- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Valakinek valami tapasztalata NAGYON fényes E14 foglalatú "égő"-vel? Olyan kellene, ami mondjuk nem 3 hetet bír és személyes tapasztalat van vele kapcsolatban...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
KTU
addikt
válasz Vertigo18 #47101 üzenetére
Link, még jött belőle
vagy 30 akárhány van már
Még működnek, nap mint nap használatban,
A 30m2 -es helyiség kb. 1/3-ára (egy beugróba) raktam plusz még 3db 10W-osat.
Így eléggé üt a fény "mennyisége" is.Van mindenféle foglalatba, de volt olyan hogy E14 foglalatba kellett raknom egy E14 --> E27 átalakítót,
mivel vannak olyan lámpatestfoglalatok ahol nem lehet teljesen betekerni a led "égőt",
mivel túl nagy az átmérője, közel a foglalatnál.
Hű ha, de jól megmondtam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
trebrona
nagyúr
válasz MenőManó03 #47100 üzenetére
Nagyon köszönöm, így már rendelem is! :-)
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm szépen! Nekem irányított fényű van, nagyon jól bevilágítja, amire irányítom és semmi baja, kb. fél éve megy. Most olyan mennyezeti lámpába lenne, amit ritkán használunk (értsd, 3 naponta kb 10 percet), de akkor üssön a fény. És ne legyen gond, ha egyszer-egyszer becsúszik egy 5-6 órás legozás alatta a fiammal, ne durranjon el, ne égjen ki és csillogjanak azok a kockák, ne kelljen keresgélni...
Kipróbálom a linkeltet, köszi!
Valami 160-170 fokos nincs ajánlott? Csak ez a kukorica - 360-as?
Jah, meg láttam ilyen "Watt-mérőket", ami tulajdonképpen egy konnektorba dugható E27, vagy E14 foglalat... Azt hogy keressem? Érdekelne, mennyi a valós W-érték...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
KTU
addikt
válasz Vertigo18 #47106 üzenetére
Szerintem a kukorica adja a legtöbb szórt fényt.
A foglalatra figyelj mert nagyon soknál nem lehet belecsavarni teljesen,
ennél is csak úgy sikerült, hogy a középső érintkezőkön hajtottam kifele.
De volt volt hogy csak átalakítóval volt jó!.
Rendelhetem másik "izzót" + átalakítót, ami a legbosszantóbb, hogy nem működött azonnal.
plusz 2 - 3 - 4 hét.Fogyasztásmérő
2 különböző típusú van, azokkal mértem amit írtam.
Lidl, aldi, obi, stb. van néha akcióba akár 3eFt-ért.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
havri1
félisten
Nekem van 3 db kukorica is, már nem tudom hány wattosak, meg egyéb értékeket, de ilyen 2000 vagy mennyi lumennel volt a fantázianeve. Kb 100W hagyományos izzónak felel meg. De valahogy nem az igazi..mivel ponokban adja le a fényt, baromira vakít, még holttérből is. Nem is használom már. Most nekem a spot jobban bejön. Azokra a területekre, ahol kell az erős fény, merőlegesen lefelé világítok, nem vakít, mivel nem szemből világít, de adott részen iszonyat fényerő van.
Most szereltem fel pont a gyerekszobába. Jelenleg 4es spot van (OBI-ba vettem 5-6e körül magát a lámpát) és ebayről vadászom az erős ledeket hozzá.havri
-
KTU
addikt
válasz havri1 #47108 üzenetére
Azt is rendeltem, spot 15W, tényleg erős fényt ad,
de nem világít be mindent 30m2-en, ha éppen olyan helyen vagy, vakoskodás van.
A 15W-nak írt, 5 - 6Watt körül fogyaszt valójában.Ez is olyan, hogy kinek mi jön be.
Az obi-ba én is vettem lámpát leárazottat, GU10 foglalat, szürke vagy ezüst, 4-es, 2-es, és 1-est is.
Nem rossz amit hozzá adtak led "ízzó", csak kevés.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
havri1
félisten
Persze, ez egyértelmű, csak azért írtam, hogy nekem így jobb, ha inkább a szőnyeget világítja, és nem vakít. A falakat meg a plafont feleslegesnek találom, de nyilván, egyéni ízlés kérdése.
Nekem a 28nm szobában most 4db spot van (2db 12w led, és 2db 50w halogén, úton a led), és so so. Kell még 4 úgy tűnik, de az úgy már elég vad fényt ad, de továbbra is irányítottan, pontban.Úgy vettem észre, hogy a kukorica fényforrásnál, a megfelelő fényerőt a méret kompenzálja, negatív irányban. Egy csillárba, amibe kell 5-6 fényforrás, ezek a kukorica ledes cuccuok elég hülyén néznek ki, kilóg 5-10 cm-t
havri
-
PainKiller13
őstag
válasz havri1 #47110 üzenetére
Én is eljátszogattam már a pénzem ezekkel a szó szerint sz*rokkal, aztán rájöttem, hogy megveszem inkább itthon a V-tac-nál a garanciális, valós fényerejű LED égőket, 1320 lumenes 4000k színű lámpákat vettem 1200 ft körül ha jól emlékszem, fél éve égnek kb hibátlanul, emellett jól is néznek ki, kb úgy mint egy régi körte csak fehér műanyag van az üveg helyett.
Hatalmas választékuk van, E14-ből is tudtam a megfelelőt venni számomra.
-
zoltan6
őstag
válasz PainKiller13 #47111 üzenetére
Egyetértek,sokféle kínai szutykokkal kísérletezgettem én is,nem sokáig bírta egyik sem,v-tac nekem is bevált,legutóbb is ott vettem én is E-14-es természetes fényűt.
de az obis német ledes izzók is nagyon jók. -
Promi
aktív tag
Tudna valaki linkelni nekem megbízható helyről T0.3, T0.5 (nagyon pici) méretű torx csavarhúzót, vagy betétet? ebay -ről.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz zoltan6 #47112 üzenetére
Obi is jó, főleg mert közel van és van rá gari, csak drága, V-tactól kb 10 izzóm van napi használatban, hónapok óta, a kínaiak 1-10 hét között bírták kb, a legújabb amivel tavaly kísérleteztem az G9-es izzó volt, ~1300ft/darab kínából, 2 hónapig bírta az utolsó, az első meg 5 napig, nem hinném, hogy megéri.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ez a Xiaomi 'okos" mérleg] elég best buy-nak tűnik!! Jó...jó igazából nem is okos, de szép!![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz havri1 #47118 üzenetére
Köszönet,tényleg ide drága a pk-val együtt! ( UK. regem volt beállítva oda csak 19.5 usd , ismerős kint él,elhozza )
Igazából egy tényleg okosat vennék....ez csak a dizájn miatt tetszik...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
elszabi
tag
Hozott a postás az előbb egy Xiaomi 10000mAh Pro verziót. Egyelőre még csak azt tudom mondani róla, hogy nagyon szép darab.
GB rendelés. 20 napig tartott, amíg ideért, mert más is volt a csomagban, ami nem volt készleten. De miután írtam nekik, hogy ezt küldjék előre, úgy már beindult a dolog.
-
beers
addikt
Mellékhelyiség ajtó feliratot szeretnék rendelni, mire keressek? (szabad,foglalt)
Sajnos nem nagyon találok ilyesmit!M&N
-
erzol
őstag
válasz MenőManó03 #47096 üzenetére
Köszönöm, már meg is rendeltem egy filléres kacattal megtámogatva, 5$-os kuponnal ócsósitva.
-
pocokxx
Közösségépítő
Mostanában érkezett:
Ruizu X02
04.03-án rendeltem, 04.15-én meg is érkezett. Először megijesztett a nyelv, mert csak "kicsi szék, létra, hóember" kínai írásjelek látszottak rajta, de végül is rá lehet találni a nyelvválasztó menüpontra. Van benne magyar is, de inkább maradtam az angolnál "elalváskapcsoló", "kard lista" és egyéb finomságok miatt. Amire való, azt jól csinálja. Filmet nézni nem nagy élmény 1.8 colon és egyébként is csak .amv formátumot kezel, amire alkalmas konvertert nehéz találni. A képeket is tömörítheti, az amúgy jól sikerült éles képek is rendkívül zajosak az alacsony felbontás miatt. Nem errevaló. Viszont zenelejátszásra kiváló: Lehet albumonként műfajonként, előadónként vagy simán ABC sorrendben rendezni a zenéket. Lemeríteni még nem sikerült kb. 2,5 órát ment eddig, de még maximumot jelez. Kaptam hozzá egy fülest is, de az inkább csak kipróbáláshoz elég, nagyon "műanyag hangú". Összességében nem bántam meg, jól összerakott lejátszónak tűnik. Menü kezelést szokni kell, de kiismerés után nem jelent gondot. (pl. hiába vannak egymás alatt az elérhető menüpontok a jobbra-balra "nyilakkal" kell közte választani, mert a fel-le kiválaszt ill. visszalép...)Jakemy csipesz készlet Műanyag. Én valamiért fémre számítottam, pedig visszanézve a leírásban is "nylon" az anyaga. Értelemszerűen így komolyabb igénybevételnek nem fogom kitenni. Hőállóságát garantálják, egyébként nem tűnik rossznak. Pontos, nem nyeklik, nekem elég lesz.
KZ HDS1 fülhallgató
Alapvetően nincs vele gond, jól szól, bár be kell tolni hozzá... A gumis rész kényelmes, a kábele elnyűhetetlennek tűnik. Hangzással sincs gond, nem volt rossz vétel. Igényes fekete dobozban jött és kaptam hozzá még két (nagyobb) méretben gumit.Üvegfólia Doogee x5 pro
Most csak egy szimpla dobozban jött, hungarocell nélkül, de így sem lett semmi baja."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
debcamp
aktív tag
Megtudnád nézni/mérni kérlek, hogy szélességben mekkora telefon/eszköz fér bele?
Oké, oda van írva, hogy 6 coll max, de konkrét adat nincs a hirdetésben..Köszi
-
debcamp
aktív tag
Banggood-on szoktatok TN-t 1.70$, vagy insurance/biztosítást kérni a csomagra? (mire jó ez a 0.30$ biztosítás?)
Tapasztalataitok alapján átlag milyen gyorsan érkezik meg az alap "Free shipping 7-25 WDay" csomag?[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz MenőManó03 #47135 üzenetére
havri1
MenőManó03
Köszönöm Nektek!
Rendelek akkor egyet, "jóárasítva" ,mint előttem erzol kolléga írta -
RBJ
addikt
válasz pocokxx #47131 üzenetére
pont a napokban nézegettem én is a Ruizu t. Nem mintha szükségem volna rá.
Inkább fülest kellene találnom mert a xiaomi m elszakadt kis gyenge ami most van filléres philiphs olyan halk, hogy csak na.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz PainKiller13 #47114 üzenetére
[link] ilyesmi g9 6w os van majd fél éve a konyhába 6db és semmi bajuk.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
ZS3NI
őstag
Pulzusmérős órát vett valaki már? Mi az ajánlott? Polarokat nézegetem, kicsit drágának tartom. Bóvlit nem akarok, venni.
Ötletek?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
lsebestyen
addikt
Olyat vegyél ami kódolt. Mert ami nem, azt még a szomszéd fűnyírója is bezavarja kb...Polart nem vennék, mert a szíjban nem lehet cserélni házilag az elemet. Zergéék azt hiszem tudják benne cserélni úgy, hogy nem kotlik meg, de az megint pénzbe kerül.
(#47142) Outlander: Az inkább Decathlon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz lsebestyen #47143 üzenetére
Igen, bocsi...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Joker88
őstag
mai adag:
[Kép]először egy [Xiaomi Mi Band 1S Heart Rate Wristband with White LED]
majd egy [Lumia 640XL narancs hátlap]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Laca1212
őstag
Műszerfalhoz is tapad? Vagy csak üveghez?
Egykezes a berakás, kioldás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs