-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz California1 #8242 üzenetére
Az nem a hívó képernyőn lévő saját szám megjelenitese?
[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
Gymnova81
tag
BBZ10 vs. lumia820 képek....
Ez a kép beillesztéses téma nem megy nekem....
inkább itt egy [link] az összes képhez[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Sikerült kipróbálni a bbm-et wifin, tényleg szuper. Csak olyan probléma merült fel egy haveromnál, hogy az otthoni wifije nem engedte a bbm-et. A net az megy, de a wifis fájlcsere nem meg a BBM sem. Más wifin más netszolgáltatónál hibátlan. Most vett egy másik routert azt rákapcsolta a thomeos ztere. Ìgy már megy az adatcsere, de a telója nem jelzi a szeder jelet, mégis elindul a BBM, lát engem viszont az üzenet nem jön át tőle és az enyémeket sem kapja meg. A voice és a videó elindul, de percek múlva megszakad. És akkor már nem lehet újra hívni sem. Másnál is csinál ilyet a thomeos net, router?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
bigsee
addikt
A mai napon használtam a fényképezőt a z10-en. Mint mindig, a hátsót használom mint mindenki ugye, majd beérve az irodába gondoltam készítek egy selfit, mert olyan jól nézek ki hogy ihajjj... továbbgondolva arra jutottam, hogy akkor ki is próbálom az előlapit, amit még nem is tudtam hogy működik-é. Mivel még nem használtam azt, nem is tudom hogyan kell váltani a két kamera közül ... közben kolléga nyújtotta a kezét, hogy szívesen leképez engem majd átadtam neki a telefont. A következő kérdése az érdekes: miért engem fotóz??? Konkrétan a z10 külső beavatkozás nélkül átállt a front kamerára...
Megtörtént a fotó és megnéztem: minimum két kattintás kell a mellső-far kamera állításhoz... de inkább több...
Csak érdekességképpen írtam mindezt
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
MODERÁTOR
válasz California1 #8253 üzenetére
itt nincs beállítva a hívószám ezért minden hívásnál kiírja hogy ismeretlen szám.
na ezt kellene eltüntetni.20 éve a Prohardveren
-
KraX
őstag
Nemsokara viszem vissza a telefont a westendbe a Telekomhoz. Az elronthatta a telefon sms kuldo-fogado tulajdonsagat, hogy a hivatalos 10.1.0.4xx rol frissitettem szoftvert a hivatalos legujabb 10.2.0.4xx-re?
For the God Emperor!
-
Danny750
őstag
válasz Gymnova81 #8247 üzenetére
Egy szóval nem mindtam, hogyjobb a Nokiáknál...csak nemrég valaki itt nagyon dícsérte őket! Messze nem a legjobbak! (Persze az 1020 és a 808 kivétel, de azok nem is normál méretű készülékek...)
A Z10-et meg sokan fikázzák jogtalanul...[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-KP-
addikt
na felraktam a .1925 leak os-t. viszont most nem látja a telefont a bb link. se usb-n, se wifin keresztül. most ilyenkor mi van? mit tudok tenni?
-
milanmylo
aktív tag
Első tapasztalatok a Z30-ról:
A facebook értesítés megoldódott azzal, hogy újra megerősítettem a Gmail fiókom. Most már tökéletes.
Nem tudom, hogy a Z10 milyen akku időben, de ez a Nexus 4 után egy felüdülés.
A kamera természetes fényben teljesen vállalható, villanyfényben már sajnos elvérzik.
A sebesség szuper, a böngésző is remek.
Alapvetően nem dobok hátast a telefontól, mint mondjuk a note 3-tól, de ez azért van, mert ez a telefon egyszerűen jó. Minden kézre esik, a BlackBerry HUB nagyon jó, egyszóval ez a telefon mindennapi használatra készült. Egyedül a Gmaps és pár androidos app ami hiányzik. Androidon elég sokat romoltam, érdemes belefognom, hogy feltehessem az androidos alkalmazásokat is?
Ha bármi kérdés van a telefonról szívesen válaszolok
Előre is köszi!ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
sasa134
addikt
-
Gymnova81
tag
válasz Danny750 #8263 üzenetére
Jelen pillanatban azt gondolom hogy már a 820 is jobb képet csinál - kihangsúlyozom- összességében! Ez alatt azt értem hogy színhűségben és kicsi fénynél jobbat csinál a 820. Élességben jobb a BB egyébként,és én drukkolok is neki hogy egy frissítés esetleg megoldja ezt szoftveresen, ha ez lehetséges,a többi buggal együtt (akksi kalibráció,szinkronizáció,zenelejátszó,hívás,stb)mert maga a felhasználói élmény,és kezelhetősége nagyon szuper.Hajrá BB!
[ Szerkesztve ]
-
KraX
őstag
válasz sasa134 #8274 üzenetére
Downgrade-elni hogy tudom a szoftvert az eredeti állapotába? 10.1.0.4xx-re? Ez volt alapból a telefonon. Csak sajnálnám vissza rakni az eredetit mert az lassabban és kevesebbet tud mint a 10.2.4xx. Ebben viszont biztosan nem megy az sms. A gyáriban működött.
For the God Emperor!
-
sasa134
addikt
ez azért van mert megadtad a saját ország/szolgáltató kódokat - nyilván azt találta amit OTA is lát a teló
add meg pl a román voda kódjait és látod egyből a 10.2-t
KraX
én biztos nem mennék vissza 10.1-re, a helyedben feltenném a 1055 leak OS-t. Sztem azzal van a legkevesebb gond a leak-ek közül. Tényleg, mit mond a hibára a szolgáltatód???[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-
sasa134
addikt
A 1055 bugjai orvosolhatók (zenelejátszó, kamera hiba), de a 1925-nek vannak olyan furcsa hibái, amikre nincs megoldás (pl BBM nem fut valakinél, utólagos sideload-dal sem, MMS-ek nem mennek, van akinél nem lehet a háttérképet változtatni stb). És ezek teljesen random hibák, van akinél van, van akinél nincs...
Avanti Roma
-
Laurh
aktív tag
1 hete használom az 1925öt eddig semmi hibát nem tapasztaltam, pedig nyüstölöm a telót rendesen. Stl1
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Coc@s
őstag
válasz sasa134 #8281 üzenetére
Mindent még én sem próbáltam, de eddig azért elvagyok vele.
Jó, a partnereket nem tudom sötét háttérre állítani ill. a vezetéknév Keresztnév sorrend sem marad meg.
Ha ettől több és komolyabb bugot nem találok benne, akkor meghagyom ezt.
Persze azért megvan a 1055 is és az utolsó hivatalos T-s 10.2-es is talonban, hátha...[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
sasa134
addikt
Tudtam h valaki beírja h semmi baja a 1925-tel
Épp ezért írtam, hogy valakinél bosszantó hibák sokaságát produkálja, másnak (pl Neked) meg vígan fut ugyanaz a forrású leak gond nélkül.
De ezen okok miatt nem fogom javasolni a topicnyitóban sem, mert nem stabil.Sztem új leak nem nagyon várható a 10.2.1 hivatalos rollout előtt. Utána meg remélem mielőbb hírek jönnek a 10.3-ról.
Avanti Roma
-
California1
őstag
válasz sasa134 #8284 üzenetére
Szilveszter delelott kapitulalt nalam az .1925 leak..... (de ezt irtam is neked bbm-n)
Hirtelen melegedest produkalt a telo ,szó se rola jo meleg volt.Aztan minden off , es csak a BlackBerry kiiras volt a kijelzőn.... Akksi ki,be kb 15 perc alatt bootolt be.... (wtf?) Aztan gyors visszaraktam a .429 officalt
5 napig volt fent, kulonosebb hiba nem volt vele..... -
sasa134
addikt
válasz California1 #8292 üzenetére
jah, ez is benne van... lehet valamelyik apk rúgta ki a lábát
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gymnova81 #8275 üzenetére
a többi buggal együtt
- akksi kalibráció: nálam nem volt, míg az itteni pár esetet nem olvastam, nem is hallottam róla
- szinkronizáció: nem értem mit értesz ez alatt, szinkronizál, ezt kéne "megoldani"?
- zenelejátszó: szintén nem értem, van benne, működik, nem volt vele semmi bajom
- hívás: ezt a "bugot" remélem nem javítják mert ezt elég sokat használomMiután írtad, hogy a 820-as múmia jobb képeket csinál, csak elolvastam már a mobilarénás tesztet, és hát az olvasottak alapján azt mondanám, hogy nem annyira tudom elképzelni a szitut, idézném, annyira szép:
"Nos, a képek nem túl jók, és azt hiszem, hogy akkor meglehetősen visszafogottan nyilvánítottam véleményt. A dinamikatartomány még elmegy, de amit zajszűrés és vonalélesség címszó alatt produkál a kütyü, az elég borzasztó. Az algoritmus úgy mossa el a részleteket, hogy öröm nézni, ahol pedig azt érzékeli, hogy éles határok vannak a színek között, ott egyszerűen pixelesre veszi a figurát és a vonalak szőrösek lesznek, mintha digitális zoom segítségével érné el a felbontást a masina." Forrás: múmia 820 tesztHáttööö, ez alapján, ne mán
-
-KP-
addikt
valamilyen androidos alkalmazásboltot lehet rá lehet varázsolni a z10-re? felraktam a 1925-ös leaket pár android appal, szépen fut mindegyik.
-
KraX
őstag
Visszaraktam a gyari os-t a telefonra. Azonnal elkezdtek megerkezni az SMS-ek... Csak mar megszoktam a 10.2.0.xxx-et, sokkal smoothabb. :/
De legalabb most muxik a telefon.
For the God Emperor!
-
MODERÁTOR
A 1055-ös OS simán felment, és a LINK-el mindent vissza is tudtam tenni, csupán csak az 2 db email címnek kérte újra a jelszavát.
Megpróbáltam ezt az android alkamazást feltenni, kicsit bugos, de működik: [link]
Gondolom a World-ben is van valami hasonló.Ja és google drive is kellene.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest