- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Peter89x #1350 üzenetére
Több, mint egy hónapja van nálam, és semmi baja. Az érintőkijelző hibáját szoftveresen javították, nem tudom, van-e valaki akinél még fennáll, és zavaró a mindennapi használatban.
Exynos többet kér, mint a Snapdragonos 5G verzió, cserébe jobban is melegszik. Nálam másfél napot megy egy töltéssel, ez kb. átlagos a mai mezőnyben. Kb. ugyan ott van üzemidőben, mint a régi S8 új korában, viszont gyorsabban tölt.
Két SIM-et fogad, nekem Vodás van, függetlenül kaptam, Voda, és Digi SIM van egymás mellett hiba nélkül. Igaz, ilyenkor nincs memória kártyás bővítési lehetőség.
Icewolf || kósza ||
-
Fiktivlife
tag
Kb. 1 hónapja gondolkodtam hogy a páromnak veszek egy ilyen telót. Feljöttem ide a fórumra de az első 500 -ig hsz-ig olvasva arra jutottam hogy vásárlás elhalasztva az érintőkijelző hibák miatt.
Elnézését hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást most sem de segítenétek hogy megoldódott ez a probléma már vagy még mindig előfordul esetleg és várjak tovább? -
Vyndree
őstag
válasz Fiktivlife #1355 üzenetére
Megérné legalább az utolsó 100-150 hozzászólást elolvasni, ugyanis javítva lett a kijelző hiba. Több mint egy hónapja van nálam a készülék, nálam már nem produkálta, azóta pedig volt két frissítés.
-
Manka76
senior tag
válasz Fiktivlife #1355 üzenetére
Nekünk 2 hónapja van meg. Kb 3 hétig én használtam azóta a nejem. Napi használat során amikor nem kell két ujjadat rángatni a kijelző szélén nem fogod észre venni hogy egyáltalán van valami vele, ha egyáltalán van. A teszt programot sem raktam fel mert nem érdekeaz ilyen dolog. Ha hasaználat közben láttam volna akkor menne vissza de eddgig semmi. Használja ha meg nem jó akkor vissza. De ez bármilyen mmásik készüléknél fenn áll.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Peter89x
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Egész megnyugtatóak voltak. Jó látni hogy a gyártó azért támogatja a készülékeket. (Az LG-vel ilyen szempontból nincs jó tapasztalatom.. 2018-ban jött az első és egyben egyetlen frissítés G4-re, az is csak valami "must have" biztonsági frissítés volt..) A Samsung meddig fogja támogatni ezt a telefont, erről lehet esetleg tudni valamit?
Tényleg, és azt a hibát tapasztalta már vele valaki, hogy pl. az ébresztés nem szólalt meg? Note 20 topikban olvastam róla azt hiszem, párom céges A20e-je is produkálta, szóval sejtésem szerint típus független szoftveres baki.[ Szerkesztve ]
-
justmemory
senior tag
válasz Peter89x #1359 üzenetére
Szia,
ha jól emlékszem 3 év és/vagy legalább 2 Android főverzió frissítését ígérte a Samsung. Javítsatok ki!
Nekem mondjuk eddig pozitív a Samsung ilyen szempontból; 2015-ös telóra (A5) is adtak ki biztonsági frissítést az idén (legalábbis valaki mintha írta volna; nekem már nem gyári ROM van azon a telefonon...); a Gear Sport is kapott teljesen új funkciókat, pedig az sem mai darab...--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Leshrac
csendes tag
Sziasztok!
Ha ugyanolyan árban vannak, akkor az s20 vagy s20fe a jobb választás szerintetek?
-
samu74
addikt
válasz Rinocerosz #1365 üzenetére
Ha nem megy a kijelző több az mint félóra. Csak 500 mAh.
-----------
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1365 üzenetére
de a Samsung sose volt üzemidő bajnok.
sajnálom ,h nem tudtok venni S20 FE 5G verzát...ez teljesen más világ...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
justmemory
senior tag
Szia,
nekem így alakul. Részletes akksielemzést nem csináltam, mert különösebben nem érdekel. Nekem bőven megfelel... Ebben van pici/minimális játék, pici DEX, ha kell SmartView, videózás és fotózás, youtube, akár videószerkesztés, általános dolgok (bluetoot-on óra folyamatosan, plusz fülhallgató sokszor)/telefonálás, stb. Napközben minden be van kapcsolva, éjszakára repülő üzemmódba teszem és kikapcsolok mindenféle szinkront. Így éjszaka talán 1-2%-ot merül. Nagyjából 20 és 80% között igyekszem tartani a töltöttséget. Exynos-os S20FE... De minden attól függ, hogy te mire és hogyan használod, ahogyan írták mások is.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Rinocerosz
őstag
válasz leslien #1367 üzenetére
Engem nem annyira zavarna az Exynos mert a teljesítmény elég mindenre. Viszont az üzemidő az fontos lenne. A készenléti fogyasztás nagyon magas és szerintem ez az elsődleges probléma. 1 óra alatt ~ 1%-ot merül ami rengeteg. A konkurencia ebben sokkal jobb.
Remélem ezen fognak faragni és akkor tökéletes lesz a telefon. Talán a most érkező One Ui 3.0 majd meghozza a változást.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A DEX-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha veszek egy mirrorscreent támogató külső eszközt, akkor azzal tud működni egy sima monitoron is a DEX? Mert azért ezek nem vészes bérházások, nekem viszont nagyban megkönnyítené a napi munkát.
-
leslien
nagyúr
11-es droidról van vmi infó?
-
leslien
nagyúr
S20 FE 5G zöld... [link] Emag akciós 225k....
[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
válasz Mátésum #1375 üzenetére
Akkor vegyél inkább egy ilyet [DEX kábel]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Badboys
őstag
válasz leslien #1377 üzenetére
Az Emagban nem bízok, sok rosszat olvastam már róluk főleg garanciális ügyekben. Nem tartom kizártnak a szürke importot valamelyik sufni gsm akció. Amikor meg gariztatni kell akkor jön a probléma. Én már csak ilyen vagyok. Ebben az országban azt sem hiszem el amit kérdeznek. Ez a következmények nélküli Mária országa. Sok sikert hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz leslien #1382 üzenetére
Amennyiben biztosan tudnám, hogy meg szűnik a folyamatos hálózat ingadozás akkor rávenném magam a cserére. Az A 71 ek is ezért mentek vissza pedig abban snapdragon van. Kizárólag ennyi a problémám a telefonnal, de ez mód fölött zavar. Az, hogy talán 1 órával többet bír azt magasról. Az 5 G sem érdekel. Az ingadozás az aggaszt. Van még 7 napom az elállásra így bármi elő állhat. Honnan tudod, hogy Eus? Majd amikor kézhez kapod. Nem valószínű, hogy a snapi megoldaná a problémát azt inkább a samunak kellene megoldani. Mint tapasztaltam tesznek a problémákra magasról.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz Badboys #1383 üzenetére
Samsung nyavaja a hálózatkezelés az tuti. Huawei jóval jobb ezen a téren, de az akkor se kellene ha ingyen adnák se. Pláne GMS nélkül. Mondjuk a szolgáltató is legalább annyira saras ebben mint a samsung, pláne hogy verik a mellényt az 5G-re, aztán meg nézi a paraszt a 2G ugrálást...
-----------
-
Badboys
őstag
A huawei watch2 után azt mondtam ,soha többet huawei termék még a környékemre sem jöhet. Nem véletlen a kisbetű. A magentánál vagyok eddig ilyen ugrálást nem tapasztaltam csak a samuval. Biztosan az ő saruk. Nyáron kisem merek menni a Dunára mert ott lehet meg is szűnik a hálózat. Azt hiszem arra a célra marad az U11 annál ilyen mutatvány nem volt. Az SGW 3 miatt kell a samu. Minden reggel meg erőszakolom magam, hogy ne vigyem vissza és ez rossz ómen.
-
Bdanyy
addikt
válasz Mátésum #1387 üzenetére
Nem, megy kábelen is [link]
Usb-c bemenet is van már sok monitoron, akkor nem kell semmi átalakító sem, csak egy usb-c-usb-c kábel.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Két dolgot szeretnék megkérdezni. Exynos 990 valóban nagyon melegszik nyúzás esetén ?
Akku S20-nál vagy S20+-nál jobb valamivel ?
Snapdragon nagyon húzós lenne árban ezért kérdezem.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
piocasember
tag
válasz eladogeppc #1393 üzenetére
Nekem volt már, hogy 10 perc messenger hívés után tűzforró volt.
-
justmemory
senior tag
Nekem egyszer írta ki, hogy túlmelegszik; mikor DEX-en keresztül (wifi-n TV-vel) viber videóhívás ment kb. 30 percig. Nem szoktam nagyon gyötörni, mindennapi használt mellett (böngészés, fotózás, szerkesztés, youtube, viber, telefonálás) én különösebben nem érzem, hogy melegedne.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Badboys
őstag
Nekem belakás közben melegedett elég szépen. Azóta nem vettem észre. Fentebb linkeltek 5 G t 220 ér. Csak zöld kivitel. Emag, ha nem gond. Néztem, de már nem emlékszem melyik zug Gsm a gyakorlati forgalmazó.
-
eladogeppc
veterán
Most egy Exynos ajánlatom lenne úgy, hogy iPhone 11-et adok, és Exynos-os S20FE kék +40-et adna a srác.
Csak nem esne jól, ha nem lenne meg 4-5 óra SOT.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
őstag
válasz eladogeppc #1397 üzenetére
Csak nem esne jól, ha nem lenne meg 4-5 óra SOT.
Határeset...Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs