- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz lugosi #25800 üzenetére
Mivel a BB vonalat hívtam, így hiszek nekik. Az olcsóbbik verzióról van szó, nekem az ingyen jár a csomagom mellé. Egyébként a Next M akkor nincs benne az ÁSZF-ben az ingyenes verzió mellett, legalábbis mikor én aktiváltattam, akkor nem volt benne, de mégis ingyen van.
De mégegyszer, a BIS-t a BB számolja, így a T-nek ahhoz semmi köze. Tehát lehet, hogy nem 1 giga van megadva, de az biztos, hogy nem szoktak korlátozni BIS-nél. Ezt is az ügyfélszolgálatos mondta. Én bőven túllőttem az 1 gigát 1-2 hónapban, és nem történt semmi.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ClioRS #25801 üzenetére
"De mégegyszer, a BIS-t a BB számolja, így a T-nek ahhoz semmi köze. Tehát lehet, hogy nem 1 giga van megadva, de az biztos, hogy nem szoktak korlátozni BIS-nél. Ezt is az ügyfélszolgálatos mondta. Én bőven túllőttem az 1 gigát 1-2 hónapban, és nem történt semmi."
De hát ugyanazt mondjuk! Én is ezt mondom.
Egyébként nekem is nexthez van ingyen. -
félisten
Vettem egy dual USB töltőt ami eredetileg ipadhoz meg S4-hez való. Teló eldobja, tudjátok miért? Mert annyira nem kerek az 5V-hogy az már siralmas. Azok megelégednek ennyire silány feszkóval is.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz aquamist #25804 üzenetére
Itt nincs különösebb humbug a történetben. A feltétel ahhoz, hogy elfogadja az az, hogy a kimeneten legalább 4.75V legyen miközben elkéri azt a max 960mA-t a töltés közben. Mert ahogy terhelődik a töltő úgy csökken a kimeneti fesz. Sőt a kábel sem mindegy, de erről majd egy tesztben ha minden cucc befutott kínából (3hét).
Szeretek tisztán látmi.embe! Ezt amit rendeltem eldöntöttem, hogy csak ha valami nagy gebasz van, mert nagyon gyenge. Csak rá kell mérni. A gyári töltő illik a legjobban ahhoz amit a Z10 kér töltés közben. Pedig azért akad itthon pár töltő. Csak meg kell mérni és minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
turbulencia8
őstag
Érdekes volt, amikor ma voltam kint egy multinál, ahol régóta a BB a standard flottás teló. Jelenleg többnyire Z10-et használnak BES-sel, és iszonyatosan utálják az alkalmazottak. Teljesen meglepődtek azon, hogy én meg vagyok elégedve a Z10-zel. Fura.
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #25807 üzenetére
Mi bajuk vele?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #25800 üzenetére
Fura lenne, ha nem lehetne lekerdezni. A Vodanal pl. a kiegeszito BIS forgalma sima ugy, hiszen az adatmennyiseget nem ad, csak APN-t, ergo amit a normal netes csomagodbol forgalmaztal (akar BB APN-en, akar mason), az a mervado. Ha pedig normal BIS van, akkor BB szocska a 1751-re sms-ben, es meg is jon, hogy mennyit forgalmaztal addig a napig a ciklusban (az adott nap nincs benne). Persze nem ingyenes az sms
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #25810 üzenetére
Furcsa, én azt gondoltam hogy az idegen apn és a tömörítés miatt (az erre alkalmas készülékeken) nem képesek mérni.
Emlékeztek, 1-2-3(?) hete írtam, hogy áttettem a 9780-ból a kártyát a szifonba, amin megy a telekom alkalmazás. És vagy 3 megát fogyasztottam bő egy hét alatt, vagy nem tudta mérni a telekom a bb apn-es forgalmat. -
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #25811 üzenetére
Telekomrol nem tudok nyilatkozni, sose voltam naluk elofizeto. Telenornal voltam anno, nekem ott nem volt bajom, de masok szerint kaoszos volt a szamlazas - foleg a bongeszes miatt, mert az mehetett a regi telokon (OS5-ig) mas APN-en is.
Ezek szerint ebbol a szempontbol atlathatobb a Vodas BIS.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #25812 üzenetére
Telenorral volt az egyik fél éves levelezésem. Az üfsz tájékoztatása szerint jártam el, aztán a számlázáskor mégse úgy tudták... olyan jól megszakértették a bb adatforgalmat. Ezután nem annyira tudok hinni üfsz-nek.
-
KZP
őstag
HAndrás már fikázza a Passportot, hogy hogy néz ki stb... Bezzeg az iPhone!
-
jcage
tag
válasz eventus #25809 üzenetére
Nálunk van olyan kolléga, aki már több, mint 1 éve használja, de csak most jött rá, hogy lehet rajta pl. Android alkalmazásokat is telepíteni. Plusz érdemes használni az agyát is az embernek néha, és meglepő dolgok történnek/történhetnek a telefonon.
Az ilyenek miatt mondom, hogy van létjogosultsága más platformnak is...szerk: ezek miatt megy a fika a mi cégünknél is.
[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
Orgi
addikt
Google Drive-ról szeretnék áttérni más szolgáltatóhoz és láttam van Onedrive meg pl Dropbox kliens is. Feltettem e kettőt, de minden ugyanúgy néz ki rajtuk, nincsen semmi különbség a kliensekben, ugyanazt tudják?
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz turbulencia8 #25817 üzenetére
Hát igen, azzal lehet szórakozni, de vannak helyzetek, amikor meg is kívánja.
(#25815) jcage: Android futtatás jó kiegészítés, de okozhat problémákat. Nekem egy sincs fent,
-
Furakowa
újonc
én megvállnék a Z10 emtől . hibátlan de kénytelen vagyok eladni
-
jcage
tag
válasz eventus #25818 üzenetére
Persze, egyetértek. Én is inkább veszek pénzért használható natívat, mint küzdjek az Android cuccokkal. Ezt csak azért írtam, hogy a fika ment a kollégának, de az olvasás már kevésbé.
@Furokawa: Nem a Z10-el van baj, hanem a nagy számú, változatos hibákat generáló STL-1es szériával. Nekem is 2-es lett, miután kétszer kellett cserélni az 1-est. A kolléga csak erre célzott.
[ Szerkesztve ]
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
margithid
veterán
válasz eventus #25818 üzenetére
Nálad milyen problémákat okozott android program futtatása?
Én eddig hármat használok, opera mini, teamviewer és neutron player. BB worldből meg leszedtem skype és endomondo alkalmazást, nem tudom ezek mennyire számítanak androidosnak
Hibát egyiknél se tapasztaltam. Max nem olyan gyorsak mint bb-s alkalmazások. -
embe
nagyúr
válasz Kolondrum #25822 üzenetére
Te rá vagy kattanva a külső akkukra.
Most elég jó árban van a Banggood oldalán a Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh Power Bank. -
-
embe
nagyúr
Lehet nekem is meg kell válni a telótól. Céges kártya egy két simes telót tesz szükségessé. Ez megy ugye kínai droidos lenne.
A két telefon hordozása nálam nem opció. Ha így lenne akkor sajnálnám eladni, mivel a legstabilabb "okos" telóm eddig ez a Z10-es.
Győzködöm a feleségem, hogy tartsuk meg neki, és az SP-t adjuk el, de nem hajlik a dologra. -
cseter
tag
Sziasztok új vagyok itt a fórumon 1-hete van egy z10 stl100-3 as független készülékem és ezalatt az idő alatt az egyetlen negatív észrevételem hogy egyszer csak kikapcsolt magától a készülék,ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
slashing
senior tag
Azért abban reménykedtem hogy bemutató = 10.3 frissítés és jön a blend is erre sehol semmi és még lehet hónapokig semmi nem lesz. Pedig erre készülnek már egy ideje... elég fura rajtja van ennek a passportnak és 10.3-nak...
-
sasa134
addikt
válasz slashing #25840 üzenetére
Kb 2 hónapja tudjuk, hogy a Passport előtti bb10 eszközökre 10.3.1 érkezik, a 10.3 nem. Ez kb novemberben várható.
A Passporttal ugye kijott a 10.3 hivatalosan, abból úgyis lesz autoloader amit sztem gond nélkül fel lehet tenni Z10re ( ahogy az eddigi leak-eket is).Avanti Roma
-
cseter
tag
sziasztok még egy kérdésem lenne,régebben olvastam itt egy alkalmazást ami tudja kezelni a led visszajelzőt de már nem tudom melyik volt az ,nememlékszem az alkalmazás(alkalmazások) nevére?
-
lovace
aktív tag
A tárhely méretében, illetve megbízhatóságban lehetnek eltérések, egyébként úgy gondolom ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek! Én a dropboxot használom, ami alap 2GB tárhelyet ad, amit meghívásokkal, illetve egy egyszerű feladat elvégzésével tudsz bővíteni 8-10GB-ig. Nekem eddig tökéletesen beválik!
cseter Szerintem a BeBuzz-ra gondolsz, de ha beírod a LED/color szavakat a BBW-be ki fogja adni őket!
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
En azt hiszem elcserelnem a Z10-em ket-harom iPhone 6 Plus Flex-re.
Bocs, csak soroztem. -
sasa134
addikt
-
eventus
veterán
Én ilyet kérek, szeretem a Moto stílust
-
-
eventus
veterán
válasz kárátékutyá #25849 üzenetére
Tényleg egyszerűen nem gondolkodnak az emberek... Náluk kárt okozott az a bizonyos leesett alma a fejükben.. Newton is iPhone használó
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest