- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz eladogeppc #1400 üzenetére
Snapi 865 az 5G-s az Exynos 990 meg 4G változat.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
eladogeppc
veterán
válasz novinyul #1401 üzenetére
Nekem most azt is el kellene döntenem, hogy a Snapdragon-os megér-e 75 ezer különbözetet.
Mert ha Exynos-t választok, akkor marad 40 ezrem. Ha 5G a lényeg, akkor Exynos+40 marad a zsebemben.
S20 plus exynos-a bírja jobban, vagy ez például azonos használattal ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
őstag
válasz eladogeppc #1400 üzenetére
Nekem a 4G változat van, az kb. az újkori S8 szintjét hozza üzemidőben. 24 órát nálam elmegy, de nekem nincs sok képernyő időm, és nem játszom.
Az S20-ról nem tudok nyilatkozni, nem volt. De, szerintem erősen felhasználó függő, mit bír a cucc. Ez is egynapos teló, mint a legtöbb.Icewolf || kósza ||
-
novinyul
veterán
válasz eladogeppc #1402 üzenetére
Snapis nem volt nekem. Nálam 4G hálózaton 4-5 óra SOT van.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Emellett a telefon mellett döntöttem a Xiaomi ellenében, remélem, jol tettem. A kérdésem az lenne, hogy milyen wireless eszközt ajánlanátok töltéshez? Köszi!
-
samu74
addikt
Koreában kiadták a béta android 11/one ui 3-at az FE-re,szóval lassan ide is lecsurog.
-----------
-
novinyul
veterán
-
samu74
addikt
válasz novinyul #1413 üzenetére
Hát az nem biztos hogy javítva lesz,az amerikai értékek nem biztos hogy ránk is érvényesek lennének. Huawei meg a Xiaomi combosabb ilyen téren. Na majd meglátjuk hogy az új droid meg felület mi jóságot hoz nekünk. Egy kis optimalizálás jöhetne,néha mikor írok ide a chrome kimered úgy...Pötyögok ide aztán sehol semmi,a billentyűzet nem reagál.De csak itt a fórumon,érdekes máshol semmi baja a billentyűzetnek. De lehet a Chrome nyűgje,passz.
Mindenki dicséri a samsung gyári böngészőjét,de annyira megszoktam már a chrome-ot,lusta vagyok átszokni.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Prophyte
tag
Milyen/melyik wireless készüléket ajánlanátok az FE-hez? Köszi!
-
Badboys
őstag
Az antennák érzékenységének javulásáról valami hír?
-
-
zsolez76
tag
Végre van sötét módom a facebooknál.
-
samu74
addikt
válasz Prophyte #1419 üzenetére
A SES storeban a gyári samsungos ha belefér az árba. Ez ni.
icemad bosszantó hiba,feltűnt nekem is hogy ha oda vissza lépkedek akkor magához tér.Most próbálom amit ajánlottak hogy az itteni szerkesztőt a régire visszaállítom. A neten pár s20 tulaj is panaszkodott erre a hibára,ott pl. a billentyűzet eszköztárában kapcsolgattak ki ezt-azt(emoji pl.).
zsolez76 párom is nézett hogy "tök jó hogy tiéd fekete",aztán pár hétre rá az övé is az lett. Kb. 1 hete megint fehér neki és nincs is ott a lehetőség se .
[ Szerkesztve ]
-----------
-
gatto_
senior tag
Megőrjít a telefon. Időnként azt csinálja, hogy egy hétig hibátlan, aztán azt veszem észre, hogy merül mint a Titanic. Na olyankor van az, hogy mikor lezárom a képernyőt akkor kikapcsolja a wifit. Látom mikor feloldom, hogy újra csatlakozik. Semmit nem állítok sem a routeren, se a telefonon, de mégis ezt játssza. Eddig egy újraindítás, vagy ha töröltem a wifi hálózatot és újra hozzáadtam általában segített, de most már az sem. 2,4 és 5G esetében ugyanaz. A 4G mobil hálózat elég gyenge nálam, ezért merül mint állat. Van valami ötlet?
-
Bathorypeter
tag
Sziasztok.Mit adnak hozzá tartozékként?Most mennék venni egy ilyen telefont,de nem tudom hogy tok vagy fólia jár-e a telefonhoz,mert akkor megvenném előtte.Esetleg sztereó fülhallgató?Válaszotokat köszönöm.
Akkumulátorja ha játszom rajta,akkor kibír egy napot?[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz Bathorypeter #1430 üzenetére
Fólia a kijelzőn, kábel és töltő fej a dobozban és ennyi. Jàtékkal kizárt hogy 1 napot kibírjon, átlag 4-5 óra SOT amit tud.
-
maaniac
aktív tag
Beszálltam én is a táborba egy 4G-s verióval, itt svájcban most egy galaxy watch is jár mellé . 5G-s verziót akartam de nincs raktáron
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz Bathorypeter #1430 üzenetére
Fülest olyat nézzél hozzá ami vagy type-c vagy bluetooth. Mert jack az nincs.
-----------
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! A telenornál vásárolt teló, remélem független,(?) olvasom ezt a SOT-ot, mármint 120hz mellett 4-5 óra? Mert az nem sok, vajon 60hz-n mennyi lehet? A mostani A71 lazán 6-8 órát tud 6.7" kijelző és ue.akksival.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
leslien
nagyúr
válasz Black_Raven #1439 üzenetére
független XEH...
nem hisztek nekem ,h a Mongoose powered Exynos az hulladék... majd talán a következő generáció az már jobb lesz...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
novinyul
veterán
-
leslien
nagyúr
válasz Black_Raven #1441 üzenetére
vagy kihozol egy iPhone t és eladod abból veszel 5G verzát... ha rablánc akkor legyen értelme...
-
Black_Raven
veterán
válasz leslien #1443 üzenetére
A rablánc már túlzás, évek óta készülékcserével hozok ki másikat, ami azt jelenti, ha veszek másik telót, újraindul a hűség, ami nem érdekel mert 7 éve ott(is)vagyok. Igen, az Iphone a másik amit kinéztem, de akkor mi van, ha ott ragadok? mert nem adom el, hanem használom. i11 vs FE , teljesen tanácstalan vagyok, talán az segit hogy sosem voltam IOS-en, de annyira hajt a kiváncsiság, bár eddig győzött a józan ész.Ami biztos:, egy telefont max 5 -12 hónapig használtam eddig, ami enyhén szólva sem gazdaságos. sőt egy baromság, de megunom őket.(ezért nem i12)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
leslien
nagyúr
válasz Black_Raven #1444 üzenetére
ha i11 akkor a prot vedd...
-
voncci
aktív tag
Már a harmadik 5G-st küldtem vissza, van akinek teljesen hibátlan a kijelzője??? A ghost touch-ra gondolok.
-
voncci
aktív tag
válasz Black_Raven #1447 üzenetére
Egy csomó videó van a neten, sőt én is raktam már fel ide korábban. Nekem a legzavarobb gépelés közben volt , sokszor teljesen mást írt mint akartam Én nem játszom, de akik igen, ott meg durvábban elő jön.
-
leslien
nagyúr
most nézem meg, de minimális szinte észrevehetetlen a mindennapi használatban...
szóval ezért nem fogom feladni a 5G verzát.... pláne ahogy nézem neked kb 2 hónappal ezelőtt volt...azóta volt 2 security patch...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest