Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yennayo
junior tag
készülhetne igazán egy olyan electric car, ahol a régi külső van. nekem 1000x jobban bejöttek a régi body-k, de gondolom nem nagyon veszik őket újra elő. színre viszont nagyon bejövős a téma.
De ugye amit mutattak is a régebbi opel, na abba kéne elektromos rendszer és mehet -
viewdetails
addikt
Bertie und Uschi likes this.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
nagyúr
Remek alap a Manta formához hozzányúlni. Az egy nagyon kis mokány kocsi volt. Plusz illik a kocsihoz a merész szín.
Majd később fogunk látni úgyis a magyar utakon szürke-fehér-feketés unalmat. Hajrá Opel!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Plug Life
senior tag
Azon kívül, hogy négy kereke van, semmiben sem hasonlít a Mantához 😆😂
-
-
noPublicFG
senior tag
Örülök, hogy hagyományos multi-kormány lesz benne!
plus ça change, plus c'est la même chose
-
k-adi
nagyúr
"ez a modell is nagy mennyiségben használja a zongoralakk-bevonatot"
nagy kár érte."eddigi tapasztalataink alapján komoly rendszerhibák nélkül működik, ami mostanában szinte már nagy szó."
ez lenne az alap, de azért örülök neki hogy nyomtatok egy kis oltást az id3-nak"kiindulni a testvérmodell majdnem pont 11 millió forintos alapárából lehet érdemes."
éééééés itt el is vesztették a legtöbb vásárlót..de a kezdeményezés nem rossz, idővel majd alakul ez még
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem bejön. Bár a jelenlegi kiforrottságuk és a lakókörnyezetem, munkába járási szokásaim miatt nem vennék egyelőre akkor sem tisztán elektromos hajtású autót, ha megtehetném, ezektől függetlenül ez a modell tetszik.
-
<Adamsky>
nagyúr
"A széles, fekete orr." - ne viccelj már! Szerinted hány autónak van még "széles fekete orra"? Ahogy Plug Life is írta, az egyetlen azonosság a 4 kerék, ja meg a jelvény.
Az, hogy a gyári is ezt kommunikálja, az valószínűleg a marketingesek kétségbeesett döntésén alapul. Valahogy el kell adni, ezt a buflák, kerekeken guruló telefonfülkét.
Ugye a Ford is Mustang-nak nevezte el az új "villanypóniját", de hát na ... aki szerint az hasonlít bármilyen korábbi Mustang-ra, az szvsz. vak. De menő dologgal muszáj összekapcsolni ezeket az újautókatizéket.#13 PrivacyGirl
"... Nem tudom azt a zongoralakkos anyagot mikor felejtik mar el vegre a gyartok."
Soha. Ez valamilyen meghatározhatatlan eredetű fixáció náluk. Vannak időszakok amikor kevesebbet használnak belőle, van amikor többet, de kihalni egyszerűen nem tud. Pedig szerintem ember (vásárló) nincs a földön, aki szerint ez szép.Viszont, hogy valami jót is írjak: nekem tetszik a műszerfal elrendezése (és itt nem zongoralakkal van nyakon öntve, ahogy itt se). Végre nem egy "kínai" tablet meredezik középen. Ami van helyette, az többé-kevésbé egy egységet alkot a többi műszeregységgel, valamint a vezető felé van fordítva. Ha tehát csak a formákat és az elrendezést nézzük, akkor szerintem veri az ID.3-at.
[ Szerkesztve ]
-
válasz <Adamsky> #17 üzenetére
Nézd, én a marketing rizsa nélkül is ezt láttam.
Ez az én véleményem, ennyi. Nem kell vele egyetérteni, de számomra egyértelmű áthallás van a két autó között, még ha minimális is.
Látható, hogy a múltbéli irányból merítettek. A retroba fordul sok gyártó. Ez marketing is.
Akit érdekel a design, az látni fogja, akit meg negatívan érint a marketing, az úgy is kitalál valami ellenszöveget .
Nem értesz velem egyet, de nem is kell, viszont fogadd el a véleménykülönbséget.
A többi Mustangos dolog meg engem igazából hidegen hagy. Ott is vannak formai "lopások" saját maguktól.(illetve alapvetően sincs energiám arra, hogy arról győzködjek valakit, amit a vak is lát, és az autózás foglalkozó szaklapok is )
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
válasz <Adamsky> #19 üzenetére
Szép nem szép, irónia, ez ilyen műfaj.
Te kezdted a viccelődést.
Ja és ha jobban megnézzük, még a beltérben is található formai utalás a Manta orrára
Rögtön 2-3-at találtam, sose kívántam rá Opelre, főleg nem Peugeot-alapokra, de el kell ismernem , hogy ez formatervileg nekem bejön
SUV-okat meg alapvetően a magas építésmód miatt kedvelem, plusz munkám során hasznosabb a jobb kilátás. Így én bármennyire is ellenkezek magammal, egy ilyenbe azért próbára beülnék
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt - mármint, hogy vak, aki mást állít - a Mustang-ra írtam, és nem a Mokkára. Ha magadra vetted, sorry! Te viszont előbb azzal jössz, hogy fogadjam el a te véleményedet - aztán szerkeszted a hozzászólást - és a végén még azért odaszúrsz (iróniából, lehet?), hogy aki viszont a tiédet nem fogadja el - a Mokkával kapcsolatban (!) - az (vagyis én) vak.
-
-
törölt tag
-
Mik76
senior tag
Nekem igy fotokrol tetszik, a 320 km pedig az esetek 98%-aban boven eleg barkinek kiveve az utazo ugynokoket.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 2-in-1 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2017-es MacBook Air (13 , Intel Core i5, 8 GB RAM, 128 GB SSD)
- MacBook Air M1 (2020, 8GB RAM, 256GB SSD)
- 2020-as MacBook Air (Intel Core i3, 8GB RAM, 256GB SSD)
- Eladó (1 napos) Xiaomi Redmi Note 13 Midnight Black!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen