- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz chatran #47204 üzenetére
Én onnan vettem a Piston 3-mat, eredeti... Nem akartam bogarat ültetni a füledbe! A fórumtársnál, akinél kiderült, hogy hamis, minőségbeli problémák is voltak hangzás tekintetében.
Ru$y: valszeg igazad van! (bár ez fekete)
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
DavidQ
tag
Aktuális a téma, mert pont pár napja volt szó fm transzmitterekről.
Érkezett ma egy ilyen: [link].
Elég minimalista csomagolás: egy kis simítózáras tasak, benne egy 30cm-es jack kábel, egy használati útmutató, és maga a készülék.
No, még mindig meg tudnak lepni a kínaiak. Nézzük miért!
Ugyan nem az enyém lesz, de próbáljuk ki! Transmitter bedug, jack egyik vége bele, másik a telefonba. Fm 87,5 (legelső fm frekvencia) beállít, próba. Zajos, sistergős, halk, rosszul hangzó zene. EQ természetesen semmit nem ér neki. Hát jó, mondom, akkor ez ugyanolyan hulladék mint a többi. Na jó, nézzük mit tud Bluetooth-on (gondoltam ettől úgyis csak rosszabb lesz). Párosít, csájníz kislány már mondja is szörnyű akcentussal, hogy: sikeresen párosítva. Na, hadd halljuk. Zene elindít és: AZTAK***A
Minimális, annyira elenyésző sistergés, hogy tényleg csak a zenék közötti váltásnál hallani. CD minőség, jó hangzás, hangos zene, EQ nélkül.A kínai logika ismét felülírta a józan paraszti észjárást. Kábellel zajos, rossz, halk; Bluetooth-on tiszta, szép hangzás, és hangos.
Rendeltem is egyet magamnak!
[ Szerkesztve ]
Nem minden kínai szirszar szar!
-
twi452
senior tag
válasz DavidQ #47207 üzenetére
próbáld ki másik jack kábellel ha van lehet, hogy csak az gagyi/hibás ha azzal sem oké akkor marad a bt mert gondolom nem akarod szétszedni
én végül megrendeltem a kicsit drágább xiaomi féle hasonló töltőt
ha már a telefon is az lett.. a bt-s hangszóróik nem rosszak de majd kiderül -
zsiz
őstag
válasz Saccco #47188 üzenetére
Ezzel csak egyetérteni tudok. Használtam sima fóliát, vékonyat vastagat is, matt fóliát, most pedig tempered glass-t. Soha többet mást. A sima fóliákat gyakran kellett cserélni, főleg a vékonyat és szedték az ujjlenyomatot. És sose tudtam normálisan felrakni, mindig összeszedett valamit a levegőből (magas páratartalom mellett is, fürdőben, fürdés után is). A matt fólia vastag volt, "szemcsés", sokat torzított a képen. Cserébe tartós volt, nem gyűjtötte a zsírt, de kicsit fura volt a tapintása is. Nem tudtam megszokni, öröm volt levenni a telefonról, hirtelen olyan szép képe lett... A tempered glass - legalábbis annak vettem szintén gyűjti az ujjlenyomatot, de tényleg könnyű letörölni és utána olyan mint az új. nem torzít, tényleg véd (azóta nyugodt szívvel berakom zsebbe a telefont a kulcs mellé is és egy darab karc sincs rajta) és olyan könnyen felraktam, mint még soha egy másik fóliát sem sikerült.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Krogoth
senior tag
Tudtok-e mondani erre való tempered glass-t? Az nem baj, ha a kamerát eltakarja, soha nem használom.
Köszi
-
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Az ilyen jellegű [link] készülékeket hova kell bedugni? A füles helyére? Több ilyet láttam, de nem tudom hova kell csatlakoztatni. A mobilin van 3,5 jack és micro usb.
Köszi a válaszokat.Üdv
-
Beni2360
félisten
Vagy tetézem és a Tempered Glass-ra teszek matte fóliát
Levétel előtt egy próbát megér.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
oszy
veterán
Ez a memóriakártya jó vételnek számít? Vagy inkább válasszak egy hagyományosat?
Ő a begbízható eladó ugye?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Beni2360
félisten
válasz DavidQ #47207 üzenetére
Nekem kettő db van belőle és csodás hangon szól kábellel is. Inkább a megfelelő sávot nehezebb megtalálni amin mellékzaj nélkül szól.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gabe_
őstag
Hálózati adattárolóra van esetleg valami kici óccó megoldás? Az sem baj ha bele varázsolható 2,5" hdd...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
trebrona
nagyúr
válasz Vertigo18 #47197 üzenetére
Lényegtelen, az csak a piston3-nál számít. Van itthon fehér piston 3 youth, fehér gyűrűkkel, illetve fekete piston 3 color edition, fekete gyűrűkkel, mindkettő eredeti.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
zsiz
őstag
A héten jött: Egyenes csiszolóhoz gravírozó bitek [link] [kép] kép. Hát nem vagyok tökéletesen elégedett.. Egy párat ugyan kipróbáltam, teszik a dolgukat. Viszont a tartó valami igénytelen hulladék műanyagból van, hiányzik belőle egy darab kép Nem kitört, hiányzik. A felső része meg az egyik sarkán elrepedve érkezett kép. Valamint az a zöld szivacs szerű cucc pont semmit nem ér. A legkisebb rázkódásra is kiugranak a helyükről a bitek.
8 nap alatt itt volt, meg is lepődtem rajta. Csak most a linket megnézve ugrott be, hogy EU wh-ból küldték, ezért volt ilyen gyors. Rendeltem még pár szerszámot a géphez (üvegfúrószár, gyémántkorong, fa marófejek) rájuk dobtam egy 10-5 kupont, így összesen fizettem kb 1900 Ft-ot. A másik 3 cucc Kínából jön, azok még nem értek ide.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
elszabi
tag
Nekem ezek jöttek a mai napon:
Huawei P8-hoz kihajtható tok. 1150 Ft volt pontokkal, annyit bőven megért. Még kaparós sorjegyes QR kód is van rajta, amivel a gyártó oldalán le lehet ellenőrizni, h igazi. Amúgy a tok teljesen rendben van. Egyetlen hátránya, hogy így nem csúszik annyira a telefon, így a farzsebemből neccesebb kihasználni. Szállítási idő: 18 nap.
A GB pár hete meglepett egy ajándék Yi kamerával. Így kellett hozzá pár dolgot szereznem - egy csomagban rendeltem, 10 nap alatt megjött.
szilikon tok - semmi különös. passzol és annyi. komolyabb tokot egyelőre nem akartam, vízállóság most még nem fontos...
csipeszes rögzítő - ez egész jó cucc.tényleg harap rendesen, már vékonyabb dolgok esetében is. kicsit nehezen forgatható, de talán ez az ára, h később ne legyen lötyögős.
kormányra rögzítő - ez meg kicsit vicces, mert emlékeztet a régi állványfejemre. magyarán lehet minden irányba dönteni, forgatni, csak hát nem egy gömbfejes dolog, szóval annyira nem megy gyorsan. majdnem teljesen műanyag, de tartósnak néz ki. 2x akkora, mint a kamera maga. -
veterán
Estét urak!
Tronsmart usb kábelre nem tudtok akciót?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
KL48
tag
válasz elszabi #47223 üzenetére
Vigyázz a "kormányra rögzítővel! Nekem minden ízében tuningolni kellett. A fotómenetes csavar megforog hamar, a műanyag ellenanya meg szétporlik. Én mindent újra ragasztottam és az üregeket kiöntöttem műgyantával, beépítve néhány acél gombostűt. Most bátran meg lehet húzni és egy darabig örökös.
-
erzol
őstag
válasz Silent77 #47226 üzenetére
Geekbuying-on most 7 dodó az 5-ös pakk.
7.50 az aranyozott
Minden variációban akciózzák.[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
-
The DJ
addikt
Tudtok ajánlani korrekt áron megbízható USB-s EU csatlakozóval rendelkező töltőt telefonhoz? Párom Jiayu S2-jének a gyári töltője eltávozott és kellene neki valami, ami nem égeti le a lakást és nem is purcan ki 2 hét alatt.
Nekem 2 portos Blitzwolf van, de neki elég lenne valami sima 1 USB-s, de azért relatíve gyors és sokak által tesztelt változat is. Merre nézelődjek és mit lenne érdemes? Nillkin? Blitzwolf? Banggodról vagy ebayről olcsóbb?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Krogoth
senior tag
[JAKEMY 1/4" Strong Magnetic Pole Socket Extension Bar Electric Screwdriver]
Mi a különbség köztük? F5, SL, F7, GH, stb...? -
Ciccuka
veterán
Ped Egg ilyet valaki próbált már, bevált?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Ciccuka #47235 üzenetére
Barátnénak van, első rendelés jópár éve volt, akkori 1. osztályú minőség, amikor csereéretté vált akkor 2 éve mar nem annyira jot kuldtek de hasznalhato volt.
Elméletileg kép alapjan ez a rossz és ez a jobb fajta. De pontosan nem tudom beazonositani...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Czimby
addikt
ORICO külső HDD házzal van valakinek tapasztalata? 3.5-es modellt néztem ki.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
tvse1995
senior tag
10000es xiaomi powerbankra mennyi garanciát ad a banggood?
Elromlott az egyik amit a családba rendeltem... -
Ciccuka
veterán
Erről a lapos Vention HDMi kábelről mi a véleményetek (5Méter esetén elég kedvező az ára)?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
tonyrulez
őstag
válasz Czimby #47237 üzenetére
Nemrég vettem meg Gearbestről, 3TB-os HDD van benne. Alá kell pakolni valami rezgésmentesítőt (rögtön mehet alá a csomagolóanyag amivel küldik) mert nekem berezeg tőle az egész asztal amire tettem. Adott idő után automatikusan leáll, és ha megint kellene akkor felpörög. Átlag 47 fokos, hosszabb idejű másolásnál felment 50-re. Egyébként nagyon gyors, nincs vele semmi baj, tökéletesen szuperál.
4 8 15 16 23 42
-
Zeki
nagyúr
banggood kupon van most teló töltőre?
-
ADAM1337
nagyúr
Nah nekem is megjött a transmitter gearbest-ről: [link]
Amit nem is írtak benne, mappákat is kezeli, nekem 107.1-re állítva, a rádiót kikellett nyomni az rds-t és tökéletesen ráállt, bt-n is tökéletes.
Nagyon kevés fehérzaj van számváltásnál, de első ilyen transmitterem, én megvagyok elégedve vele.
Egy E39-be használom, gyári nokia erősítővel és bt-n még a mélyeket is elég szépen átviszi, annyi hogy nem érdemes a transmitternek a hangerejét maxra rakni, inkább az autó erősítő adja a többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest