Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Sziasztok!
    Február óta vagyok boldog tulajdonosa egy Z10-nek (STL100-1), eddig minden szép volt és jó, viszont a hetekben leszedett egy frissítést a rendszer, és azóta vannak kisebb zavaró hibái (jó, még mindig jobb, mint az androidos elődjei, de sajnos ha hozzászokik az ember a jóhoz...)

    Szóval a jelenlegi szoftver: 10.2.1.2977, mióta ez van rajta, azóta van, hogy hívásfogadásnál mondjuk 10/2-szer lefagy a telefon egészen addig, amíg annyit nyomkodom össze-vissza hogy hátha sikerül felvenni, hogy rá 5mp-re hirtelen begyorsítva felveszi, leteszi, stb.
    Aztán nem tudom, hogy ez a tok miatt van-e, de sokszor arra veszem ki a zsebemből, hogy kéri a PIN-kódot, gondolom újraindul. A tok is nemrég lett rá véve, ilyen flipes bőr utángyártott, aminek a fenti kis karma pont a ki/bekapcs gomb mellett van.

    Hát ez a két "hiba" jött ki mióta frissítettem, esetleg másnál is előfordult hasonló?

    Illetve ha már hibákról van szó. Sajnos mióta megvan a telefon azóta csinálja azt a nagyszerű dolgot, hogy FB-ból random beszinkronizálja a kontaktokat (nem kutyulja össze, mint ahogy azt másnál olvastam, csak bedob mindenkit a listába), illetve a születésnapokat duplán jeleníti meg (ez azért is bosszantó, mert nem jelöltem be, hogy szinkronizálja). Erre esetleg van valakinek egy jól bevált receptje, hogy mit csináljak?

    Illetve utolsó kérdésnek: milyen tokot ajánlotok? Sajnos a kivehetős, szilikon bumperes nem jöhet szóba, mert az ördög nem alszik, új telefont meg nem vennék.

Új hozzászólás Aktív témák