N4?(Google Playen)
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
BoB
veterán
válasz ForRedGlory #4639 üzenetére
Egy megoldás:
A Nexus 4-en az Anroid Beam, a felhőn keresztüli szinkronizáció és a legújabb Android szoftverfrissítések az alapfelszerelés részét képezik.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Peddy789
őstag
Mintha jobban működne az automata fényerő szabályozás
-
MartOOn
addikt
válasz zorromoto #4640 üzenetére
ezek szerint nem hardveres a problema? en orulnek ha mukodne... azert valljuk be a cserelheto sd hianya utan az otg meglete illo lenne. legalabbis en ezzel hessentettem el az elso ellenerzesemet a beepitett memo miatt. szolvan majd nyomom otg-n...
3 "bajom" volt a teloval
otg hianya- ezek szerint megoldodni latszik
uzemido - 4.2.2 megoldotta
kamera... na erre kivancsi leszek.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
pityaa23
senior tag
cm-alatt is már 4.2.2.
Bár csak most dobtam fel, kíváncsi leszek az üzemidőre. Egyébként miket újítottak?
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
válasz MartOOn #4647 üzenetére
sanszos . de a videó a legjobb bizonyíték erre. ha valaki kipróbálná akkor jó lenne ha közzé tenné itt. bár nem olvastam bele de ha jól emlékszem akkor xda-ról jött a megoldás.( há honnan is máshonnan ).
twine kollega akkor már többet tud. szeritem ha már úgy működik akkor fél siker,persze abban csak az a baj hogy helyhez kötött a dolog
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest