Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
válasz
antikomcsi #126 üzenetére
A szerencsém eddig tartott, a HDD megérkezett (6TB 56500Ft-ért), csakhogy hibás...
úgyhogy most indulhat a garanciáztatás... holnap jön érte a futár...
-
nexplo
őstag
válasz
antikomcsi #163 üzenetére
Sajnos mást nem tudunk tenni. Na jó én azért pár naponta szívrohamot is kapok amikor megyek a boltba vásárolni és látom hogy pár hét alatt mi mennyivel emelkedett.... na ilyenkor szoktam a szélütés közelébe kerülni kb..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
antikomcsi #116 üzenetére
Kattintottam; több üzlet oldalán is ugyanannyi az ár, mint arukereson, és készleten is van.
Addig kell lépni, amíg ez nem változik, ergo szerintem kb. most. -
Duck663
őstag
válasz
antikomcsi #126 üzenetére
Oh sajnálom.
Nekem szerencsém volt: "Megrendelésének státusza az alábbiak szerint módosult:
Szállítás alatt.
Rendelése mai napon átadásra kerül az MPL futárszolgálat részére.
A küldemény 1-2 munkanapon belül megérkezik..."Ui: Most néztem rá, nincs már készleten egyetlen darab sem. Úgyhogy ez kb az utolsó utáni pillanat volt.
#128 Reggie0: Te most szórakozol velem? Mit nem sikerült megérteni abból amit leírtam? Két típusú fizetőeszköz fut párhuzamosan, míg a dollár/forint/euro stb ugyanúgy inflálódó, egymásra a hatásuk relatíve kicsi, van, de kicsi, ami a fontosabb, hogy inflálódó, a kriptovaluták tulajdonsága azonban más, nem inflálódik, ott a Tesla, (ismét csak) vehetsz bitcoinért Teslát. A dollár és a bitcoin árfolyama között az olló azonban nyílik, így míg ma x összegért, vagy y bitcoinért vehetsz egy Modell 3-at fél év múlva már 2x összegért vagy továbbra is y bitcoinért vehetsz majd egy ugyanolyan járművel. Azaz az egyik fizetőeszközöd elveszítette az értéke felét, a másikkal szemben. De ez nem csak a járművásárlásra lesz hatással, hanem mindenre. A VGA drágulása, közvetlen hatással volt a memória drágulására is, most pedig itt a HDD őrület. Ha most egy kereskedelmi vállalkozás gépparkot akar vagy kényszerül fejleszteni vagy simán csak terjeszkedik, új üzletet nyit, az informatikai eszközök fejlesztése többe kerül, ezt pedig valahonnan ki kell termelni, azaz árat fog emelni. De mint írtam ez nem azonnali, hanem egy folyamat, a komoly hatás az mindig idővel következik be.
-
Duck663
őstag
válasz
antikomcsi #54 üzenetére
SMR technológiát használnak. Azaz részleges átfedéssel írnak adatot a lemez felületére. Az eredménye, másfél év után kemény 10MB/s szekvenciális tempóra képesek. (Tapasztalatból mondom/írom.)
#55 Reggie0 "A munkaberek emelkedesehez, a dolgozok kiszolgaltatottsaganak csokkenesehez. Ez olyan szornyu?" A hajadra is kenheted a bérek növekedését, ha mellette a némiképp magasabb bér vásárlóértéke csökken, azaz növeli az inflációt, nem is kis mértékben. Pont, hogy egyre kiszolgáltatottabbá tesz, az árak növekedése miatt. Egy-egy termék nagymértékű áremelkedése (nem az értékük emelkedik, hanem csak az áruk!!!) magával rántja a többit, eredménye az emelkedő infláció. Még olyan szintű inflációba is belefuthatunk, mint ami a pengő idején volt, és nem csak a forint, de a dollár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest