-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
RumiTT
tag
Segítség!
10.2.2-t szeretném felrakni.
Letöltöttem crankberryről az OS és radio .bar file-t.
Sashecivel és DBBT-vel sem tudtam rátenni. Hogy kellene folytatni? -
kbyte1024
veterán
válasz Praetorianus #24744 üzenetére
Krisztián wazze pedig van torrentkliens rá ami frankón is megy
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
joco1977
tag
Blackberry Z30 tulaj vagyok. A gépemen Windows 8.1 x64 van. A Blackberry Link-ben szeretnék biztonsági mentést készíteni a készülékről, ám amikor rádugom USB-re a készüléket a Link nem enged biztonsági mentést készíteni: "A készülékről nem készíthető biztonsági másolat és nem állítható vissza Wi-Fi kapcsolaton keresztül."
A készüléken le van tiltva a Wi-Fi, de ez sem segít.
Mit lehetne tenni, hogy érzékelje USB-n keresztül is a készüléket a számítógép (Z-meghajtóként csatolja a telefont Wi-Fi-n keresztül a Link)?
ASUS PRIME B760M-K, INTEL Core i7-12700, KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5, WD Black 2TB, SAMSUNG 500GB 870 EVO, SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2, ASUS GeForce GT 730 2GB GDDR5, 27" Acer NItro Gaming Monitor, PHILIPS 275E1S Monitor
-
FodZilla
csendes tag
Jelentem, tökéletesen működik a 10.2.2-es Z10 Bangkokban AiS szolgáltatónál.
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Nem tudom tud e nekem valaki segíteni, de felraktam a Sygic legújabb verzióját Z10-re, és folyamatosan akadozik a GPS kapcsolat, teljesen használhatatlan. Más programba viszont (waze, bbmaps) működik rendesen. Tud erre valaki vmi okosat mondani, esetleg IGO-t sikerült valakinek működésre bírnia?
Köszi előre is!
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
-
boken
senior tag
Pár mondattal kiegészítettem a G2 VS Z30 bejegyzésem.
Ha valaki szeretne hozzáfűzni valamit az írjon nyugodtan pm-et és a neve megjelölésével beteszem a bejegyzésbe,amennyiben valós észrevétel,akár pozitív akár negatív.
G2 VS Z30[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Günther
tag
válasz Kolondrum #24759 üzenetére
Z30 külseje, int minden más elég szubjektív megítélésű. Nekem pl tetszik, igaz inkább fehér színben. Méretre nem sokkal nagyobb, bár kézbe véve érezhető a különbség mind súlyra, mind méretre, de hamar meg lehet szokni. Nekem nagy kezem van, teljesen kézre áll. Z30 után érdekes volt kézbe venni a Z10est. Szerintem tetszetős, főleg fehér színben.
boken 200mAh ennyit számít?
-
-
peppe51ab
újonc
Segítség!
OS 10.3 váltás után a blackberry world usb-n keresztül már nem telepít. Valakinek volt hasonló? Mi a megoldás? -
boken
senior tag
-
boken
senior tag
Próbálok minnél több szót megtanítani neki,úgyhogy biztosan napról napra jobb lesz.
Köszönöm,próbálok nem elfogult lenni és tényleg a tapasztalatokat leírni,nem gondolom hogy létezik tökéletes telefon vagy OS,számomra jelenleg ez a leghasználhatóbb.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
félisten
Megoldódott a kínai powerbank és a Z10 összeférhetetlenségének rejtélye. A probléma a csatlakozóban keresendő. Persze, hogy eldobja, ha azt érzékeli alig van 4.7V a csatlakozón. Ennyi a titok, hogy nem szabad tövig bedugni, egy kicsit a végétől vissza kell húzni és jó, más különben nem jó a kontakt és közel sem 5V jön ki belőle.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta szarakodik a gmail nálam más nem tapasztalt ilyet vagy csak nekem van gondom 10.3 van a telefonon. -
eventus
veterán
válasz Praetorianus #24789 üzenetére
PlayBook elobb jelez, mint a Q10
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
barrasz
aktív tag
válasz Praetorianus #24789 üzenetére
Akkor jó ha nem csak nálam van probléma lehet,hogy vissza kéne tenni a 10.2-öt és várni a hivatalos kiadásra.
-
er2es
tag
Eddig nem használtam az amazon appstoret, de most a 10.3-as ki akartam próbálni, de csak BB Worldos appokat látok benne, androidos appokat nem (pl.: instagramra hiába keresek, nincs meg)....Hogy lehet az androidos appokat megtalálni?
A 10.3-ról: nekem tetszik az új desgin, az akkuidő javult a 10.2.2-höz képest, de messze nem olyan mint 10.2.1 alatt. A Wifi-t dobálja (de csak az itthoni routert, munkahelyit nem).
Amit észrevetettem bug és engem idegesít: a spacen nem működik a felfelhúzás a szövegbevitelnél. -
Orgi
addikt
Sziasztok,
pár napja már írtam memóriakártyával kapcsolatban, de akadt még két kérdésem Szóval a telómban egy 32 GB-os Samsung EVO uhs-1-es memóriakártya csücsül (ebay beszerzés) és nyaralásom alatt lőttem 2300 képet vele (a készülékre mentve, nem a kártyára!).
1. A gépre kötve usb-vel a telót iszonyat lassú a camera mappa kezelése, de irreális szinten (nem a memóriakártyáé, hanem a telefon memóriájáé), majd egy perc mondjuk egy pici videó megnyitása és a képek nézegetése is élvezhetetlen, gyakorlatilag a Total Commander (és az Intéző is) szinte be sem tudja olvasni a camera mappát, mindig csak homokórázik. Ettől függetlenül a képek ott vannak és jók is, lementettem őket, de a kezelése iszonyat tetű. Ez másnál is ilyen vagy kell esetleg vmi program a megfelelő kezeléshez? BBLink és így driverek is fent vannak, legális 8.1 a rendszerem.
2. A memóriakártyán van mondjuk 10 giga zene. Egy hónapig minden oké volt vele, aztán hirtelen a zene alkalmazás nem látja őket. Gépre usb-vel dugva a telót minden zene ott van és le is játszható, csak a zene alkalmazás nem látja őket. Kikapcs és újraindítás után zenék felét látja, másikat nem. Ez normális? Elvileg kezelnie kéne a 32 GB-os kártyákat a telónak, az uhs-1 bezavarhat, csak class10-ig jók esetleg a kártyák, nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Köszi előre is az ötleteket!
-
kárátékutyá
őstag
Most olvastam, hogy 995 dodó lesz a Passport ára Amerikában, ami itthonra ha a szokás hatalma fog érvényesülni, akkor ugyanennyi euro lesz... Senki nem fogja ennyiért megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest