- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
26650 Battery kellene nekem elemlámpába.
Mi most a helyzet,szállítanak az unióba vagy sem, a kínaiak?
Ha igen akkor valami közepes minőségűt tudnátok ajánlani,gb bg ali jöhet bármelyik.
Ha pedig nem akkor esetleges hazai beszerzés reális áron?Köszönöm.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
zsiz
őstag
válasz dugesz77 #46782 üzenetére
Ékszermérlegből nekem is ez van. Kettő is. Bár az egyiknek csak bizonyos szögből látszik a kijelzője, és ha rajta az elemtartó fedele, akkor billeg is a mérleg. De nem reklamáltam meg, mert a rendelésem elkallódott valahol, újraküldte, az megjött. Majd hónapokkal később előkerült az eredeti is (ez volt a hibás). Vitamin kimérésére használtam, de többször volt olyan, hogy hiába pakoltam a mérlegre apránként, nem reagált. Aztán egyszer csak ugrott pár tizedet.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
elszabi
tag
válasz tigipuf #46804 üzenetére
GB, BG, Fasttech mind jó lehet. Szállítanak, de kell némi sarcot fizetni (2-3-4 USD között), mert TN-nel küldik - aztán némelyik nem is teljesen követhető, de ez már egy másik kérdés. Konkrét típust sajnos én nem tudok neked mondani, mert 18650-eseket használok csak. De kérdezz rá az elemlámpás topicban, vagy az említett oldalakon fusd át a kínálatot.
Én itthonról biztos nem vennék, mert arra már jó kis haszonkulcsot rádobnak.
szerk: nkon is jó lehet, bár az ottani árakat nem ismerem, de megbízható hely az is.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Kis mérlegből nekem ilyen kinézetű van (nem a legolcsóbb, related link volt). Nem a legjobb, mivel elég pici a tálcája, így csak apró/kevés dolgokat lehet rajta mérni, holott fél kilóig bírná, ha meg ráteszek valami felépítményt, akkor eltakarja a kijelzőt meg a kezelőfelületet. Ezt leszámítva okés, elég pontos is, mint a többivel, ezzel is lehet vele megszámoltatni dolgokat, stb.
-
musli26
tag
Megérkezett a Blitzwolf lámpa!
Nagyon jó minőség.
Szép dizájnos,kicsi.
Összesen 5 lehetőség van rajta.
Micro fény,kicsi fény,közepes fény,magas fény,villogó fény.
Az egyik teteje mágneses simán megtartja magát bármilyen kicsi darab fémen.
Én még kupont(tojásos játékon nyert6/3) is feltudtam használni rá.
Így igazán jó áron megkaptam.
Összesen 1706ft került.
De az eredeti árat is megéri nagyon.Erről beszélek:[link]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
veterán
válasz 206 cc #46792 üzenetére
Nem tudom, hogy miért ajánlod ezt a töltőt, ez a Magyarországon forgalomban lévő autók 99 %-ával NEM KOMPATIBILIS!!!!!!!!
Ez az alj-rész a normál szivargyújtó töltőkhöz nem illeszkedik, akinek normál szivargyújtó aljzat van a kocsijában, az meg ne vegye ezt, mert nem tudja használni!!
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
havri1
félisten
válasz Donki Hóte #46812 üzenetére
Én is néztem, de őszinte leszek, képről nem nagyon látom mi a különbség a 2 között, illetve melyik autóban van ilyen?
Valaki vett ilyet, itt olvastam, és használja, nem?havri
-
erzol
őstag
válasz havri1 #46813 üzenetére
Banggood írja a specifikációban, hogy melyik típusokkal nem kompatibilis, de ez nem olyan sok szvsz.
Not applicable:NISSAN, KIA, Subaru
Peugeot Peugeot 201. Peugeot 2008
Honda: Odyssey, front range, Bin Chi Ling faction, Fit
Toyota: VOIS
Changan Mazda: Mazda 2
Dongfeng Honda: XR-V
Skoda: Jing Rui Xin move
Renault: Card Bin
Citroen: Elysee
FAW-Volkswagen: New Jetta
Legegyszerűbb csekkolni a szivargyújtót rendelés előtt.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
99 % nem túlzás egy "kicsit"? Vannak itt képek, ahol még tisztábban látható.
Tehát szerinted Magyarországon:
99 %
1 %
Szerintem ez így nem helytálló.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Samott
addikt
Igazabol pont a normal szivargyujtoval kompatibilis es az ujabb, csak 12V-os toltesre hasznalt aljzatokkal van gond. Vegyel egy rendes szivargyujto betetet es jo lesz. Ilyenbol - ilyet kell csinalni.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
addikt
Hülyeséget nem beszélj.Most rendeltem 5 napja ilyet és a
FORD MONDEO
TOYOTA HILUX
ba pont jó,megnéztemGearbesten olcsóbb volt.De szemetek,mert kiírták,hogy Sale akcióban csak 10 dollár,mire meg akartam venni,már nem élt az akció,pedig ment a reklám tovább. Küldtem nekik Screenshotot és elhajtottak a francba.DE még így is olcsóbb volt mind a BG.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Csak azután ne csodálkozzon senki, ha nem jön a roxy.
-
woodworm
veterán
válasz grabber #46820 üzenetére
Nem tudom mi van most a roxy frekijén, de ez pont azon sugároz és aki csak töltőnek venné, rakhatja fel az appot hozzá, hogy sávszélre rakja a transmittert, amit eleve megtehetne a gyártó is (vagy lehet ezt kapcsolgatni?).
Lehet, hogy ajánlott termék, de aki töltőt keres, annak ágyúval verébre eset.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Banggood-os app-ban nektek megy a termékmegosztás a napi 20 pontért? Nekem nem tölti be a facebook felületet.
-
bul07
nagyúr
Vannak ezek a csuklótámaszos (esetleg zselés) egérpadok, na nekem csak a csuklótámasz rész kellene
Nem látattok valahol olcsón jót?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dr. Romano
veterán
Forrasztáshoz keresnék forrasztáshoz ónt ami vékony és könnyű vele dolgozni. Az eddigiek amiket random hoztam nagyon szrok voltak (alig akartak megolvadni).
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dr. Romano #46825 üzenetére
Nem xar, olommentes volt...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
spidersoft
senior tag
keresőszavak terén javaslom: 63 37, 60 40, tin lead, rosin core. hogy melyik milyen minőségű, és milyen minőségű benne a folyasztószer, azt nem tudom... meg azt se, hogy mennyire akarsz vékonyat. pl. ø0,3mm-es, kicsi gurigában? Itthon az ebayesektől jóval drágábban árulják, nézd meg pl. a HQ honlapját. Bár másrészről meg itthon esélyesebben találsz jó minőséget... akár vaterán is szétnézhetsz: a zöld guriga általában ólommentes, a piros ólmos forraszanyag.
-
Dr. Romano
veterán
válasz spidersoft #46827 üzenetére
Köszi az infókat, ez alapján keresek akkor.
wwenigma: Fene a RoHS-be
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
maestro87
őstag
Itt viszonylag olcsón szoktak hirdetni eladó forrasztó ónt. Bár most csak 1kg-os mennyiségeket látok ami ólmos.
(#46828) tindisco: Érdekes, nekem nem megy. Gondolom a facebook app nem kell hozzá, vagy igen? Próbáltam PC-n mobilos nézetben megosztani, de úgy nem adott pontot.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Krogoth #46829 üzenetére
1 db-ot már múltkor sem találtunk a kollégának. 4 db-os tartó (amúgy plastic bit holder).
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani bevált, nagyobb teljesítményű bluetooth adaptert? Zenét szeretnék rajta "sugározni" a konyhába.
Köszi -
Beni2360
félisten
Sziasztok.
Hol és melyik fajtát érdemes ebből vásárolni? 18650 Li-ion BatteryBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
v-man
őstag
Sincerityhez egy apró pendrive (Toshiba mini) visszapostázása kb mennyiből jön ki? Köszi.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Beni2360 #46835 üzenetére
[link] és LG v. Samsung
v-man
Talán itt érdemes rákérdezned, amúgy ingyen, mert a PP visszatéríti, ha igényled, csak meg kell nekik "hitelezni", hogy legyen róla papírod, hogy feladtad.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Jhonny06
veterán
Windproof Trip Torch Jet Flame Refillable Butane gas Cigarette Cigar Lighter LN
Nagyon meg vagyok elégedve vele. Alap lángon gyakorlatilag alig akart meggyulladni, vagy ha meg is gyulladt, akkor valamiért nem tartotta a lángot. Az alján lehet állítani a láng "méretét", ezt maxra felemelve (nem sokkal nagyobb, mint az alap) tökéletesen működik. Erősen rángatva sem alszik el a lángja, csak ha erősen ráfújok. Az erősebb szelet lazán bírja (de talán még a viharosat is) és a cucc összeszerelési minősége is jó, nem szökik a gáz belőle. Csak ne lenne rajta az a "HONG JING" felirat. Ja meg jó lenne, ha lehetne színt választani (random színűt küldenek, én sárgát kaptam, nem vészes). Kb. 1 hét alatt itt volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Beni2360 #46835 üzenetére
NCR18650B 3.7V 3400mAh Protected
Kuponnal: FBGBES egész olcsó mostCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Beni2360
félisten
Köszönöma válaszoket.
Akkor most melyik jó olyan üresen kapható power bank tartóba?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Beni2360 #46847 üzenetére
Vegyel inkabb egy Xiaomi 10000/10400-as gyárit, sokkal jobb elektronika és normalis akkuk illetve a bennuk levo akkukat igy olcsobban megkapod mintha kulon venned oket.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Kernel
nagyúr
Ebayről kétfélét teszteltem eddig, mindkettővel kulturáltan lehetett dolgozni:
http://www.ebay.com/itm/191329036634
http://www.ebay.com/itm/221726866487
Azt persze túlzás lenne elvárni, hogy a 100 grammos ón tényleg nettó 100 gramm legyen, és ne akarják kényszeresen belemérni a műanyag orsót is, de nem csaltak el belőle túl sokat.
A korábban használt profi minőségű ónhoz képest nem zárom ki, hogy ólomból talán egy "hajszálnyival" kevesebb van benne (nehéz észrevenni), folyasztószer pedig egyértelműen kevesebb, de mindezek ellenére jól használható, általános célokra. Gyantázni lehet még pluszban, ha szükséges.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
késélezőt keresnék, egy ilyet néztem ki de hátha másnak van vmi tuti tippje vagy ami már bevált...
a tippekért előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest