Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gymnova81

    tag

    válasz Danny750 #8082 üzenetére

    Előre is bocs a kissé OFF-os hozzászólásomért,de gondoltam rendbe rakom a Nokia vs. BB képalkotási vitát, megosztom gondolataim veletek, én hogyan látom a kettőt, illetve reagálnék a danny750 lumia képalkotó technológia fikázós hozzászólására. Barátnőmnek BBZ10-ese van, így lehetőségem nyílt a két "vas" összehasonlítására.
    Nokia Lumia Pureview telefonok zajos képet készítenek? Igen, de melyik telefon nem?!Telefonokkal kép tekintetében nem lehet csodákat művelni és elvárni sem.
    Az, hogy most melyik telefon csinál jobb képet (lumia 820,920,925,1020 vs. BBZ10) ,na ezen tudnék vitázni, de nem teszem. Nézőpont kérdése. Én úgy vettem észre a BBZ10 éles képet tud csinálni szép napos tiszta időben, el kell ismerni talán élesebbet mint az én lumia 820-om. Viszont amint kicsit is felhős az ég, vagy nincsenek olyan fényviszonyok mint egy napos időben, máris ramaty képminősége lesz a BBZ10 által készített képeknek. Szóval a gyenge fényviszony a BBZ10 gyengéje, egyébként meg egész elfogadható képeket készít. Talán napos időben csinált képeknél lehetne egy kicsit szín telítettebb a Z10 képek minősége, mint pl. a 820-asom által lőtt képekén.
    Itt van egy pár kép összehasonlításképp:
    Döntse el mindenki saját szeme, és belátása szerint melyik a jobb. Én előre kijelenthetem, vannak képek ahol a Z10 a jobb és vannak ahola 820.

    Egyébként az OS nagyszerű a BB-nél, de a WP-vel sincs bajom. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák