- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz FőDudu #43892 üzenetére
Csak pár észrevétel: Picasa az már egy lett a G+-al, ha jól tudom.
Panorámát és sphere-t tud a gyári kamera app is.
Amúgy a felsoroltak mindegyike megy gond nélkül bármelyik rom-on. Viszont majd valaki ajánl egy jót, mert én még mindig a stock-on vagyok.
Más:
ma voltam fürdőben és a telefon a szekrényben pihent. Amikor elővettem már megint a pin-kód fogadott... Gyanítom, hogy a hálózat miatt lehetett gond. Ja és a pin-kód után nem ment a mobil net, csak a repülőmód be és kikapcsolása segített a helyzeten.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
NTonee
veterán
eddig 1 kivétellel mindenkinek "rendben van". Köszi mindneki!
Kíváncsi vagyok, hogy ezután mi jön... vagyis inkább nem. Akinek mást ír, az ne tartsa magában.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Használ valaki Tasker-t? Eddig a Condi-t használtam, de mostanában (legalábbis az utolsó frissítés óta) egy kalap sz.r. Pl. nem teszi repülőmódba a telefont, nem állítja át a hangerőt sem estére. De gps alapján sem csinál semmit.
A Tasker-t megvettem, de az meg arra nem képes, hogy repülőmódba tegye a telefont 4.4 alatt, mert plugin kell hozzá. Ezt valaki tudta orvosolni?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Integra
titán
aki szereti az ilyet, imádni fogja, kint van a the room two
legalább annyira zseniális mint az első rész volt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Diamond500
senior tag
Decemberi és rendben van
-
mcsabi84
senior tag
Akkor a második kivétel: januári teló és good.
-
tybsen
addikt
válasz FőDudu #43900 üzenetére
Nekem is "okay"-t ir, junius vegen vettem azt hiszem. Szerintem semmi gond vele, marmint nyilvan hasznalt de rendben van. ket-harom evet biztosan bir, tobb nem is nagyon kell, az ember ugyis eladja. Vagy ha annyira ragaszkodik hozza valaki evek mulva is, akkor valahogy kicserelteti az akksit.
szerk:
( #43915 ) sonique: nalam meg nemet
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Az én 2014 januári gyártású és februári vásárlású nexus 5-ös telcsim is azt írja, hogy Rendben van!
-
őstag
Hali!
Tegnap új romot tettem fel, de az üzeneteket elfelejtettem elmenteni. Backup-ot csináltam. Van valami mód rá, hogy abból visszaállítsam?
Köszi!
-
NTonee
veterán
válasz tomiii007 #43926 üzenetére
eddig még én is eljutottam Igazából nem meglepő a hibás fordítás (ezért is használtam régebben angolul a telefonjaimat), csak vicces, hogy még ilyen apróságok sem sikerülnek.
(#43929) heidricha: qi töltés után nekem 1-2 percen belül 98% lesz, ha még nyomkodom is közben, akkor pillanatok alatt 96% lesz belőle. Kábeles töltéssel egy darabig 100%on marad.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz Scooter74 #43888 üzenetére
Majdnem...
Felmegy 100-ra, aztán átáll szakaszos módra, x percig tölt, aztán y percre lekapcsolja a töltést. A töltés alatt van olyan időszak, amikor érezhetően, vagy inkább "erősen" meleg, de a töltés végére ez elmúlik, szakaszos módban max langyosnak mondanám.
Ha ilyenkor leveszem a töltőről, tartja a 100-at egy darabig használatban is.
Óccó kínai pedig Igaz, nem a legeslegolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Medellin23
tag
Neketek is gondolkodva indul el pár alap google applikáció? Drive, youtube, Photos. Stock 4.4.2. NOW launcher. és laggol :/
-
atike
nagyúr
válasz Medellin23 #43931 üzenetére
Volt már gyári adatok visszaállítása...?
Szerk:
ja, semmi ilyen nincs az enyémen...[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
atike
nagyúr
válasz Medellin23 #43934 üzenetére
....a 4.4.2-re frissítés után jelentkezett a probléma egyből? Vagy jó volt egy darabig csak most jelentkezett...? Ha az utóbbi akkor lehet valami külső program kavar be... Ha már egyből rossz volt, akkor lehet valami nem jól sikerült a frissítéssel.... (?) OTA-n frissítetted?
Szerk:
Igen, azzal nincs gond hogy Art vagy Dalvik...[ Szerkesztve ]
-
Noys187
tag
Az enyem multhet csutortoki vasarlas es 'rendben van'....
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
zsocy
őstag
2013 augusztusi és good az aksim. Bírja is 2 napig többnyire
[ Szerkesztve ]
-
tomiii007
senior tag
Frissült a GravityBox igaz nem sok mindennel, de frissült XD
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
A hétvégén egy hosszabb úton szerettem volna használni a telefon GPS-ét, de a szivargyújtós USB csatlakozó meg nem szerette volna. Lassabban töltötte a készüléket mint amennyire merült.
Mondhatom nagyon praktikus volt. Frankó eBay-es cucc olcsón. Tudna valaki linkelni nekem egy ilyen dugót ami tölt is normálisan? (Mert ilyet vett, és használja, és működik is)Előre is köszi!
-
twine
veterán
válasz tomiii007 #43945 üzenetére
Bármi ami lockscreen-el kapcsolatos, azon továbblépek, mert évek óta nem használok lockscreent,,
Egy megváltás volt mikor belerakták gyárilag a droidba, hogy kikapcsolható legyen,,,előtte, az első telepítendő app-ok között szerepelt a "No Lock" a playről,,,
Mindenki úgy használja a telóját ahogy jónak látja,,,
Én pld úgy, hogy ha benyomom a powert, utána már ne kelljen nekem semmit húzkodni! (mert agyf@szt kapok tőle )
Gomb után, egyszerűen csak "mukodj"-ön -
NTonee
veterán
válasz z123456789 #43946 üzenetére
figyelni kell, hogy minimum 1A-es legyen a töltő, ennyi.
-
Scooter74
őstag
Egy kis észrevételt szeretnék megosztani veletek:
Tavaly húsvét előtti Pénteken megvettem a Telenorban a telefonom, az elején semmi gondom nem volt vele.
Ez Kb. 1 hónap,volt majd jöttek azok a gondok, hogy nem tudtam hívni egy jó darabig mert mindig szétkapcsolt a telefonom, sokat gondolkodtam, hogy mi legyen visszavigyem javítani, vagy mit csináljak. Igaz egész idáig a root ellen voltam, de mondom kipróbálok egy másik romot és ha akkor is lesz ez a gond akkor vissza viszem garanciában javíttatni a telefont. És láss csodát ez a probléma mióta gyári és nem gyári OS-t használok meg szűnt.Nem tudom, hogy van e összefüggés a dolgok között de nekem ez így segített és akkor az üzemidőről nem is mondok semmit.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest