- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
unatkoztam egy picit és egy ilyen chrome téma lett belőle:
Akit érdekel az innét töltheti a zip-t:
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
C.Brigante
veterán
-
ezvagyoken96
újonc
Mi a gond? Most vásároltam Nexus 4 et és letöltöttem pár alkalmazást, köztük a fecebookot is... Kb. 20 % volt a toltottsegem es ekkor bekapcsoltam a wifit hogy facebookozzak, ekkor a facebook kert egy reboot-ot es en kikapcsoltam a lutyut... tobbet nem indult vissza, toltore tettem es ugysem, ha hosszan nyomom a power gombot akkor pirosan eg a jelzo led... Mi a gond vele?
-
hYpErKe
tag
válasz ezvagyoken96 #43405 üzenetére
Szerintem nem a facebook kért restartot hanem az OTA frissítés, és kevés volt a kraft a telóban és elakadt frissítés közben.
Pixel --> Pixel 7
-
hYpErKe
tag
De lehet mégse ota volt, akkor ezeket próbáld végig, ha nem lesz jó vidd vissza cseréltesd ki.
Step 1 - Please plug the power adapter into a functioning wall outlet and connect your device to the adapter.
-Hold the following buttons for 10 seconds based on your device:
Nexus 4 or Nexus 10: Press and hold both Volume Up and Volume Down first, then also press and hold the Power button.
-The device should load the bootloader which has a picture of an Android and the word 'Start' with highlight around it.
-Use the volume buttons to navigate through the options until they see 'power off', then to press the power button on the device to select the 'power off' option.
-Unplug the device and quickly plug it back in within 10 seconds.
-You should see a charging battery icon on the screen.
-Hold the power button for 15 seconds and the device should turn on. If not, go to the next step.Step 2 - Charge the device for 1 minute:
-Plug your device into its original power adapter using the charger's original USB cable, ensuring that the power cord is securely connected to the tablet and the power adapter. Also, make sure you're using a functioning power outlet.
-Wait for one minute.
-Press and hold the power button for at least 15 seconds to see if the device powers on.
-If a charging battery icon appeared, the device may need more time to charge before it will turn on. Either way, if the device did not turn on, go to the next step.Step 3 - Charge the device for 1 hour:
-Plug your device into its original power adapter using the charger's original USB cable for an hour, ensuring that the power cord is securely connected to the tablet and the power adapter. Also, make sure you're using a functioning power outlet.
-After an hour, disconnect the charging cable from your device.
-Within 10 seconds of disconnecting the cable, quickly connect the cable again.
-Press and hold the power button for at least 15 seconds to see if the device powers on. If not, go to the next step.Step 4 - Charge the device overnight:
If your device does not power on after following the steps listed above, try charging your device overnight (at least 10 hours), then repeating Step 3.Pixel --> Pixel 7
-
tomiii007
senior tag
Amig pirisan eg a led addig ujra tudod rakni majd okosak segitenek
-
eastsider
nagyúr
szuper ez a diztonic tok! 12 nap alatt megérkezett az USA-ból. sima matt fekete TPU. semmi mintával. jók a gombok is. nagyon passzentos
mindenkinek ajánlom#43400) tomiii007: mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Hagyd a töltőn egy jó ideig és úgy próbáld bekapcsolni
-
NTonee
veterán
válasz tomiii007 #43408 üzenetére
Illetve lehet, hogy azt is kell, mivel valószínűleg az ota frissítés kérte a rebootot és félúton belehalt.
Más...
Kipróbáltam ezt a párszor említett 2g/3g automatikusan kapcsolgató Intelli3G izét. Nálam a teló ébresztésekor annyira lassan vált vissza 3gre, hogy helyből ki is kapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
-
ezvagyoken96
újonc
válasz ezvagyoken96 #43417 üzenetére
Most már annyira haladtam, hogy a piros led olyan 15 mp után felvillan s azzal vége...
-
NTonee
veterán
válasz ezvagyoken96 #43418 üzenetére
Ha azzal a leírással sem kel életre, akkor ez a megoldás, de ebben az esetben én inkább visszavinném a telót.
De ne kapkodj, a step4 arról szól, hogy hagyd fali töltőn pár órán át és ne nyúlj hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Fenix008
újonc
Sziasztok!
Vettem egy nexus 4-et és mikor média eszközként csatlakoztatom a géphez(windows 7) és valamit a telefonra akarok másolni,akkor befagy a másolás, a windows eszközkezelővel együtt.Mit lehet ilyenkor tenni,ez gyakori probléma?Így nem tudok szinte semmit se rámásolni:/
Előre is köszi! -
bAtt001
addikt
sziasztok, beköszönök én is mint új tulaj
-
törölt tag
válasz Fenix008 #43421 üzenetére
Ne azzal szívj hanem ezt próbáld, hibátlan, és nem kell kábellel fogllkozni sose:
WiFi File Transfer[ Szerkesztve ]
-
hYpErKe
tag
-
Hachiko95
aktív tag
válasz Hachiko95 #43332 üzenetére
Megjártam a MM is, 5 hetet mondtak a szerviz időre. Viszont nem volt nálam a töltő, ezért nem vették be. A Telemax-hoz vinnék amiről nem olvastam túl jó véleményeket. Így lehet bevállalom a fizetős Központi Márkaszervizt. Elvileg ők gyorsan megvannak vele és van is alkatrészük.
-
atillaahun
veterán
Most válaszolt a fejlesztő egy régi bug reportra, hogy megjelent a Call Recorder legújabb beta verziója XDA-n, 1 perc alatt feltoltam, és bármi beállítás nélkül alapból frankón rögzít mindkét irányba érthetően. Custom Rom, kernel és ART alatt.
-
Picco
addikt
A viszont latasra uraim, atpartoltam nexus 5-re a carphone warehouse akciojanak koszonhetoen, 240£ert vesztegetik a 16Gbos modellt.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
catroot
veterán
Az mégis mitől van Chrome alatt, hogy pl. böngészem a 444.hu oldalát, erre kapom a pop up üzenetet, hogy lassú a rendszerem, telepítsek valamilyen cleaner-t. Persze a Chrome alatt le van tiltva a pop up. Ja és egy deka warez nincs a telefonon.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
asturel
őstag
Masnal nem szokott egy ido utan beakadni a location ha wifi+cell alapu helymeghatarozas van? Facebook/viber/idokep/stb az utolso gps pozicional van beragadva (idokep pl. folyamatosan irja hogy nem tudta meghatarozni a lokalizaciot), mig google maps mukodik. Ha bekapcsolom a gps alapu helymeghatarozast a tobbi app is elkezd mukodni addig mig vissza nem valtok cell+wifire, reboot utan persze minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest