- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
nagyon alulertekelt volt a commentedre a valaszok, igazabol 1 sem volt :-(
https://firstshop.hu/toshiba-p300-4tb-hdwd240uzsva-p178559 => azert az 30e ft most, persze mind1, igazad van amit mondasz amugy.
Es igen, ahogy irod, a 2012-es nagy arviz ota, de nem miatta, tendencia az aremelkedes, de nem csak HW frontons, hanem barhol, elelmiszeriparban is
En alapvetoen az inflacio fogalmat nem ertem, azt meg foleg nem, ha van 4.5% inflacio, akko rmiert kell 10-15%-os aremeles.. -
thedioda
tag
Hát eddig mindig az járt jól aki idöben beszált, ez a gpu bányásztanál is így volt. 4-6TB al valóban nem lehet vele sokra menni, bár elvileg már dolgoznak a poolokon is ugy még lehet annak is értelme, jelenleg csak komolyabb befektetésként jó. Az árakat mindenki megszívja, nyilván aki nem él/nem tud élni a lehetöséghel az mégjobban, de a hdd árakért ugygondolom hogy legjnkább a kereskedők érdemlik a lincselést tekintettel arra hogy ebböl még nincs hiány söt nálunk gyanítom hogy nem is lesz, de mégis pofátlanul megemelik az árakat mert van mire fogni.
-
thedioda
tag
Nem sértésnek szántam, de a kommented alapján nem az jött le amit leírtál, ezesetben bocs, ugyanakkor érdemes figyelembe venned, hogy másnak meg ez jó ugrodeszka lehet a példaként felhozzot tehermentes ingatlanra. Az meg hogy te ezt bizonytalan befektetésnek érzed szubjektív szerintem is az, de mint láthatod inkább bejön mint nem, ha nem jönne be nem lenne már lassan 300 komment ebben a szálban
.
Egyépkén BP XI. Kerületbe néztem az ingatlanokat(mezei 65nm 3 szobás pannellakás). -
thedioda
tag
Egyfelöl egy szóval sem mondtam hogy bányászok bármit is, viszont ellenben jópár emberel utánanéztem a dolgoknak mivel érdekelt, másfelöl ha nem tudtál ezeddig összehozni kb 2 milliot arra hogy befektes (az emlitett 180TB os build kb kijön ennyiböl) akkor lehet hogy magadban kéne keresni a hibát és nem más fellett itélkezni, hogy nem a tökeit vakargatja hanem tesz érte, hogy ne legyen/maradjon egy csoro senki. Ahoz meg ugye nyilván kapzsi kell lenni hogy valaki ne 30 évet akarjon dolgozni egy saját lakásért példának okáért, gondolom azoknak is a szemébe mondod azt hogy kapzsi aki a pár éve 18 millios pannel lakását most 45 ért adja.
Remélem annyira azért megy a matek, hogy érzékeld, hogy a 2 milliod amid lehet befektetni mocskosul messze van a 45 töl. -
tomcat78
őstag
Simán csak kapzsiság.... Bár nagyon szűk a keresztmetszet, akikről nyilatkozni tudok. Így elképzelhető, hogy van akit más vezérel. Mondjuk nem tudom mi....
Én tényleg volt, hogy nem fogadtam el BTC-t. Munkadíjnak... A megrendelő( magánszemély) fel volt háborodva, hogy neki forintosítania kell a coinja egy részét. Jelzem szerződés volt, amiben pl kp kifizetés volt megjelölve. És nem én találtam ki. A poén az, hogy az illető fel volt háborodva, hogy nem fizethet benne. Roppant segítőkész lett volna pénztárcát csinálni, stb. Ja és szerinte még jól is jártam volna, hisz napi árfolyamon akkor asszem 55k dodó környékén volt a BTC. Mondtam lehet elballagni a bankba, hozni jó magyar forinot. Erre a válasz: Ha levonjuk a számlából, azt amit így ő az adózással veszít....
Bukott a 30%-al számolva 2milliót.... Nem tudom sajnálni. De számla meg garancia kell a munkára persze. Ja meg ugye Én adózzak rendesen. Meg a f@szom a fülébe az ilyeneknek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest