- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
w3eh
csendes tag
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni!
most készülök váltani androidról z10-re.
vodás vagyok, jelenleg nem is érhető el a vodánál ez a készülék, és egyébként is 100 felett lenne az ára.
és most jön a lényeg, a kérdésem:
ha pl. az amazonról vagy az ebay-ről rendelek, teljesen zökkenőmentesen megy majd a vodás kártyámmal? hálózat, internet, frissítés, minden rendben lesz? mert ezek ugye nem STL100-1-es modellek.
és gyárilag van benne magyar nyelv? (úgy értem, pl. egy amerikába szánt modellben? egyébként nem katasztrófa, ha csak angol lenne...)adok pár linket, őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre!
amazon [link]
ebay [link]
ebay [link]
köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
sniper4573
tag
Ha véletlen fehéret szeretnél, akkor a t-mobilnál többnyire függetlenek. A fekete már rizikós, de meg lehet nézni a dobozán.
Hátrány: 10 rugóval drágább.
Előny: 2év garancia. Délután már nyomkodhatod az új készüléked.A voda is stl-2-t árult, de ha nem kell lte, akkor bőven megteszi az stl-1 T-nél az van.
-
w3eh
csendes tag
válasz sniper4573 #7605 üzenetére
csakis fekete jöhet nálam számításba!
igen, olvastam itt, hogy a t-nél függetlenítenek, de ha jól emlékszem, 15 ezret írtak.
listaáraon 70.000, plusz 15.000 a függetlenítés, így már elég húzós ára lenne számomra.
maximum 60-65 ezret tudok most rászánni, ezért gondolkozom egy külföldi rendelésben, így 60 alatt megúszhatnám. elvileg.
és ugye erre kérdeztem rá, hogy bármelyik külföldről behozott, független telefon működik-e vodás kártyával.a garancia más kérdés... ebben igazad van, hogy itthon kellene megvennem... de...
-
teo77
őstag
válasz sasa134 #7601 üzenetére
Android appok egyszerű telepíthetősége, jobb akkuidő, javítások itt, ott.
Horovic: £180-ert vettem, most £190 itt. Szóval nem bukok sokat. Ja, meg lehet, cserélem. Mondjuk Motorola Moto G-re, érték egyeztetéssel
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
kárátékutyá
őstag
1 hétig nem fogtam másik mobilt a kezemben, sem iPad-ot. Tegnap este iPadoztam kicsit, és nyomogattam nejem winfos telefonját, és el kell mondjam, sokkal átgondoltabb és gyorsabban kezelhető ez a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #7612 üzenetére
A win?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
w3eh
csendes tag
válasz sniper4573 #7609 üzenetére
valóban, ennek még jobban utána kell olvasnom, mert usából rendelve "150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa* és 27% ÁFA terheli" az árut.
nekem a t-s webshop kártyásra és listaárra is 69.990-et hoz...
nem tudtam eddig elképzelni, hogy bemegyek a t-hez, veszek egy telefont és használom a vodás kártyámmal.
egyébként a t-nél a bis-korlátozás csak t-s kártyákra vonatkozik és nem a t-nél vett telefonokra?és ki az az Icezozo?
-
sasa134
addikt
Ezek elvárhatók az új OS-től, de sztem a mostani leak-hez képest drasztikus újdonságok már nem lesznek. Ilyen értelemben kizárt, hogy megváltás legyen -bár továbbra sem értem ezt a szót ebben az összefüggésben.
Az android appok így a leak-kel (és most a .1055-re gondolok, nem a .1925-re, ahol sok esetben nem futnak az apk-k, meg van sok bug) rendkívül egyszerűen futtathatók, file kezelőből elindítod, települ, kész. Kizárt , hogy ez más irányt venne a hivatalos OS-sel majd, és az is kizártnak tekinthető, hogy a Play Store megjelenik (vagy mi a neve) - megjegyzem: hál' Istennek.w3eh
a helyedben Angliából vennék, mondjuk a Carphone Warehouse-tól. USA -t nem erőltetném, sztem felesleges. vagy ott van Icezozo, írj rá egy privátot, hátha van neki. A nyelv miatt ne aggódj, át lehet állítani , a Rom minden nyelvkészletet tartalmaz. STl100-1 és 2 modellekben gondolkoznék (ezért nem kéne USA-ból 100-3). Ha független a teló, a Sim-en múlik, hogy OTA jön-e a frissítés. De Sachesivel bármilyen környező országbéli OS feltehető gond nélkül. Szóval az OS frissítés nem téma igazából..Avanti Roma
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #7616 üzenetére
Na azért
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-KP-
addikt
válasz California1 #7622 üzenetére
írta, hogy nem jó neki a fehér. a feketék meg elvileg függőek.
-
sasa134
addikt
válasz California1 #7623 üzenetére
Sajnos vannak vele bugok (a baj az, hogy teljesen random, intermittens hibák) elég felnézni a CB fórumra. Szerencsére neked semmi. De sokan panaszkodnak. többek közt ezért nem mertem még a nyitó posztba beletenni, javasolni - nem akarok átkokat a nyakamba
ismert hibák (amik random fordulnak elő) : [link]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz California1 #7627 üzenetére
ehh a fenébe, rosszat linkeltem. 1925 ez akart lenni: [link]
teo77
ja értem. No, akkor viszont sok újdonságra számíthatsz.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Gzolo
senior tag
10.2.0.424-et (vagy leak os-t) használókhoz lenne kérdésem:
Találkoztatok már olyan buggal, hogy a Facebookon privátüzenetben nem lehet elküldeni a telefonnal készített képet? Hub-ból és alkalmazásból indítva is próbáltam, több fotóval, memkártyáról és belsö tárrol is, újraindítás után is, de mindig küldés sikertelen. Ugyanezek a fotók email-ben simán átmennek. Legfrisebb Face app van fenn, .424-es Os, van ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
Gergő1986
csendes tag
Hali! Szerintem csak januárig kell várni és újra kapható lesz a z10 a vodánál. Valoszinü a frissítésre várnak és olcsóbb is lesz. Én is szeretnék 1-et ezért várok úgy is csak februárban válthatok és gáz lenne ha megvenném teljes áron aztán előfüzivel meg lehet oda adják 30-40 ér.
-
K.Tamas89
aktív tag
Valaki használta még a telót micro hdmi kábellel, tv-re kötve? Az a kérdésem hogy a beépített youtube böngésző nem tudja a full hd felbontást? csak a hq-t? Mert tv-re kiküldve eléggé "rossz" a minőség, nem tűnik hd felbontásnak... Valaki felvilágosítana?
-
lugosi
MODERÁTOR
Most relatíve gyorsan kéne az infó, és nincs módomban kipróbálni: a Z10 beépített lejátszója lejátszik-e ALAC (apple lossless audio codec) zenéket.
Ha nem, akkor van-e rá olyan lejátszó (akár fizetős) ami igen? -
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Csatlakoztam azoknak a táborához akiknek nem tölt fel 100% az akkumulátor. Ez csak azért érdekes, mert eddig feltöltötte mindig. Talán azóta csinálja ezt amióta kikapcsolt állapotban töltöttem egyszer. A másik érdekes dolog, hogy akárhányszor elinditom a BB linket mindig jelez, hogy van frissebb szoftver jelen esetben 10.1.0.273, pedig jelenleg is ez van rajta. Hiába frissítettem rá, a következő alkalommal jelez újra. Lehet kéne egy hard reset a telónak?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest