- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazs_
csendes tag
válasz halitibi01 #34751 üzenetére
igen, bb sajatossag, mert nemtudom hanyszor kinullaza a teljes memoriat meg ilyesmi
-
Orgi
addikt
Nekem is kéne hamarosan ismerős q5-jét gyári állapotra visszaállítani, van erre vmi taktika, ha minden fénykép meg zene törölve van a telóról, akkor gyorsabban végez?
-
nagyúr
válasz halitibi01 #34749 üzenetére
Elfelejtetted?
Titkosítást előttek kikapcsolni mindig, illetve a gyári alkalmazáson kívül mindent letörölni, gépről egyéni tartalmat leszedni teljesen. Na, akkor gyors lenne. Nekem így fél óra volt a teljes wipe.
A titkosítást "csak" 3 órán át fejtette vissza!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
halitibi01
csendes tag
Én voltam hülye, mert vagy 10 giga cucc rajta volt és úgy indítottam el.. Ki kellett vennem ma simet, újraindult utana az egész folyamat. 83%-ig gyorsan felért de most megint belassult már.
-
Pavlo
aktív tag
Nem értem, ilyenkor nem egyszerűbb ráküldeni egy autoloader-t, mint ezt a biztonsági adattörlés megcsinálni?
Sokkal hamarabb megvan, és ugyanúgy van egy szűz telefon. -
Pavlo
aktív tag
válasz halitibi01 #34759 üzenetére
Fel a fejjel, meg lesz az na!
-
halitibi01
csendes tag
válasz halitibi01 #34759 üzenetére
Még mindig 94% reggel 8-kor kezdte... Lehet hülye kérdés, de ilyenkor már nem lehet autoloaderrel újratölteni a szoftvert? Gallyra vágni sem akarom, de ma 17-ig be kellene fejeznem ezt a szenvedést..
-
Orgi
addikt
válasz hampidampi #34757 üzenetére
Köszi!
-
halitibi01
csendes tag
válasz halitibi01 #34761 üzenetére
-
agyarka
aktív tag
válasz halitibi01 #34763 üzenetére
Ez nem sima gyári visszaállítás, ezért nem is úgy hívják. Autoloader után még visszafejthető az adatok 1 része, ezután kicsi valószínűséggel, és irreálisan drágán.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz halitibi01 #34766 üzenetére
Milyen oprendszer volt rajta eredetileg?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
agyarka
aktív tag
válasz halitibi01 #34765 üzenetére
Szó szerint az amit kiválasztottál. Nem véletlenül biztonságinak nevezték el. A jó munkához idő kell!
[ Szerkesztve ]
-
lovace
aktív tag
válasz halitibi01 #34770 üzenetére
Ez az első adattörlésed vagy már csináltál rajta korábban is?
-
agyarka
aktív tag
válasz halitibi01 #34770 üzenetére
10GB, megszakítgatások meghozhatja az eredményt.
-
nimrood
csendes tag
Nem tudjatok, hogy az miert lehet, h eddig barmikor instagramon megszerkesztettem egy fotot, vagyis dobtam ra filtert, de nem akartam megosztani, csak a post elott kileptem, akkor a megszerkesztett kepet mindig lementette a telefon kepek mappajaba. De ez valamiert megszunt es nem csinalja tobbet. Persze a posztolt kepeket ugyanugy menti, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
válasz halitibi01 #34774 üzenetére
Szia!
Nekem egyszer volt szükségem visszaállításra - akkor lement probléma nélkül reális idő alatt, de már előtted is belefutottak páran ugyanebbe. Elvileg nincs para, le fog futni, csak kínosan hosszú ideig tart.Marcel
-
akosxyz
senior tag
válasz halitibi01 #34778 üzenetére
Biztosra megy, mindent letöröl
-
halitibi01
csendes tag
válasz halitibi01 #34778 üzenetére
Még mindig 98%
Mit tudok ilyenkor csinálni???😓 -
lovace
aktív tag
válasz halitibi01 #34780 üzenetére
Saját tapasztalatom alapján ez már nem fog magától helyrejönni. Link felismeri? Mert akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy készülékszoftver újratöltéssel.
(Nálam így füstölt el tavasszal az első Z10-em, de nem akarlak elkeseríteni...)
-
lovace
aktív tag
válasz halitibi01 #34782 üzenetére
Én sem tudom, hogy mi történik ilyenkor. Nem vagyok telefonguru, csak a saját tapasztalatomból tudok beszélni, egyáltalán nem 100%-os a tudásom. Ha jön valaki nálam hozzáértőbb jobban járnál a segítségével, én tényleg csak egy mezei user vagyok nem szoktam szoftvereket újratölteni, nem használok se autoloadert se sachesit, csak és kizárólag mindig a legfrissebb hivatalos romot.
Amikor én így jártam tavasszal akkor 24 órát állt 99%-on. Tied is fel fog menni valószínűleg addig néhány óra múlva, de onnan nem hiszem, hogy tovább lép.
USB-kábellel csatlakoztasd a gépre és ha a link felismeri, akkor újra tudod tölteni a készülékszoftvert. Az én esetemben nem ismerte fel (sanszos, hogy a tiedben sem fogja). Ha ez nem megy próbálkozhatsz még autoloaderrel esetleg, amiről eventus oldalán találsz jó leírást. (Nálam ez se működött, szerviz lett belőle, majd fődarab csere.)
Tényleg nem vagyok guru, ennél többet nem nagyon tudok mondani, sajnálom. -
halitibi01
csendes tag
válasz lovace #34783 üzenetére
Oké, azért köszi. Abbahagytam a telókínzást kivettem az akkut. Ha visszateszem, először jön a BlackBerry logó mintha normálisan indulna a telefon, de utána egyből magától indul újra az elejétől a biztonsági adattörlés...
Most töltöm le az Autoloadert, megpróbálom hogy amikor indul a teló, bootol, akkor hátha az autoloader átveszi a szerepet... De már csak reménykedem hogy összejön.. -
halitibi01
csendes tag
BB Link-kel csatlakozik, készülékszoftver újratöltése, letölti a szoftvert, készülékszoftver kibontása.
Utána megszakad a kapcsolat egy pillanatra, majd ismét csatlakozik a telefon, de ismét ezt írja ki: www.bberror.com/bb10-0015
Van esetleg valakinek szakmai javaslata hogy miként tudnám ezt a hibát megkerülni?
Köszönettel,
Tibi -
lovace
aktív tag
válasz halitibi01 #34786 üzenetére
A linket tovább kattintgatva:
"If the Blackberry 10 OS cannot be reloaded or displays the same symptoms after the reload has been completed, bring the device to your place of purchase for service."
A helyedben elkezdeném keresgélni a garanciajegyet... -
halitibi01
csendes tag
válasz lovace #34787 üzenetére
Neeem, neem,,,
Voltak nehéz perceim, de a teló hibátlan, ezt figyeld:
Ha elmondom, hogy először mitől szakadt meg a szoftver kibontása....
Hát elfogyott a helyem a C meghajtón, mi amatőr te jó ég..!!Szabadítottam fel pár gigát pluszba és simán végigfutott a készülékszoftver újratöltése.
Köszi mindenkinek aki próbált hozzászólni, segíteni!Egy tuti: biztonsági adattörlést soha semmikor senkinek én nem javaslok!!! Csütörtök estétől eddig a percig ezzel szoptam!
-
agyarka
aktív tag
válasz halitibi01 #34788 üzenetére
Rajtad kívül még senki nem próbálta 10GB adattal, és a megszakítás sem tett neki jót.
Több tucatszor csináltam - igaz mentés és gyalulással - gond nélkül lefutott.
Örülök, hogy végül sikerült helyrehoznod, ez is azt erősíti, hogy jól kialakított stabil rendszer. -
nagyúr
Hát, pedig eladáskor muszály vagy megcsinálni a biztonsági adattörlést, ha nem akarsz másnak némi arcpírt okozni, magadnak meg pöti problémát.
-
akosxyz
senior tag
Bizony eladáskor érdemes végig csinálni.
-
lovace
aktív tag
Na igazán örülök, hogy ennyivel megúsztad! Erre gondoltam volna utoljára, hogy elfogy a tárhely a gépen, szerintem erre a "bug"-ra még a nagy BlackBerry fejlesztők se gondoltak az általad linkelt oldalon!
-
Cannabis7
senior tag
valakinek van tapasztalata ebay-es 15$-s kijelző+digitizerrel?
Megfelelően működik? illetve eredeti ? -
őstag
Elkúrtam tegnap a Leap-m.....
Olyan hülye voltam, hogy hétfő reggel elkezdtem beletenni a nano simre kivágott keretet a telefonba, és kb a 2/3-nál jöttem rá, hogy hülye vagyok
kínkeservesen darabokba kijött, de bejött amitől tartottam, nem érzékeli a simet, valszeg elgörbültek, vagy törtek a lába a kifeszegetéskor..
blackberryszerviz.com ra már írtam, de még nem válaszoltak, szerintetek egy sim foglalat cserével megúszhatom?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
nagyúr
válasz vallas #34797 üzenetére
Hát, ez drága vicc lett.
Nekem az egyik ilyen esemény 12-be fájt.Én voltam a hülye, elismerem. Az most más kérdés, hogy ezt a mütyür miniatürizálást ki indította el és miért... (na, azt csak úgy barátságból le tudnám rendezni, nem nano simmel az arcba...)
-
őstag
válasz Polarstar #34798 üzenetére
itt is én voltam a hülye, elismerem....
Hát ha 12-be cserélik azt ki fogom csengetni érte, mert már most hiányzik a BB10 -s os, pedig most egy S6-t használok, azért is lett kivágva a sim nanora, hogy kipróbáljam.
Nem rossz az S6 de nem áll annyira kézre, meg vannak megszokást igénylő dolgai.
Te is a blackberry szervizzel [link] csináltattad?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest