- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FearTomi
őstag
Link Na ez király
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
pityaa23
senior tag
válasz saltanus #4399 üzenetére
Én egy angliában dolgozó ismerősöm által szereztem a telót. Rendes volt, 345Ft ért váltotta a fontot. Épp jött is haza, nem volt szállítási költség sem. Asszem így én vettem a legolcsóbban. Egy százas volt. Akartam adni egy 5 ezrest még a fáradalmaiért, de megfenyegetett, hogy ha többet fizetek akkor az övé lesz a telefon... Hát nem fenyegetőztem
-
MartOOn
addikt
válasz FearTomi #4408 üzenetére
279 fontért vettem... és házhoz hozták... problem?
339ft most a font középárfolyama... 94.581ft
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
mcsabi84
senior tag
No beléptem én is a 4.2.2. világába. Most gyors feltöltöm az aksit és meglesem mit bírunk éjjel
-
Tecnamo
csendes tag
Írtátok, hogy ~100-ból megvettétek. A telenornál viszont 113-ért (meg ugye a havidíj, hűség de az adatforgalmat/telefonálást stb. így is, úgy is fizetni kell) meg lehet venni, DE adnak hozzá garanciát. Egy külföldről való beszerzés esetén a garancia érvényesítés elég problémás.
Ti mi alapján döntöttetek a nem hazai beszerzésen? -
mcsabi84
senior tag
egy kicsit gyanús a hívás közbeni hangerőm. Mintha nem változna hangosításra/halkításra. Legalábbis leghalkabbra állítva olyan hangos, hogy három méterről tisztán hallom.
-
MartOOn
addikt
válasz Tecnamo #4415 üzenetére
én az alapján hogy ott élek ahol vettem...
nyaralásra egy ilyen? [link]Kevesebb smiley is megteszi, a fórum nem kifestőkönyv.
[ Módosította: Pompi ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Pompi
MODERÁTOR
Egyrészt itt már jópáran novemberben - decemberben megrendeltük, amikor az a hír járta, hogy talán majd márciusban lesz N4 itthon.
Aztán én pl. nem vagyok telenoros, tehát nem szeretnék semmilyen havidíjat fizetni, tehát max a prepaides verzió játszik, ami ugye 150 ezer. (ha nincs más lehetőség még mindig azt mondom, hogy megéri, már írtam többször is).
A garanciáról pedig. Playről 100 ezer forint körül van a telefon. Ez gyakorlatilag 50 ezer forint különbség. Ebbe adott esetben nekem belefér, hogy ki/vissza postáztassam UK-ba vagy esetleg megjavíttassam az LG szervízben, hogy ha a javítási költség kevesebb lenne, mint a postázgatás.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
sonique
őstag
én is nagyon filoztam hogy megrendeljem e kintröl
mikor lesz itthon ..? stb ..
de a gari viszont engem visszatartott és jobban is jartam
bar nem 100e vagy 108 hanem 118 de Lg itthoni garancia azért valahogy jobb
ráadásul mikor bementem hogy megveszem a telenornal az elöfizetésemhez
kérdezték mennyit a akarok most fizetni ... mert nem kell egyben az egészet
mondom még jobb igy adtam 50et a többi meg jön a telefonszámlával[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
elektromüszerésznek tanultam anno, így a suliból maradtak meg valami halvány emlékek az ionokról,részecskékről, töltésről.... de mivel sajnos nem szerettem soha a szakmám, így nem is értek hozzá.... nem véletlenül irtam azt hogy " hiszek abban", és nem azt, hogy " pontosan tudom" ! minden esetre a halvány emlékképek miatt logikusnak tűnik a lassabb töltés" boldogabb" aksi elmélet....
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
+1
valami remlik nekem is csepptoltesrol hosszabb uzemidorol... nalunk a vodanal volt vmi motorolas vagy a tkom se tudja mar milyen csoka es tobb oras eloadast tartott az akkumulatorokrol es azok tolteserol... ezert is kulonboztetnek meg gyorstoltoket pl...
Toltheto elemeknel is van kolunbseg h milyen toltovel adjak... szoval hiszem en is. +1HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
mrdavid
aktív tag
én 114 500 Ft-vettem német MM (vetettem) nulla PK-val
azért is vettem meg kintről, mert márciusba már forgalmazza a magyar MM, így két éves MM garival ha gond van, nem kell messzire mennem a gariztatással,
az előzőt ezért is passzoltam el ( UK playes), hogy legyen egy itthon érvényesíthető Nexus 4-emMacbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
mcsabi84
senior tag
Aki 4.2.2.-esen tolja az még nem tapasztalta a hívás közbeni hangerő parát?
-
adamikus
tag
Nekem is iszonyatosan hangos, folyton nyomkodom a hangerő le gombot hívás közben, pedig már a minimumon van, a fülem viszont szétmegy.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Valami oknál fogva a fényérzékelő szenzorom nem zárklja le a kijelzőt telefonálás közben. Tudtok ajánlani valami progitamivel tudnám a szenzor működőképességét ellenôrizni?
Választ köszi.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
pityaa23
senior tag
december 10.-én rendeltem, vártam, vágytam rá. Akkor még nem tudtuk a garanciális buktákat. Most örülök, hogy jól működik. Ha beszarik, van tartalék telefonom, de szerencsés is vagyok vehetek egy másikat ha azon múlik. Másnak nem ajánlanám, a garancia fontos. Szar érzés, ha elromlik és nincs más helyette. Én már okos telefon nélkül sajnos nem lennék el. Megszoktam, használom minden funkcióját stb.. Bevállaltam, kész..
-
MartOOn
addikt
szedd le róla a fóliát...
pityaa23: gyertek! kétezerpárszáz km. visszafelé vihettek pár n4-et is UK playből
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Akkor már én is vagizok kicsit
Az én N4-em is megérkezett kinti (USA) play-ből az ismerőshöz .Csak sajna még 3 hetet kell rá várnom.
Viszont sztem az enyém lesz a nyertes a vételt illetően 388 dollár mindennel együtt ami cirka 83660 ft
-
jacis
nagyúr
válasz sonique #4439 üzenetére
4.2.1 van rajta.
Nem tudom mitól van. Jó lenne valami olyan app amivel megtudom nézni mit csinál ha tesztelem.Szerk.: közben megnéztem és a girszkop sem megy. Valami olyan bibi lehet amit Te említesz. Hogy tudomantelót gyári állapotába visszaállítani? Root-olva volt illetve nyitva volt a bootloader amikor megvettem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Attish_v8
csendes tag
válasz zorromoto #4440 üzenetére
Az nem rossz, de azért még nem gratulálok.
És nem félsz, hogy nem lesz érvényesíthető garanciád? Nekem is lesz ilyen lehetőségem úgy néz ki, de még hezitálok, mert nem tudom, hogy nem lesz-e gond, ha gond lesz. Mármint, ha netán gariba kellene javítani valamit, mert akkor ugye mehetek a sunyiba az usa garanciámmal... -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Segit nekem abban valaki, hogy mi a módszere annak, hogy a telefont teljesen gyári állapotába vissza tudja állítani? Jelenleg nem működik egy szenzorom se mert az elöző tulaj alamit hekkerkedett a telefonnal.
Választ köszi.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
félisten
1. Toltsd le a Nexus 4 toolkitet
https://www.google.co.uk/search?q=nexus+4+toolkit&aq=f&oq=nexus+4+toolkit&aqs=chrome.0.57j0l3j62l2.2016&sourceid=chrome&ie=UTF-8
2. Flasheld vissza az eredeti ROM-ot, az eredeti recoveryt, es unrootold
3. Zard le a bootloadert.
while (!sleep) sheep++;
-
zorromoto
senior tag
válasz Attish_v8 #4442 üzenetére
nézd én ezt így vállaltam be. Az itthoni árakhoz képest közel 40 ezerrel olcsobb.Sztem ha a legdrágább részét a fő panelt kéne is cserélni akkor is egálba lennék,de bízom benne hogy erre nem kerűl sor.Ha meg megéri az 1 éves kort akkor meg lazán eladom 60 körül és buktam 25 ropit.
Mellesleg magát a javítást én is megcsinálom ha van csere alkatrész.
Én így gondolom ,de valaki már lehurrogott érte hogy milyen hülyeségeket beszélek.Nem akarom megnevezni.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
ha a playen vettem zenét és letöltöm a készülékre, azaz megörzés az eszközönt nyomok akkor hova menti? nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest