- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz choco01 #46945 üzenetére
Esetleg itt tudsz olvasni magyar leírást az itthoni eladótól.
Nekem egy 12 e ft-os van a kesztyű tartóba zárva vagy már 2 éve, jobban bízok a GPS-be ott be van állítva 10 % túllépésnél figyelmeztet, ennyi nekem elég. Állandóan be van kapcsolva. Utoljára 7 éve büntettek meg gyorshajtásért. (Remélem nem trollkodásnak számít a hozzá szólásm)[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bear16
csendes tag
válasz Steelers #43972 üzenetére
Szia!
Egy ideje én is szemezek a Xiaomi Mi Band 1S-sel.
Most a pulzusmérős változatot meg lehet szerezni 9,8 USD környékén a Tinydealen két ajándék karkötővel:
linkCsak mobilról működik, fizetésnél a kuponkódhoz írd be: best4
[ Szerkesztve ]
˝Die Basis jeder Grundlage ist das Fundament!˝
-
madgie
titán
válasz Bear16 #46952 üzenetére
Mobil böngészőben (Safari) nem fogadja el a kódot, a Tinydeal app meg nem akar települni az Appstore-ból. Rendbejön, mire elkapkodják, gondolom
Szerk: Appban sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Éjjel (is) látó (akció) kamerát tudnátok ajánlani?
Ami legalább 8 órát fel tud venni, táplálás nélkül, sötétben is. (De lehet, hogy tudok neki tápot adni, ha muszáj.)
Gondolom az ilyen pici, kamu lehet
Ez jobb lehet?
Vagy van ajánlott termék is?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Kernel
nagyúr
válasz Beni2360 #46951 üzenetére
(Remélem nem trollkodásnak számít a hozzá szólásm)
Nem, a trollkodás az lenne, ha én most a szabályok betartásáról kezdenék papolni és nevetségessé tenném magam ezáltal.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Még nem rendeltem bangoodról és az lenne a kérdésem hogy tényleg nem írnak várható csomagérkezést vagy csak én nem találom? Lehet csak azért hiányolom mert ebayen mindig van.
-
sto1911
veterán
Van olyan webbolt, aminek van EU raktara, mint a Gearbestnek, es megbizhato, garanciaztatas szempontjabol is? Tabletet akarok venni, de a gearbest kifogyott. Koszi!
-
debcamp
aktív tag
válasz Bear16 #46952 üzenetére
Ahogy írták előttem is ,sajnos nem érvényes a kód (vagyis igen, de nem használható)
Mivel én most regeltem a tinydeal-re a ~10$ 1S miatt, kaptam egy 5%-os kódot.
Beírtam és az alap 18.99$ ár felemelkedett 19.56$-ra és úgy vonja le az 5%-t, ami kb semmi, ~1$ és így lesz 18.58$.. az eredeti 18.99$- el szemben.. micsoda akció/engedménySajnos a ~10$ nem megy, pedig jól jött volna.. Azért köszi.
-
G@ben
addikt
Nagyon hülye kérdés, de USB-micro USB kábelt hogy tudtok lemérni, hogy mennyi A-t visz át? Van USB-s feszültség-ampermérőm, műterhelés, de arra még nem jöttem rá, hogy a micro USB-vel hogyan tudom összekötni.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
veterán
válasz debcamp #46969 üzenetére
Ennél működik. 10 dollár az ára.
A dobozos verziónál is megy. 9,94 usd.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
havri1
félisten
Tudom, hogy van LED-es topic is, de azért írom ide, hátha valakinek iránymutatás, mert nem olvassa a másikat.
Nagyon sokáig keresgéltem Natural White CREE COB -os spotokat. A színhőmérséklet fontos számomra, ez a 4000-4500K kb a valós természetes fény nekem. A 6500K már túl kékes gehér, a 2700-3200K meg túl sárga.
Szóval találtam 2 eladónál. Mind2-től rendeltem, teszt miatt.
Akvárium felett kb 1 éve világít egy ilyen, kb 1 éve, napi 10 órát, tökéletes..Igaz az 12W-os, ezek meg csak 9W amit most rendeltem.Ultra Bright MR16 GU10 E27 Dimmable LED COB Spot down light lamp bulb 6W 9W 12W 5800 ft volt a csomag, valós TN-t adott.
Ultra Bright MR16/GU10/E27/E14 Dimmable CREE LED COB Spot Light Bulbs 6W/9W/12W 2900 Ft a csomag, nincs TN.
Még nem érkeztek meg, tapasztalat később, úgy 2 év múlva, hogy meddig bírták
[ Szerkesztve ]
havri
-
bexinho23
őstag
Erősen gondolkozok egy ilyen átalakító rendelésén.
Valaki használt/rendelt már ilyet? Mennyire használható/megbízható? Néhány helyen panaszkodtak ebay-ről rendelt típusokra, hogy már beüzemeléskor nem működött. Van különbség ezek között és az itteni boltokban kaphatók között? Az ár igencsak szembetűnő a hazai és az ebay-es hirdetések között. Csak kérdés, hogy minőségben is ekkora különbség lehet? Nem akarok lyukra futni (nagy szükségem van rá, így a 4-6 hetes várakozási idő is necces) -
sto1911
veterán
válasz Mr.Csizmás #46967 üzenetére
Koszi, itt nem talaltam megfelelot, viszont eleg megbizhatonak tunik
-
debcamp
aktív tag
válasz debcamp #46973 üzenetére
TinyDeal
Postázási opcióként mit érdemes választani?
- Nem regisztrált Air levél 0$ 15-30 munkanap
- Regisztrált Air levél 1.15$ 15-30 munkanap
- PostNL regisztráli Air levél (III) 1.27$ 10-15 munkanap
mi ez a "III" ? Az előzőhöz képest centnyi különbség de fele annyi idő elvileg. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz LallerHUN #46959 üzenetére
Amikor fizetsz Paypal-on visszadob a Banggood oldalára, na itt ír egy várható szállítási időt, de ez is csak tájékoztató jellegű, 50 napig várhatsz aztán reklamáció, ha nem jön meg.
G@ben
Vagy veszel egy microUSB bemenetes mérőt, vagy eBay-ről veszel egy microUSB bemenet - USB bemenet átalakítót, előbbi felébe dugod a kábelt, utóbbiba a műterhelést és mérhető.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
veterán
válasz madgie #46975 üzenetére
Ennyiért én is vettem, igaz páromnak most vettem a simához 3db pántot, és ha jól tudom, nem kompatibilis az 1s-el.
debcamp:
Én nem szoktam fizetni tn-ért, egyedül gearbestnél, ott NL postával kérem.cris78: Melyiket vetted?
Game-over: Akkor jó, úgy rémlett nem kompatibilis a pánt.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Game-over
aktív tag
válasz debcamp #46976 üzenetére
Én mindig PostNL-t választok, ez elvileg a holland postát takarja, valamivel gyorsabb (elvileg, mert a simával is ideért 3 hét alatt aksi TN-nel, de lehet véletlen volt )
Silent77: Én csak akkor választom ha ingyen adják
Mi nem kompatibilis, a pánt?
Mert nekem volt 1S-em is, és tök ugyanolyan mindkettő, csak az 1S alján van pluszban a pulzusmérő[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
Blizwolf vs. Ugreen töltő. Mivel kellett két töltő is, így 1-1 ajánlott darab rendelés lett belőle. Ugreen fizikailag kisebb, a wolfban van egy prszt szédítő kék led, és egy macska, ami nyávog töltés közben. Pontosabban mint egy távoli mentőautó nénója, olyan hangot ad ki. Halkan, de éjszaka elég idegesítő tud lenni.
Töltés: ugyan azon eszköz, Ugreen 1,8A tölt, BW max 1,2A. Aki tud kék led nélkül élni, annak az Ugreen töltőt ajánlom a bw helyett. Az az érzésem, hogy a bw túl van itt hypolva, a kinézet nem minden...
Never give up!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laza... #46982 üzenetére
Nincs "túlhypeolva", minden gyártónak vannak jobb és rosszabb termék szériái, gyári hibás termékei.
Az én 5 portosomat 1x nem hallottam még és nincs LED sem rajta.
LallerHUN
Az az 50 nap, csak egy szám, van aki már 30 nap után reklamál, van aki 35 nap után, 50 nappal úgy gondolom bőven adsz időt a boltnak/eladónak és a postának is, 180 napig véd a Paypal, sürgős dolgokat meg nem szabad Kínából rendelni, főleg nem ingyen postával, mert tuti az a termék lesz az utolsó ami megjön.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
debcamp
aktív tag
Köszönöm srácok a segítséget, mind az 1S, mint a posta tekintetében!
NL reg. air levél lett 10-15 naposan kevesebb mint 400Ft-ért, meglátjuk mennyi idő alatt érkezik meg.
Gondoltam inkább így, hogy hamarabb és biztosan megérkezzen. Majd beszámolok ha megjön -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laza... #46987 üzenetére
Tényleg nincs. Csak HTC, LG, Nokia, Samsung és egy másik BW töltőfej. Ezek majdnem mind 1.5A vagy feletti töltők.
Nem tolom a frankót, hanem nálunk nincs az a "hiba" ami nálad. Ennyi. Ezt olyan nehéz elhinni? Senki nem fizet, hogy a BW-ot ajánljuk, szimplán meg vagyunk vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Laza... #46992 üzenetére
nekem egy villanyradiátor is rá van dugva arra az elosztóra, amin van, és csendes.
mondjuk egy villámcsapást így élt túl a ház IT rendszere, hogy egy 220-on van a router meg meg bojler, és az utóbbi benyelte a túláramot
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
v-man
őstag
Aki vett már Xiaomi BT 4.0-s hangszórót Kínából, a nyelvet át lehet valahogy állítani kínairól?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
wwenigma
Jómunkásember
Jesszum itt tart a technika, online élőben fordit?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Gaborz1
senior tag
Valaki lenne olyan jó fej, hogy leírná privátban, hogy hogyan lehet megrendelni a Tinydealtől a MiBand1S-t? Nekem ugyanis sehogy sem sikerül.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest