Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sutis

tag

válasz che 1990 #27064 üzenetére

@che 1990 és @Gamefight:

Fentebb írták, hogy papírral vagy egyéb módon ki kell támasztani, ékelni az akkut, mert egy kicsit bizony mozog a helyén, ám ez nekem nem hozta meg a várt eredményt, így is hetente többször indult újra a gép látszólag minden ok nélkül. Még úgy is, hogy az akkut gyakorlatilag úgy kellett beerőszakolni a helyére, olyan passzentos lett az ékelés. Hiába. Ha zsebben volt, leguggoltam, picit megfeszült, vagy kitettem az asztalra, egy pici ütés érte a hátlapot, már ment is a restart.
    Aztán két hete kiszedtem az akkut és az összes saruját megkapargattam hegyes késsel, hogy rendesen kifényesedjen, illetve óvatosan a telefon akkucsatlakozóinak a felületét is megkapargattam. Azóta ez a fura jelenség nálam megszűnt és biztosra veszem, hogy ha ezt megcsináljátok, nálatok is meg fog szűnni. Az ékelést meghagytam azért a biztonság kedvéért :) Nem tesztelési célzattal azóta a telefon kétszer is leesett, egyik esés sem váltotta ki a restartot, úgyhogy nekem ez elég bizonyíték volt arra, hogy nem volt megfelelő az érintkezés és ezért indult újra sokszor a teló. Próbáljátok ki, remélem segít nektek is ez a veszélytelen beavatkozás ;) :))

Ami nem öl meg az megerősít. Kivéve a medve, a medve az megöl.

Új hozzászólás Aktív témák