-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Srácok, sógorom szeretne venni a Z10-hez egy autós BT kihangosítót. Van vkinek esetleg tapasztalata ezzel a berryboltos Jabra cuccal? rendben működik, jó a minsőége stb ?
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van nálam egy STL100-1, ami nem bootol be, megáll a BlackBerry logónál. Hogyan tudnék életet lehelni bele? Eddig próbáltam innen az összes típusazonos autoloadert (Error: Security Error), Linken belül a Reloadot ([A:0x00000049]), weboldalon keresztüli frissítést is, de nem lett megoldás.
Mit tehetek még?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ElFeo
tag
válasz LógaGéza #34553 üzenetére
Szia!
Amit lenkeltél, ott nem találni 10.2.3-es autoloadert. Úgy gondolom, hogy a készülékeden az volt telepítve és ezért annál kissebb verziószámút nem enged feltelepíteni. A kapott hibaüzenet erre utal.
Keress egy frissebbet itt, esetleg a legfrissebbet és próbáld azzal! -
LógaGéza
veterán
válasz turbulencia8 #34559 üzenetére
Ez nekem új, egyik ismerősömé a készülék, hozta, hogy nézzem meg, tudok-e kezdeni vele valamit... Akkor azt hova/mit?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ElFeo
tag
válasz turbulencia8 #34559 üzenetére
Amennyiben adtál meg BB ID jelszót, akkor azt az autoloader indításakor kéri a program. Mivel nem említette, hogy kérne jelszót az autoloader, azért javasoltam a legújabb os telepítését. Esetleg még lehetne próbálni BBDTOOL segítségével telepíteni.
-
nimrood
csendes tag
2 BlackBerry keszuleken tudom ugyanazt az ID-t hasznalni??
-
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Szert tettem egy 2A -es töltőfejre. Lesz valami baja a telefonnak ha azzal töltöm? Természetesen minden más adat stimmel és ugyanúgy micro usb egy tablathez van.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akosxyz
senior tag
Tegnap estére 40%-al vittem ki a telót. Mondanom se kell, hogy azért nyomkodtam és mondom töltök még bele. Haverom S6-osához járó töltő nem töltött rajta semmit
-
LógaGéza
veterán
Megnéztem, BBHToolt találtam, BBDToolt nem, de az nem támogatja, csak a régieket. Sachesi-t néztem, de nem jöttem rá hogy kéne használni...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Mercel
senior tag
Venice as. Priv
Ekkora bullshit cikket..
Eddig se tettem le a kalapom a berryblogtól de ez most kivágta a biztosítékot.http://berryblog.blog.hu/2015/10/19/regen_minden_jobb_vot_amikor_android_sem_vot
[ Szerkesztve ]
Marcel
-
margithid
veterán
válasz Mercel #34573 üzenetére
Érdekes, hogy úgy mondanak véleményt, hogy nem is használták még. Szerintem az androidos BB nem lesz annyival különb mint a többi androidos telefon.
És igen, én is egyetértek az egyik hozzászólóval, miszerint ha a HTC, LG stb kiadna OS10-es készüléket, bizony azt venném!
Egyébként tényleg nem tudom mi az amit BB hozzá tud tenni androidhoz, a saját szoftverei is előbb utóbb letölthetők lesznek a palyből, nekik is ez az érdekük. Öszintén kétlem, hogy fel tudnák venni mondjuk egy MIUI szoftverrel a versenyt. Persze, tudom, kínai, nem biztonságos, de eleve androidos BB-ről beszélünk, igy közel se lesz annyira biztonságos mintha OS10 lenne rajta! Egyébként halkan jegyzem meg a MIUI a legjobb androidos rendszer! -
Coc@s
őstag
válasz margithid #34575 üzenetére
Én nem minősítek, stb...., de.
Ez az Android azért különbözni fog a "mezei" Androidoktól, ha igazak amiket korábban már olvastam.
Ez egy mikrokerneles droid lesz ha igaz, az appok magához a kernelhez nem férnek hozzá teljes joggal, ...
Bár ebben a témában nem vagyok igazán jártas, de a korábban olvasottak alapján én azt szűrtem le, hogy nem simán ráhúztak egy droidot a BB-re, hanem mélyebb szinteken teljesen más a rendszer, a felülete az, ami kb. ugyanaz lesz.
Ha ez így van, akkor igenis lehet biztonságosabb.
De majd kiderül az életben.18 éve itt
-
nagyúr
Pontosan. De a nyavalygás megy, hogy droid szar, meg semmi különbség.
Leírtuk, elmondtuk, belinkeltük. Olvasta valaki egyáltalán, hogy ez minden héten felbukkan??
Margithid! Külön neked linkelt be Sasa.
Utoljára: (persze, kicsit bosszant a csőlátás, de mindenki magából indul ki..)
A Blackberry azért döntött igy, mert nyomós oka volt erre. A fizetõképes ügyfelek pedig driodrol jönnek vissza. Azért kell a hasonló kinézet, hogy elsőre tudják használni. Ha ez megvan, onnantól lehet az eladott példányokbol penz a saját rendszerre.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
margithid
veterán
válasz Polarstar #34578 üzenetére
Jaja, Chen álmit te elhiszed?
1 év múlva emg majd búcsút inthetünk a bb készülékeknek..
És ez nem csőlátás, hanem reális gondolkodás, olvass el egy két véleményt neten, ki mit szól az androidos bb-hez.
De kár vitázni itt, majd kiderül, hidd el én örülnék neki, ha neked lenne igazad! -
turbulencia8
őstag
Sok BB felhasznalo torkan eleg nehez lenne lenyomi, hogy a droid jo es biztonsagos (ld. Crackberry forumai). Ha nem eleg nagy a BB10-es ellentabor, akkor nem fogjak BB10-zel kiadni a Priv-et, amitol a jelenlegi felhasznalok nagy reszet elvesztene a BB (engem is). Pedig elvileg tesztelik Priv-re a 10.3.3-at, szoval remelem kiadjak utobbi oprendszerrel is!
-
nagyúr
válasz turbulencia8 #34580 üzenetére
Én azt várnám, hogy egy teljes bb10 skin jöhetne.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BBZ10-Peti
csendes tag
Sziasztok!
Ez nem egy Z10 topik?
Pár napja csak a PRIV-ról beszéltek, meg az Androidról. Arra van más fórum is. Bocs.
Maradjunk inkább a Z10-nél. ( ... vagy az OS 10-nél )
Pl.:
1.) Tud-e valaki arra mondani valamit, hogy a beharangozottakkal ellentétben a képernyőzár feloldásakor ( alulról felfelé történő húzáskor ) nem egy elmosódott - alakváltozó, az újjunk mozgását követő, amorf "vonal" lesz a 10.3.2-ben, hanem egy éles, határozott, vízszintes vonal. ( Ugyanúgy, mint a HUB elhúzásakor - csak ott függőlegesen. ) Ehhez képest az OS frissítés után nem látom a változást...
2.) Azt tapasztaltam, hogy a HUB-ban töröltem egy pár beérkező e-mailt. ( Beállítás szerint CSAK A HUB-ból kerül törlésre ), ehhez képest eltűnt egy pár levelem az e-mail fiókomból. Persze nem tudom már a levelet visszaszerezni.
BlackBerry Z10 ( STL100-4 ); OS 10.3.2.2836
-
nagyúr
válasz BBZ10-Peti #34582 üzenetére
Egyes kérdést nem értem..
Kettes kérdésre: lehet, hogy előtte szépen beixelted, hogy mindkét helyen törölje és ezek után így tegyen mindig?
Mert szerintem ez lett!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
akosxyz
senior tag
Valószínűleg az volt kiválasztva, hogy mindkét helyről törölje. Ennek nézz utána a beállítások között.
Az első kérdésedet én értem, de fogalmam sincs mitől lehet. Nem találkoztam még vele. Restart nem segített?
-
turbulencia8
őstag
Csak nagyon picit valtozott a feloldasi animacio, pont az amorf vonal volt az ujitas.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Yeah, tényleg úgy van - az egyenes vonalat váltotta az amorf.
2, az eltűnt levelek kérdése valószínűleg user error. Vagy rossz alap beállítás vagy rossz gombra nyomtál törlésnél.
Amúgy meg igen ez Z10 topic, de mivel ez a leglátogatottabb így egyben általános BlackBerry topic is.
Marcel
-
BBZ10-Peti
csendes tag
Sziasztok !
Köszönöm a válaszokat.
1. A képernyőzár feloldáshoz: a 10.3.2-höz reklámozták be ( az OS frissítés előtt, de most is fent van a video - Lock Screen ) az általam felvetett kérdést, mely szerint a feloldási animáció nem amorf vonal, hanem egy vízszintes vonal lesz a 10.3.2-ben: https://www.blackberrycentral.com/ --->> Itt így látszik a videón. ( Nekem a 10.3.1-en is amorf vonal volt... ). Ezért is kérdeztem, hogy mi az újítás?
2. A HUB e-mail értesítés törléshez: úgy tűnik, hogy a levelező kliensben ( Gmail ) kell törölni a leveleket, hogy ne legyen ütközés, addig a HUB-ban megtartani az összes értesítést. Beállításaim: HUB/Beállítások/Megjelenítés és műveletek/Törlés a következőről: Csak HUB, valamint az Azonnali műveletek: E-mail művelet 1: - Fájl; E-mai művelet 2: - Megjelenés;
Ha Nektek jobb ötletetek van, szívesen várom...
-
Orgi
addikt
válasz BBZ10-Peti #34587 üzenetére
Nekem voltak ilyen szinkronizálási gondjaim (igaz teló és otthoni levelezőprogram kapcsán), de rájöttem hogy a Gmailban voltak rosszul beállítva a dolgaim, hogy mi történjen az eredeti példánnyal, ha levelezőprogrammal közben letöltöm). Nem lehet ott neked is vmi beállítás?
-
Praetorianus
aktív tag
Mi abban a csőlátás, hogy valakinek más a véleménye, mint neked? Oké, mindenki megértette, hogy mélyen fejet hajtottál, és amíg a Z10-ed idején még ment a duma, meg az istenítés, hogy BB10 a szuper, minden más rossz, addig most hirtelen már jó a droid is. Elfogadtuk, megértettük. De te is értsd meg szépen, hogy ahogy az ízlések, úgy az igények is különböznek, és szerintem kevesen vagyunk a szűkös BB táborban, akik a hardver, meg a külső miatt használunk BlackBerryt. Mi (én) a rendszer miatt használjuk, és szerintem ki is használom gazdagon. Nekem nem arra kell, hogy szelfizzek vele, meg hogy a párolt spárga receptjét osszam BBM-en, szóval nem fog kielégíteni a droid. Szívem joga, ugyanis vagyok annyira következetes, hogy ha egy éve még rühelltem a droidot, akkor most is rühellni fogom, hogy BB logó fog virítani a telefonon. Téged sem érdekel ez szerintem, mint ahogy az sem, hogy a BB-rajongók szemközt köpése az, amit Chentől benyeltünk. Én vaskalaposabb vagyok, és ahogy a symbian bedöntése után nem voltam hajlandó többet Nokia telefont venni, úgy nem fogok BB-t sem más rendszerrel. Nem hiszem, hogy az én hátraarcom miatt nem lesz meg az 5millió...
-
hsrasus
aktív tag
válasz Praetorianus #34591 üzenetére
Én mondjuk a külső miatt vettem meg a Z10-et anno.
Sőt igazából az összes telefonomat a külső miatt vettem meg (nyilván mindegyiknél megnéztem azért mit tud és pl. a Z10-et a BB10 érdekessége miatt is választottam végül a Razr i helyett)[ Szerkesztve ]
-
akosxyz
senior tag
Teljesen igazad van abban, hogy ezek ízlések kérdése. Én őszintén szólva csalódtam a droidban több mint egy éve. De valahogy a priv tetszik, a marshmallow és a lollipop stílusa is.
És nyilván örülnék egy BBOS-es privnek, de valahogy kíváncsi vagyok erre a BlackBerry féle droidra is
Mondjuk én egy éve vagyok bb-s, szóval nem vagyok őstag az ami a legjobban hiányozna az a hub, de azt ahogy látom szépen megcsinálták -
APippo
tag
Picit több mint fél éve jötten Droidról, Z10-re de istenemnek nem bántam meg én sem. Most azt mondom, hogy semmi pénzért nem mennék vissza rá annyira beszippantott a BB. Lehet, hogy süllyedő hajó matróza vagyok én is, de nem érdekel amíg ilyen jó készülékeket adnak ki. (passport, classic) Minden vágyam jelenleg, hogy összegyűjtsek egy passportra valót (annyira jó kis telefon az )
Örülök, hogy nyit egyébként Droid fele a BB, de én sem hiszem, hogy az leszek aki miatt bedőlne az ötmiliós terv... Meglátjuk milyen lesz. Kíváncsian várom.
-
nagyúr
Próbáltam megérteni válaszod, valami félrement.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mercel
senior tag
Dettó, én is elsősorban a BlackBerry OS miatt lettem "fan".
A Z10-et elsősorban a nagyon jó méret miatt vettem.Végig próbáltam már mindent, androidot többször is - nem mondom, hogy soha többé de kb. a Win a 8.1-el egy nagyon nagyon rossz vicc, kezelés szempontjából gyakorlatilag mindennél szarabb, aZájfon meg elmegy de egyáltalán nem nyűgözött le a Z10 mellett.
John Chen-re meg eléggé ki vagyok akadva. Biztos meg fogja menteni a cég seggét de közben lehúzza a WC-n a BlackBerry lényegét.Na mindegy a BlackBerry is csak egy multi és a piac a lényeg nem pedig a fogyasztók.
Marcel
-
veterán
Nekem most azt csinálja a Z10-zem,hogy össze vissza mutatja az akku százalékot.
Alig akar merülni,majd egyszer csak kikapcsol. Töltöm,elég sokáig, majd 90% körül leveszem és utána kiírja, hogy 100%.
Mi lehet a gond? Akku meghalt?
Remélem....csak ennyi.HARLEY-DAVIDSON
-
BBZ10-Peti
csendes tag
válasz TheBikerider #34599 üzenetére
Szia !
Szerintem akku csere! Javaslom a GOLD akksit. Korábban már beszéltünk róla ebben a topikban!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest